שירשורים!

MikeY fReAk

New member
חתול/בייב../images/Emo79.gif

תלטפי אותי לא אתן לך שום דבר תאכילי אותי ממה שנשאר אני אקפוץ עלייך אעיר אותך בבת אחת תסרסי אותי וכך אשאר שלך אם תרצי איילל ואם תבקשי שאנבח אני אצרח ואברח שורט אותך בגב זה מעציב אותי איך זה מפחיד אותך רוצה להיות החתול שלך תגידי לי שתבגדי בי תספרי מה שאת רוצה לזנות לי תשתמשי במילים שעושות אותי חלש ואז תעצמי את עיני כמו חתול קטן שרק נולד שורט אותך בגב... אורי חתול הוא נופל על הרגליים

MikeY fReAk

New member
דנה/בייב../images/Emo79.gif

[ההתחלה זה הניק שלי במסנג'ר..
] חברים של דנה אומרים שדנה השתגעה מאז התאונה שלקחה את רן היא לא חזרה לעצמה כל הזמן היא מציירת תולה תמונה אחרי תמונה כל הזמן היא מציירת מציירת מאושרת מחכה לכאב ראש שיבוא מחר דנה ורן רצו לנסוע לאירופה לחזור עם מזוודה מלאה בגדים מצרפת ובשבעה היא אמרה לי תודה שבאת אתה נראה נפלא מציירת מאושרת מחכה לכאב ראש שיבוא מחר אתמול היא באה אלי ואמרה לי אני רוצה שתראה ציירתי אותך

MikeY fReAk

New member
כשתמי עוברת דירה/בייב../images/Emo79.gif

עכשיו קצת משהו מוּכר.. זה שתמי עוברת דירה זה לא מיקרי היא החליטה לעבור יותר קרוב להורים ודווקא היום ביום הולדת שלי תמיד בחרה תאריכים מוזרים לעשות דברים היא אומרת שיש שם יותר מקום לה ולילד אני אומרת לה שבקושי רואים היא אומרת: תזכרי, תשמרי היא אומרת: את החברה הכי טובה שלי וזה לא מקום לילדה כמוך ולילדה כמוני ישבנו אצלה וסידרנו תקליטים ובגדים בערימה אני ותמי והכלב שלה דיל עם עין אחת כחולה ועין אחת חומה ודורון הביא את הג'יפ ושמנו הכל ורשמנו שביר ונסענו לדירה, בדרך עוברים מעלי בניינים ועצים אני רוצה לבכות ומשחקת אותה גיבורה וזה לא מקום לילדה כמוך ולילדה כמוני אהבתי את תמי, אהבתי מדי עד שהיא עברה דירה כנראה שכבר לא נתראה, אני נשארת ומלקקת את עצמי כמו חתול גאה. וזה לא מקום לילדה כמוך ולילדה כמוני

MikeY fReAk

New member
לא נשאר לך/בייב../images/Emo79.gif

חיוך על הבוקר כשהתעוררת חשבת עלי ניגבת שפתיים והחלפת לפרח את המים התקשרת אלי ואמרתי שאני לא נמצא התקשרת פעמיים והחלפת לפרח את המים ולא נשאר לך כבוד עצמי פתאום נהיה לך קר חולצה שגזרת מונחת אצלי בארון מכתב ששלחת אמרת שהוא האחרון נגבת אותך ואכלת את הפרח ולא נשאר לך כבוד עצמי פתאום נהיה לך קר זה לא שהמים קרים לי זה לא שאיבדתי עניין ולא נשאר לך כבוד עצמי פתאום נהיה לך קר

MikeY fReAk

New member
אל תתרחקי ממני/בייב../images/Emo79.gif

מותק תגידי לי מה את לובשת תגידי לי מה את חושבת הכנסת לי דברים לראש מותק למה את לא מדברת למה את לא מתקשרת עכשיו כבר אחרי שלוש תגלי לי תספרי לי מה עושה לך טוב ורע בפנים תכניסי אותי לראש נדבר קצת נשתכר קצת תורידי לי את התחתונים ככה אל תתרחקי ממני את יודעת שאני צריך אותך אל תתרחקי ממני את צריכה את זה אותו דבר מי יתן לך מה שאני נותן לך ומי יודע מה שעושה לך הכי רע מיסמרתי את ידיך אל הדלת ניסיתי להסביר לך אין לי שום ברירה אל תתרחקי ממני...

