שירשורפלצת 1.4.2004!!!

platus

New member
תשובות

בראשון זה מבלבל אבל נראה לי שטעית. השמש היא שמאירה על כדור הארץ ולא מבינה למה הוא מואר כמו שהוא מעצבן אותה ולא מבין שהוא אחראי לעצבנות שלה. החתולים היה קשה. ובהבנת הנקרא זה נכון.

Rinushkaa

New member
השאלה הראשונה

כשהשמש מסתכלת על כדו"א היא מאירה עליו ולכן הוא תמיד נראה לה מואר אז אולי כשהבחור מסתכל על הבחורה היא נראית לו עצבנית כי הוא מעצבן אותה...?

ela77

New member
נראה לי שטעיתי אבל...

לפי מה שהבנתי כדוה"א תמיד נראה לשמש מואר - אבל זה זה לא נכון כי תמיד יש חלק חשוך שהיא לא רואה - - אז סימנתי את התשובה שאמרה שהילדה תמיד נראית בעיניו עצבנית אבל היא לא תמיד כך...

Rinushkaa

New member
גם יכול להיות...

אבל הוא מואר בגללה ולכן הבחורה מעוצבנת בגלל הבחור = בזמנים אחרים היא רגועה..

תשובות

1. היא נראית לו ככה כי כל פעם שהיא רואה אותו הוא מעצבן אותה. הייתה לנו גם את השאלה הזאת באחד מהתירגולים בקורס באנקורי. 2. אני ממש לא זוכרת 3. הם שמים חומץ כי הוא נחשב קריר ולח, כדי לאזן את השמן שנחשב חם ויבש. 4. אפשר להבין מהפסקה האחרונה שהיום אוכל בריא נחשב מה שעשיר במינרלים ודל קלוריות 5. הכנת אוכל לאורח - גם אני סימנתי מצב פיננסי.

M o n a L i s a

New member
למי שהיה את החוברת הבהירה.....דחוף!

באיזה פרק היה את המאה ה-16? (בפרק השביעי???)

presco

New member
h=H?

היתה השאלה עם התיבה והגליל, שטח בסיס שווה ונפח שווה אז גבהים צריכים להיות שווים, זה נראה קל מדי

platus

New member
חישובי

נפח של גליל (או תיבה) הוא : שטח בסיס כפול גובה. אם הנפח של שניהם שווה, ושטח-הבסיס של שניהם שווה, אז כנראה שגם הגובה שווה. לא? אם לא אז חבל"ז.

שרון1111

New member
שיט! התבלבלתי מרוב לחץ

וחשבתי שמדובר על חרוט!!!!!!!!! ואז יצא לי שהגובה של הגליל(שחשבתי שהוא בעצם חרוט) גדול יותר שששששששששששש יייייייייייי טטטטטטטטטטטט

ohade

New member
כמותי

מישהו זוכר את התשובה לשאלה עם המעגלים החופפים והזווית? מה הגודל שלה? )מישהו זוכר את השאלה עם המלבנים? למה חייב להיות שווה X?

M o n a L i s a

New member
תשובות.........

עם המעגלים, אני סימנתי 60 כי נראה לי שכל אחת מהן שווה 30 ואז האלפא - 60. עם המלבנים, לא זוכרת כ"כ! תגיד המעויינים זה 24, נכון?

Abod היחיד

New member
המעויינים זה באמת 24

והזוית זה 60 בודאות כי זה משולש שווה צלעות כל ה-3 הן רדיוסים. למישהו היה שאלה עם מלבן שנחצה ל-2 חלקים ע"י קו שהוא 5 ס"מ והיה נתון שהיקף המלבן 22 וצריך למצוא את היקף הטרפז העליון?

למעלה