שירשורפלצת 1.4.2004!!!

ברבלה21

New member
חווילת פלייבוי! זה הבית של יו הפנר

זה ידוע...

tm2003

New member
תגידו..

תגידו כל הפרקים באנגלית היו 28 שאלות? כל הפרקים בעברית היו עם שני קטעי הבנת הנקרא? איך בכלל הייתה הרמה כמו האוגדן? או יותר קשה.. ושאלה אחרונה הפיילוטים במבחן היו אנגלית ועברית?

לא!

פרק אחד באנגלית כלל 28 שאלות שמתוכן היו 12 השלמת משפטים.. לי היו פיילוטים במילוי+כמותי ולא באנגלית (יששש אלוהים!!!).

הפיילוטים היו מילולי וכמותי

בכל הפרקים באנגלית היו 28 שאלות ורק בפרק מילולי אחד היו 2 קטעי הבנת הנקרא.

בטוח יש רק במוות ../images/Emo13.gif

אין לי מושג. דווקא הפרק עם 2 הקטעים היה יחסית קל.

../images/Emo41.gifחזרתיייייי../images/Emo41.gif

זה נגמר, אני לא מאמינה!! . אוקיי, היתה באמת ת'מילה חווילה שהיא אגב היחידה שגם התאימה למשפט..למרות שאני תלמידת קידום ומקפידה לקרוא עיתונים (היתה על זה שאלה בשאלון של המרכז..:) ), לא ידעתי מה זה... מקווה מאוד שהפרק הראשון היה פיילוט..במילולי.. לכל תלמידי קידום-האנגלית באמת יותר קלה והכמותי גם היה לי סביר מאוד.. ממממ...היו שאלות שממש עברנו עליהן ככה או ככה..בכמותי.. במילולי לא היו יותר מידיי מילים קשות או לא מוכרות מה שהפתיע אותי אחרי שחרשתי עליהן והייתי לחוצה שלא סיימתי את כולן.. גם הגרפים לא היו יותר מידיי קשים.. זה בינתיים, מישו יודע (המורים שעשו) מה היה הפיילוטים באמת?? להוריד קצת אבן מהלב..

tm2003

New member
מישהו במקרה

מישהו במקרה ניבחן באוניברסיטת ת"א בבנין שרת ויכול להגיד איזה שולחן היה לו סטודנט או רגיל?

אני הייתי בבניין שרת

כיסאות סטודנטים, סורי. אבל זה לא היה מאודלא נוח. בכלל לא שמתי לב שזה כסא כשכבר הייתי בתוך המבחן.

איך הגעת הביתה בסוף?

חיפשתי בכל האוניברסיטה את בניין רקנאטי, ולא מצאתי... (היינו אמורים לפגוש שם את המדריך מהקורס). אז בסוף הלכתי לאכול עם ידיד שלי במקדונלדס שהיו בבניין

למעלה