MikeY fReAk

New member
אאאהההההההה../images/Emo79.gif

אוי אוי אוי אנשים קלטו הוא חתם לי כן כן "אודליה תיזהרי שלא יכנס לך זבוב לעין אורי מור" הוא בנאדם כזה טוב..עם קול מעולה ולהקה מעולה..ומאוד חבל שהם התפרקו..הוא אמר שזה בגלל שהם לא מוצאים את ירון
יאללה מי עוזר לי למצוא את ירון?

MikeY fReAk

New member
ותפוז האלה../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

לא נתנו לי לפתוח פורום בייב

MikeY fReAk

New member
נתתי לה חיי/כוורת../images/Emo79.gif

עוד בימים הראשונים של ההיסטוריה כשהעולם היה קיים רק בתיאוריה ולא הבדילו בין מחר, שלשום ואמש, היו רבים איפה כדאי לשים ת'שמש אך דבר אחד הוסכם, אם עקשן הבן אדם, אין סיכוי, אין פיצוי, זה מה שקרה. נתתי לה חיי ירדתי על ברכי יאמינו לי כולם למדתי מה זה סתם ונעלבתי. מאז עברו הרבה גשרים מעל המים וכבר הספיקו להמציא ת'צהריים. עוד לא ידעו הם על הגלובוס מה צורה לו, אם מרובע הוא, אם עגול, או איך שבא לו. אך דבר אחד ידעו, ואת זה מיד קבעו, אם סירבה - אין תקווה, זה מה שקרה. נתתי לה חיי... היום תמצא שהנושא לכל ויכוח הוא מה בא קודם - הביצה או התפוח, אחד אומר שנגמרים לו השמיים כשיש מספיק אוויר למדינה או שתיים. אולי בכל זאת נסתדר, היא תרצה אז נתגבר, היא מנעה כל גישה, זה מה שקרה כש... נתתי לה חיי... שיר שולט לגמרי

SavageGirl1

New member
חחחח ק נ א י ת2 ! ../images/Emo3.gif

את השיר הזה משה כתב....דיי דיי אל תשחקי אותה..תגידי שאת עושה את זה בכוונה

MikeY fReAk

New member
אוי הבושה../images/Emo79.gif

טוב אני אגיד לכם מה הבעיה האמיתית שלי כל פעם שאני פותחת הודעה[לוחצת על הנושא..] זה מתרפרש מייד והופך לקנוט בי דיספלייד..ככה שאני בקושי פותחת הודעות תפוז רקוב וזהו אני לא לוקחת סיכון ומפסיקה לשרשר שירים..וחוץ מזה יש לי טראומה קטנה מכוורת אז אני שותקת!

MS6

New member
לא זה בסדר!!

כוורת זה טוב! אסור שיהיה לך טראומה מכוורת.. כי אז לא יהיה מה לשמוע ואת תידרדרי לשירים של להקות משונות ומגעילות (כמו היהודים עם הסולנית ה"נשית" שלהם)

MikeY fReAk

New member
חח לא קשור אליכם..:|../images/Emo79.gif

במסיבת סיום פשוט עשו עינוי לשירים של כוורת..זה היה ממש זוועה..

בואי נתחבק/אלונ אולארצ'יק

אם קצת עצוב לך רע וכואב אם את זקוקה לי יש לך גבר אוהב אם את שוכבת שם לבדך תני לי בחושך לאחוז בידך. בואי נתחבק, נלך לאיבוד בואי נתחבק בסלואו צמוד בואי נתחבק, נלך לאיבוד בואי נתחבק בסלואו צמוד. אם את רועדת בלילה החם אם את פוחדת שכל מה שטוב נעלם בואי לגעת בואי אלי כן, את יודעת אני ארקיד אותך לעולם. בואי נתחבק...

וואי,אתה חייב לדבר עם חברה שלי..

היא בדיוק כמוכ,כוורת..כולם שרים באוטובוס שירמ נורמליים,ורק היא שרה כוורת..מדי פעם אני מצטרפת אליה..גאדד.-ה-להקה

למעלה