שירשורפלצת 1.4.2004!!!

qet1

New member
1.זה יצא 36 מול 40 אז התשובה היא 2

2.אני סימנתי 4 אבל אני לא בטוח

platus

New member
שאלת איזה מהמספרים הכי קטן?

יצא לי שהראשון 5 --- 6 הכי קטן (5 חלקי 6) יכול להיות שזה לא הראשון אבל סימנתי 1. למישהו עוד יצא ?

M o n a L i s a

New member
לי יצא גם!

השוותי כל 2 זוגות, ואז עשיתי חצי מכנה משותף ו-5/6 ייצא הכי קטן!

platus

New member
יששש

גם אני השוויתי כל 2 זוגות. הייתה שאלה זהה כמעט בכנס של קידום.

qet1

New member
בהשלמת משפטים הייתה שאלה מהאוגדן

בדיוק אותו ניסוח מילה במילה זה על הילדים שאף פעם לא היו להם בעיות עם החקלאות עד שהגיעו טכנולוגיות חדשות והם לא הפעילו אותן נכון... לא חשבתי שהם ממש שמים שאלות כמו בדיוק כמו שהן מהאוגדן...

platus

New member
השוואה כמותית עם פעולה מומצאת

מישהו זוכר משהו כזה? n --- (n)$ n -1 משהו כזה. יצא לי 3 (שווים) נדמה לי.

M o n a L i s a

New member
אוקייי עוד שאלות!!!!!!!!!

הייתה שאלה שהתשובות היו בסגנון הזה: 2*3/5 והם שינו את הסדר של המספרים בכל התשובות, מה זה היה בסוף? הייתה שאלה עם מישהו שנוסע 10 דקות וצריך לחשב כמה ספרים הוא קורא בדקה. ספר אחד נכון? איקס+120 מ40 הם 100...וצריך למצוא את איקס, מה התשובה? ועוד שאלה: יש 30 תלמידים בכיתה, חצי מהם לובשים מכנסיים וחצי לא. מתוכם 20 בנות ו10 בנים. (ככה?) חסר לי עוד נתון, והשאלה היא כמה לבשים מכנסיים, סימנתי 5, זה טוב? שאלה עם אחוזים, 60% ו50%, משהו כזה וצריך לחשב משהו, זוכרים?

ohade

New member
תשובות

1)לגבי הדפים בדקה סימנתי 1 2) לגבי השאלה העם הX+120 זה יצא 130 3)לגבי התלמידים בכיתה זה יצא 0

M o n a L i s a

New member
ועוד אחת.........

היה נכון שA שווה לחצי B והיה בטור אחד A-1 ובשני B (אם אני זוכרת נכון......), סימנתי את B, נכון?

platus

New member
תשובות ?

וואי איזה זכרון יש לנו אה? 1. לא זוכר 2. ספר אחד בדקה - נכון . 3. 250? 4. יצא לי 0. 5. זה היה בהשוואה כמותית ובטוח לא 4, אחד יצא יותר גדול מהשני. וגם לא שווים.

R a n17

New member
רגע

"חצי מהם לובשים מכנסיים וחצי לא" "והשאלה היא כמה לבשים מכנסיים" את בטוחה שהשאלה היא לא כמה בנים/בנות לובשים מכנסיים?

M o n a L i s a

New member
אחלה זיכרון! ../images/Emo9.gif

כל מדריך שייכנס יוכל למלא חוברת שלמה!
ועוד שאלונת: בהשוואה כמותית הייתה שאלה עם פשפש ועוד משהו נראה לי. אחד מסיים אוכל ב 3/4 זמן והשני ב80%, ואם נשים אותם בסדר מסויים אז איפה ייגמר האוכל לפני......

platus

New member
כן זה מה שהתכוונתי

אני לא זוכר מי מהיר נדמה לי שזה היה 1, מה שבטוח לא 3 או 4.

ohade

New member
נגיד והצבנו 100 גרגירים

הראשון אוכל 3/4 -נשאר 25 ואז השני אוכל 80 אחוז ואז נשאר 5 טור ב: הראשון אוכל 80 אחוז נשאר 20 ואז השני אוכל 3/4 ואז גם נשאר 5 לא?

למעלה