שירשורים!

חסר בשרשור הזה מוניקה סקס..../images/Emo99.gif

מכה אפורה\מוניקה סקס היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים. יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב יפה...

fucking shanti

New member
אין אין על מוניקה../images/Emo99.gif

סקס עם מוניקה לנצח! יהלי תעשה לי פרפרררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!

גשם חזק-מוניקה סקס..

מוקדש לאורטל
כל הפרידות כמו סיכות נעוצות על הלב הסיבוב התארך כשהאוטו שלי התהפך אז נשארתי מחוץ למירוץ אין לי כח לרוץ יש אנשים שעומדים בלחצים ואני מנסה. גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח. כל הבדיחות הכריכות הדקות בחיוך שלך יש אהבה הכדור שזרקתי לסל כמעט ונכנס כמה חבל נראינו כמו זוג מג´ורנל יש בחורים אדישים לנשים ואני מנסה. גשם חזק קשה לי לראות... כי בא לי לברוח מהכל לשכוח

טוב,שיר עצוב..

אבל שיר טוב..לשירוש
כי ביומשישי הכרתי לה אותו..
כל החבר'ה עברו בתוכך כאילו שאת רכוש ציבורי אבל הם לא מהסוג שהולך לכלא הם מהסוג שהולך לקרבי הם מהסוג שמרים את הדגל בטקסים בבית ספר ובתנועה הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה כל החבר'ה חוזרים כל לילה לביקור בתוכך הרופאים מקשיבים אם משהו זז בבטן אבל הם לא מקשיבים ללבך כי אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעשות הפלה הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ומעכשיו את לא חולה כל החבר'ה הביעו צער שכל הסיפור הסתבך וחרטה וכל החרא אז למה הם לא מפסיקים לחייך כי השופט הקל את העונש כי לא צעקת ולא היית בתולה החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה

shiroosh999

New member
עוד שיר ממני! ../images/Emo174.gif

תודה לרונוש! הכוכבים דולקים על אש קטנה ביצוע: משינה מילים ולחן: שלומי ברכה הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה אז יצאנו יחד לבלות בלונה-פארק גלגל ענק לא די לה למיטה הספקנו לעלות בלילה היא היתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה מזן מוזר מזן כי את הכסף היא דרשה במזומן את השיר הזה אני מכירה ממזמן... אבל בזמן האחרון אני מכורה אליו....

shiroosh999

New member
בלדה לנאיבית... ../images/Emo174.gif

שיר מהימים של ההורים שלי, אבל שיר יפה.. עם משמעות ומילים.... בלדה לנאיבית ביצוע: איגי וקסמן מילים: יהונתן גפן לחן: יצחק קלפטר אמרת שהכל יסתדר לך בסדר, כמו בספרים שקראת בבית ספר. כולם לך אמרו, אתם זוג משמיים. עכשיו השמיים ריקים ובינתיים - ארבע בבוקר, השחר מפציע, חושבת אולי הוא בכל זאת יגיע, שמה קומקום, מציתה עוד סיגריה, ברדיו שירים שסוגרים את הלילה. יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך. חולמת ליד התנור ורוקמת צלבים וקוים לחולצה של הילד, הגבר שלך מי יודע היכן הוא שותה ובורח כמו אליהו. בבוקר תצאי בחלוק לנער את הברוש המשיר טיפת לילה זוהרת, מרחוק אז תראי איש שכור רץ אליך ושוב לקראתו תפרשי זרועותייך יום בא ויום הולך...

לשירני..מוצ"ש בקניון\מוניקה סקס-שוב

הפשע הקטן הוא הפשע הגדול ורגע שהוסתר הוא זה שאזכור. כל מי שנפל בדרך לא יקום וכל האהבות הן במבוי סתום כל העציצים רוצים קצת שמש ורצף של מילים כמו רכבת בגרביון כמו צרכנים במוצאי שבת בקניון. כמו הרצון שלך שיזכרו אותך. הולך לעבודה קורא עיתון רואה קצת טלויזיה הפשע הקטן הוא הפשע הגדול. הרגע הקטן הוא הרגע הגדול כמו גרגיר של חול נוזל בתוך שעון הרבה ימים חלפו IN BED I HAD THE FLU וכל הכדורים שבלעתי לא עזרו.

