שירשורפלצת 1.4.2004!!!

אם יש להם כסף לשלם על קורס של יואל

גבע אז איך הם לא יודעים מה זה חווילה??

נגמר הסיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה - אומנם היו לי 2 פרקים רצופים בכמותי (!!!) אבל אני חייבת לציין כמה דברים: 1. הרמה בכמותי לא הייתה מאוד גבוהה. כבר היו לי סימולציות יותר קשות. 2. היו מ-ל-א שאלות שהיו העתק מדויק של שאלות שקיבלנו מאנקורי. למזלי את רובן זכרתי איך לפתור, אבל היית השאלה אחת שהתקשיתי בה כבר בבית, וגם היום לא הצלחתי לפתור
3. פעם ראשונה שלא היה לי כאב ראש אחרי 8 פרקים! 4. פעם ראשונה שלא איבדתי את הריכוז אחרי 6 פרקים!
5. התרשימים היו יחסית קלים 7. האוצר מילים היה קליל!!! חוץ מכמה פטלים בודדים שפשוט לא הצלחתי לפתור. זהו... אין לי כוח להשוות תוצאות ולנסות להיזכר בשאלות...

ohade

New member
פסיכומטרי 1/04

המילים שהיו: ללא כחל ושרק, למגינת לבו, חווילה,מקדמת דנא. הפטל היה בינוני. השלמת משפטים היה בינוני הבנת הנקרא היה בינוני-קל. הגיון-קל אנלוגיות-בינוני-קל כמותי- או ששאלות שפותרים ב-20 שניות או שאלות שפותרים ב-2 דקות לא משהו באמצע. אנגלית-רמה של אוגדן.

motya

New member
שאלות מאנקורי

איזה שאלות היו מאנקורי ? מהספר קורס מהסימולציות או מהחוברות של המרתון ?

היו מלא שאלות מהחוברות מרתון

והיתה שאלה שהייתה בחוברת "משלים ופתגמים" של אנקורי. דייייייי אני הולכת לישון.............

היו מלא שאלות מהחוברות מרתון

והיתה שאלה שהייתה בחוברת "משלים ופתגמים" של אנקורי. דייייייי אני הולכת לישון.............

M o n a L i s a

New member
../images/Emo39.gifחזרתייייייייייייייייייי../images/Emo142.gif

אוקייייייי אז ככה! היה לי שולחן! (צר אמנם אבל יותר טוב מכיסא) היו לי פיילוטים במילולי וכמותי, אז מי שרוצה לדעת מה הפיילוט באנגלית יכול לשאול אותי! היה יותר קל מפברואר, ובמיוחד האנגלית, שבפעם שעברה הייתה זוועה! הפעם היה די נחמד, אולי חוץ מהבנת הנקרא! איך היה לכם? מה איתך שטרודי????

Abod היחיד

New member
לי היה פיילוט באנגלית

היו לי 2 של 28 ואחד של 27. כמה לך היה? וההבנת הנקרא אם אתה מדבר על האוכל מהמאה ה-16-17 עם לחות טמפרטורה עניים עשירים מחלות אז הוא באמת היה זוועה.

Abod היחיד

New member
זה די מוזר שדווקא 27 זה פיילוט

והיה לך את ההבנת הנקרא על האוכל מהמאה ה-16? או שיש סיכוי שהסיוט הזה היה פיילוט?

Abod היחיד

New member
שיט. אתה בטוח?

אתה אומר בודאות או שזה נראה לך בגלל שהיו 2 קטעי קריאה?

M o n a L i s a

New member
זאת בת! ../images/Emo9.gif

אני דיי בטוחה....אם תסתכל למעלה זה מה המורה אמר... וגם שמעתי אנשים שלא היה להם את זה!

Abod היחיד

New member
בת... סליחה. ויש לי שאלה

המורה למעלה אמר שהיה את זה כפיילוט לפני כמה שנים אז יש סיכוי שזה נכנס כפרק אמיתי. ואם יש מישהו שלא היה לו פרק שלי כן היה זה אומר בטוח שאצלי הוא פיילוט?

לא,

בגלל שיש כמה נוסחים לבחינות. לא כולם מקבלים אותו דבר. לי היו 3 פרקים של כמותי, ודיברתי עם ידיד שלי שעשה איתי את הבחינה- והיה לו פרק בכמותי שלא היה לי. פשוט היה לו נוסח אחר של בחינה.

למעלה