שירשורפלצת 1.4.2004!!!

presco

New member
שתי צלעות במשולש גדולות מהצלע השליש

ית זה היה 6

M o n a L i s a

New member
כן, אבל שאר האופציות היו לא טובות..

וזה היה משולש כהה, ובמשולש היה שתי זוויות היו גדולות מהשלישית! אתה זוכר עוד משהו? (התכוונת מקודם ל-1/6?)

presco

New member
לא

התשובה הייתה שסכום שתי הצלעות האחרות שווה 6

platus

New member
תשובות ?

בקשר לשאלה עם המספרים: אמרו שחיברו למספר דו ספרתי מספר תלת ספרתי ומה יכולה להיות התוצאה והתשובה היא באמת רק תלת או ארבע (למשל : 920+20 זה עדיין תלת, ו-960+99 זה כבר לא). השאלה עם המשולש: זה באמת 1/6 (שאלה קלה מדי) מעגל: יש מעגל עם גיזרה של 120 מעלות (נתון). שואלים אם הגיזרה שווה להיקף אז מה הרדיוס, משהו כזה לא?

platus

New member
גם לי

אני מנסה להיזכר, עושים משוואה: 2 פיי * R חלקי 3 שווה פיי * r בריבוע גם חלקי 3. מכפילים ב-3, מצמצמים דברים ויוצא באמת R=2. כן כן..... עוד מקרה של תשובה נכונה נכנס לסטטיסטיקה. :)

M o n a L i s a

New member
כן משהו כזה!

אז יצא לי 2 אני חושבת? פשוט חישבתי את הקשת והשוותי לגיזרה!

התשובות שלי:

בשאלה הראשונה זה אלפא + ביתא = גמא, מה נכון בהכרח? סימנתי שזה בהכרח משולש ישר זוית. אם אני לא טועה זה היה דו סיפרתי + תלת סיפרתי, והתשובה שאני סימנתי היא שיכול לצאת רק תלת סיפרתי. המשושה עם המשולש הצמוד - גם לי יצא 1\6

כי

במשולש ישר זוית הזוית הגדולה שווה ל-90, ואז סכום הזויות הקטנות שוות ל-90, כדי שיהיה סה"כ סכום של 180 מעלות במשולש.

שרון1111

New member
תשובות ושאלה נוספת

בשאלה עם המשושה שצמוד לו משולש גם אני סימנתי 1/6 בשאלה עם הדו והתלת ספרתי שמחברים, אני גם סימנתי תלת/ארבע ספרתי במעגל עם הקשת של ה120 אז התשובה היא 2 משום שצריך לצאת ש-2 רדיוס שווה לרדיום בריבוע-ואז רק רדיום ששווה 2 מקיים את המשוואה הזאץ. הייתה שאלה עם מצולע שחסום במעגל ומחלק אותו ל-7 שטחים. שאלו כמה צלעות למצולע סימנתי 6, אני צודקת?

platus

New member
כן

נראה לי. רק 6 נותן חלוקה ל-7 שטחים (6 משולשים שווי צלעות ובאמצע עוד שטח).

Rinushkaa

New member
בקשר למצולע שחסום במעגל

ויוצר 7 קטעים זה אכן 6 צלעות זה יוצר 6 קטעים קטנים בצדדים + השטח של המצולע עצמו..

qet1

New member
1.הם שאלו מה לא נכון

זה שהיא 90 זה היה נכון זה שהמיתרים שעליהם נשענות הזוויות השוות שווים זה נכון (ואותו דבר על הקשתות) ומה שנשאר זה שתי הצלעות שיוצרות את הזוויות שלא היו שוות

טוב, אני כבר לא יודעת על מה אתם

מדברים. אני גם כבר לא זוכרת מה סימנתי, ומה חברים שלי אמרו שהם סימנו. אני הולכת לישון

ohade

New member
השוואות כמותיות

1) משיהו זוכר מה התשובה עם זווית A ו-B בציור שם ששתי הזוויות הסמוכות להן שוות ל216? 2)היה מעגל עם שני משולשים בהירים ושני משולשים ללבנים-מי יותר גדול?

presco

New member
כן 2

הזווית יצאה שם 35 נדמה לי לעומת ה40 שהיה רשום

למעלה