ואחרונ שלהם..לא מתבייש\מוניקה סקס

אני לא מתבייש באהבה שלי אפילו שנהייתי סמרטוט לכל אחד יש רגעים של שפל. אני הולך במעגל אחד גדול, אבל אני לא מתבייש באהבה שלי. אני לא מתבייש באהבה שלי אפילו שנהייתי מכור לסיכוי ששואף לאפס. כמו מהמר שמפסיד ועדיין חוזר, אבל אני לא מתבייש באהבה שלי. אולי את לא מבינה, אולי בעצם אני לא הגבר שלך. אולי זה ייקח עוד עשר שנים, אולי זה לא יקרה יותר כל החיים, אני יש לי זמן.

שוטי הנבואה\אינ סופי

רוצה לשחק במשחקים של השמיים לעזוב את הרצפה ולא לגעת בינתיים לנתק את עצמי מהמשמעות לעזוב ידיים להתחבר לשטות יש לי חשק לשחק ולגלוש על השחקים באין סוף להתחלק לשחרר את המענקים בוא לנחל לזרום איתו לים חוה היתה אימנו וכולנו בני אדם אני מרים את הידיים אל העננים מרים את הידיים עכשיו כי אין לנו דבר אחר לרצות מלהיות אהובים שנוכל לקבל את היופי באין סופי אף אחד לא יודע מה יקרה בעוד שניה זה מחול שמסובב שמניע את התנועה גוף, נשמה, אדם, יה זה מה שמדברים איתו כשאתה לבד זוכר מאין באת ולאן אתה הולך אתה בא ומברך בא ואז הולך בא ומתברך יש מטורף על אם הדרך שמשחק באבנים מסתובב במסדרון הרוח מדבר עם אלוהים הוא נמצא קדימה הוא נמצא קרוב הנה יה מגיע הנה יה יבוא כולנו נסיכים ונסיכות שמבלים את הימים בתקווה לקבל את היופי באין סופי ואין לנו דבר אחר לרצות מלהיות אהובים שנוכל לקבל את היופי באין סופי

משתוללים בכפר\שוטי הנבואה

זה דווקא כיף לי שאת בסביבה אבל קשה לומר שאהבה זה מה שיש אצלי בלב, אני בסך הכל זאב רעב. את לא הראשונה ולא שלישית, אבל נתחיל כמעט מבראשית, עכשיו זה רק אני ואת, אז בואי נתפשט לאט לאט אני מרגיש אותך רוטטת בתשוקה בהפסקות הארוכות שבין מכה למכה, כן את ואמא טבע מתאחדות עכשיו ברגע של אמת במעשה נשגב. גלים אחרי גלים שוטפים את כל גופך, זיקוקים מתפוצצים בתוך מוחך, עמוק בתוך הקצב מודעת לכל עצב, מקווה שזה לנצח ימשך משתוללים בכפר אני ואת יש לך פירות שמפתים יותר מאננס וקוקוס, פתח נהדר כמו הפרח של הלוטוס, קצף על המים ,קשת בענן,כמה שזה טוב עכשיו לגשת לעניין, כל הלילה אני ואת,משתוללים בכפר משתוללים בכפר... בואי נשב בתאנה כל הלילה, אז הוא אמר לי בואי הנה ונתן לי נשיקה מתוקה, הוא הצמיד אותי, והמיטה היתה כל כך רכה ובחושך הוא לקח אותי לארץ חדשה, והבוקר אני שרה ועדיין בתחושה של חלום, פשוט חלום, חלום לאור יום, אין בי בושה, מרגישה אישה אני שלו בשבילו וטוב לי בגללו

פנאן\שוטי הנבואה

שוב אני הולך במחשבות שוב מתהפך מגלגל את העיניים ויושב ליד המים כן הוא איתי עכשיו בכל מקום בכל מצב בארץ של הדבש זבת החלב תגיד לי מי בא בתור מי בא לקרב ואל יתהלל חוגר על שכניו האם יגור זאב עם כבש אם ניפגע במטרה התוכן שוב מעיד כן שוב מעיד על העיסה כן אני רבתי עם סטיב אוסטין וניצחתי בשחמט אני כזה גדול אני אף פעם לא אפול הדוד שלי זה משה אני אוכל עד שנחנק אני גדול ויש לי חברים בשב"כ מתה לנו כל הפאורה לחלום הזה להיות לרקוד כאן הורה קר מנוכר מסונוור מהבזקי הטכנולוגיה והשיר שלא נגמר שירו שיר לשלום כי עוד לא מאוחר הרוח והמים עדיין אומרים אותו דבר וזה קורה בדיוק עכשיו פה הקרח פה נשבר הכל יהיה בסדר הכל יהיה פנאן

