שירשורפלצת 1.4.2004!!!

Lone Dog

New member
אנלוגיות

מה עשיתם באנלוגיה של מכחד:אמת ? ומישהו יודע אם הפרק המילולי עם האוכל במאה ה-16 היה פיילוט?

Abod היחיד

New member
זהו. נגמר. סוף סוף

באמת היה בפרק מילולי אחד 2 קטעי הבנת הנקרא, כל אחד 3 שאלות אז זה הוריד רק שאלת הגיון אחת. הכמותי היה ברמה ממוצעת והאנגלית 2 פרקים של 28 שאלות ואחד של 27. והפרק המילולי האחרון היה זוועה. זה הפרק עם המילה חווילה שאת זה דווקא ניחשתי נכון אבל שאר המילים והאנלוגיות וההבנת הנקרא היה מאוד קשה, אולי בגלל שזה האחרון ולא הייתי מרוכז והייתי חייב להשתין חצי מבחן. אז חוץ מהפרק האחרון שאני די בטוח שהוא לא פילוט היה לי טוב מאוד ואני מעריך 650-700

M o n a L i s a

New member
מה היה הפיילוט בכמותי?!

1.עם הקווים והעיגולים? 2.עם האמת והשקר (השוטרים)? 3.עם הפחיות שתייה והגילאים?

רגע..

אתם אומרים שהפרק המילולי עם 2 קטעי הקריאה= משו על החימצון והביערה הראשון היה פיילוט? בטוח?? בקקקקקקקקקקששששששששששששהההההההההה

דיקלוש99

New member
שאלה

אני ניגשת ביום ראשון. איך אתם מזהים את הפיילוטים? כשאתם מזהים פיילוט אתם עונים עליו כדי לא לקחת את הסיכון שאולי זה לא פיילוט???

R a n17

New member
אי אפשר לזהות פיילוט בזמן המבחן

במקרה הכי טוב אפשר להניח שאם למישהו אחר לא היה פרק כלשהו שלך כן היה, אז הוא היה פיילוט

platus

New member
לי לא היה

את הקטע עם פחיות שתייה. רק שוטרים (אמת ושקר) והקווים והעיגולים. לא היה קשה במיוחד (או לחילופין, נפלתי בכל המסיחים).

שרון1111

New member
היו לי רק 2 פרקים כמותיים

ולא הופיע אצלי גרף על פחיות או משהו כזה רק על העובדים והשוטרים

M o n a L i s a

New member
אוקיי אז....בעצם אני לא זוכרת אם...

זה היה החלק הקשה, אז אני לא יודעת אם לשמוח או לא! אבל נראה לי שזה היה הפרק הכי טוב שלי!!!!! שיטטטטטטטט!!!!!!

Kolmus

New member
זה בהחלט היה הפרק הכי טוב שלי..

אני חושב שעשיתי אותו בלי טעויות, חבל :/

platus

New member
שאלה עם השקלים

הייתה שאלה בכמותי: בחדר יש n אנשים ולכל אחד n שקלים. אדם אחד נותן שקל לכל אחד מהאנשים בחדר ויוצא החוצה. האדם השני נותן שקל לכל מי שנותר בחדר ויוצא החוצה וכן הלאה... עם כמה שקלים ייצא האדם הרביעי ? התשובות : 7 , 3 (או 12?), n-4, n-3

לא הצלחתי לפתור את זה,

וזאת הייתה שאלה אחרונה בפרק, אז ברגע האחרון ניחשתי שזה n-4 מישהו הצליח לפתור את השאלה הזאת?

Abod היחיד

New member
נכון. גם לי יצא

4 שקלים שישארו לו מהכסף שלו אחרי שהוא יחלק לכל מי שנוכח בחדר. ועוד 3 שהוא קיבל מה-3 שיצאו לפניו

למעלה