../images/Emo99.gifהדרובנים\אור כחול

יש לי אור כחול ומכנסי קורדורה כשאני בגרוב הקצב זז אחורה לימים טובים עם בחורות בנעליים עקבים גבוהים, חצאיות בצבע מים שם ברחבה אני רואה רגליים של אחת שווה ומתקרב בינתיים יש בה נוחיות ודי מקום לשנינו זו ההזדמנות ומה כבר יעמוד בינינו לרקוד איתה זה יופי יופי אצלה הקצב בא עם אופי אבל בסוף אלך לישון לבד לילה שטוף זיעה, המוזיקה מושכת וכולם זזים לצלילי מתכת "בוא איתי לישון"- לי לוחשת לאוזניים ואורות ניאון, נדלקים לה בעיניים לרקוד איתה זה יופי יופי אצלה הקצב בא עם אופי אבל בסוף אלך לישון לבד להיות איתך זה לא נורמלי זה משהו אן קונבנציונלי תמיד בסוף הולכים לישון לבד

הדורבנים\יצאנו לרקוד

יצאנו לרקוד, לי באוזן את לוחשת סוד שמחר בכלל לא בא לך לעבוד או לעמוד "רק להיות איתך עוד" בדרך לשם, לנו לא איכפת מהעולם מה שמתחשק עושים לפני כולם כמה מושלם, "כייף להיות איתך סתם" את מסתובבת, את מסובבת את כולם את לא מוטרדת, יש לך את כל העולם את מהפנטת את כל מי שמביט לראות איך את רוקדת ואין לי מה לעשות רק מחכה לסוף כשנכנסים, צלליות של אלף אנשים שם ברחבה היא את עצמה תשים כמה מקסים, אין לי מושג מה עושים בתוך העשן מתפתח משהו לא מובן היא כבר נעלמה - נשארתי בלי חמצן זה מסוכן, איך לא הייתי מוכן? את מסתובבת... יצאנו לרקוד, לי באוזן את לוחשת סוד שמחר בכלל לא בא לך לעבוד או לעמוד "רק להיות איתך עוד" את מסתובבת... ואין לי מה לעשות, רק מחכה לסוף...

השיר שכולם אומרים שנכתב עליי...

הדורבנים\לא בא לי לשמוע השקיע הכל, כן קיווה לקריירה למרות שאמרו לו - "תמצא תחום אחר" הוא ראה את עצמו מאושר על הבמה הוא התחיל לגדל פאות והבטיח שלא יאכזב - הוא עבד שעות וכתב אפילו שיר שמח, קל על אהבה "לא בא לי לשמוע"- אמרו לו "לא באתי לראות את השואו שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל..." אז קנה לו איפור והרכיב לו כנפיים השיג חוזה בפאב דיי ידוע וחיכה למחיאות כפיים כשסונוור מאורות הבמה אך נדהם לגלות שבמקום מחיאות הפתיע אותו מטר פחיות שקרעו ממנו ת'כנפיים והוא נשאר עירום על הבמה "לא בא לי לשמוע"- אמרו לו "לא באתי לראות את השואו שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל..." הוא המשיך לנגן ולשיר על אף האיפור הכבד שנטף מעליו שיכורים צחקו, צעקו להוריד אותו מיד מהבמה בין הכיסאות בשדה הקרב הופיעה מתוך חלומותיו היא החזירה לו את הכנפיים והוא שר לה שיר רק בשבילה "לא בא לי לשמוע"- אמרו לו "לא באתי לראות את השואו שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל..." "לא בא לי לשמוע"- אמרו לו "לא באתי לראות את השואו שלך" אבל הוא המשיך לשיר רק בשבילה...

למעלה