שירשורים!

אחרון שלי..

הדג-נחש\שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס אפשרי גם כאן לא רק בפריס או בניס או באבבה אדיס - קוטקים מלאים אנשים כולם דנסינג כי כולם מבסוטים מחיכים רוקדים שרים בשלום מברכים כי יש שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס אפשרי גם כאן לא רק בפריס, בתוניס או בניס ניס ניס האויבים נניס, האיבה נמיס, האימה נביס, אהבה נפיץ אף אחד לא רוצה למות אבל אם כבר חיבים אז לא עדיף בליוייס במקום במדים בעזרת העשב נחפף ת'עצב כולם יכולים לרקוד עכשיו לחיות בתוך הקצב שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס אפשרי גם כאן לא רק בפריס או בניס או באמסטרדם - אלא גם כאן - אנשים חופשי הולכים עושים טאי צ'י פותחים תיבה ולא פוחדים מצו של מילואים כי שלום זה- יותר מקץ קרבות או מנתח או משטח שלום זאת הרגשה אבל זה לא חדש לבטח כן שלום זאת שלום זאת שלווה שלום זה פנאן.... וכל העולם שאנן. אז אל תגידו יום יבוא הביאו את היום ובכל הכיכרות הריעו לשלום שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס שלום סלאם פיס אפשרי גם כאן לא רק בפריס או בניס או בבוסטון- של מילים לא יוכלו לי להסביר כמה שצריך שלום - זה כמו אוויר צריך שלום - זה כמו אוויר...... תראו חבר'ה צריך שלום וזה כבר די ברור לכולם אני חושב אני הייתי אני ראיתי באוסטרליה האנשים נראים טוב הם נראים כמו קנגורו נראים כמו קואלות ובכלל...ארץ עם שלום זו ארץ סבבה וארץ בלי שלום זו ארץ חרבנא אז מה הסיפור הגדול אני לא מבין סך הכל מה שצריכים לעשות זה להתנהג כמו בני אדם לא כמו חיות לגלות טיפה יותר דרך ארץ אז שיהיה לכולנו בהצלחה...

TS18

New member
לא נראה לי.....

שלאנשים יש כוח לכתוב שירים שלמים......

החלטתי להצטרף......

סאבלימינל- פרחים בקנה השמש תידום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון כמה טוב שבאת הביתה עשית אמבטיה, השכבת את הילד לישון הוא חיכה לך, שאל איפה אבא לא ידע שהלכת להביא את השלום שמש בגבעון דום וירח בעמק איילון חולם על המקום הזה ביום שנפסיק בו ללחום ונתחיל בו לנשום מהר כמעיין המתגבר ומשתחרר גורר יחס גורר יחס גורר שמחה וחיוך אהבה ותמימות שחרור שני עמים מעבדות לחירות בנות על הצריח במקום חיילים פרחים בקנים במקום פגזים חלמתי על היום התעוררתי בדמעות תקשיבו ואתן לכם לראות השמש תידום בין עזה לרפיח... די לבכות אחות קטנה, נגבי את העיניים אני תומך לצידך, מחזיק לך ת'ידיים כולם בסוף מתים, חשוב לי שתדעי שלמרות שהוא נפל חלל נשאר בליבי שוב פרחים נופלים כמו עלים בשלכת והכי זה קל זה לקום לעזוב ללכת הרי אומרים שנה מקום שנה מזל אכן להסתתר מיד הגורל אז נשארנו לנו כאן ובנינו לנו בית האמנו ביונה בשלום עלה של זית ועמדנו בהמנון ושירתנו בצבא וקברנו חיילים ובכינו בשבעה נפלנו לברכיים ושוב על הרגליים כשאזלו הכדורים נלחמנו בידיים די נשבר לנו הזין לחכות לשלום אני אפסיק לצל לחלום עד שליבי יידום אחרי חמישים ושש שנים של הגנה על הבית כמעט ואבדה התקווה ליונה ובפיה עלה של זית אבל אנחנו כאן להזכיר לכולם שאסור לוותר על היום צריך לשלב יד ביד וביחד נהפוך למציאות את החלום פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון השמש תידום בין עזה לרפיח...

הצל ושראל-את אותי שופטת

מה קרה נשמה מתוקה שלי די מספיק עם הדמעות לא אני לא אדם מושלם מודה עשיתי טעויות נשמתי תחכי רק תביני אותי תני לי שתי דקות אל תכעסי, תנסי, תתפסי רק אתך רוצה לחיות ליבי עגום, שבור גמור מעוך מרוסק על הרצפה אכפת לה רק ממנה עצמה אז מה איתי נשמה החיים מלאים עליות ירידות כמו ברכבת הרים אז צריך לתפוס חזק שלא ניפול בסיבובים את אותי שופטת בלי סיבה הייתי כעיוור בגלל האהבה את עליי כועסת בלי בושה מה עשתה לי הפרידה את אותי שופטת בלי סיבה הייתי כעיוור בגלל האהבה את עליי כועסת בלי בושה מה עשתה לי הפרידה זה הצל, זה שר אל זה שבר לנו ת'לב בחיים לא הבנו עד כמה זה כואב לא חי בעבר מסתכל אל העתיד זה היה ונגמר לא נשאר מה להגיד אך אלוהיי תגיד עד מתי החור ישאר בליבי עברנו כבר בית ראשון ופזמון עכשיו אני פה בשני די כבר נמאס איך הזמן טס כשאני כאן לבדי, אז דה דה דה די שלום וגוד ביי נשאר נאמן לעצמי ימים עוברים מתחלפים הכל רק פקה פקה רעש צלצולים עולים יורדים כמו צ'קהלקה זאב בודד עומד מועד מהפחת אל הפח את תשאלי את אורנה דץ אני עשיתי מהפך את אותי שופטת בלי סיבה הייתי כעיוור בגלל האהבה את עליי כועסת בלי בושה מה עשתה לי הפרדה זה הצל, זה שר אל זה שבר לנו ת'לב בחיים לא הבנו עד כמה זה כואב לא חי בעבר מסתכל אל העתיד זה היה ונגמר לא נשאר מה להגיד את אותי שופטת בלי סיבה את עליי כועסת בלי בושה זה היה ונגמר לא נשאר מה להגיד את אותי שופטת בלי סיבה הייתי כעיוור בגלל האהבה את עליי כועסת בלי בושה מה עשתה לי הפרדה זה הצל, זה שר אל זה שבר לנו ת'לב בחיים לא הבנו עד כמה זה כואב לא חי בעבר מסתכל אל העתיד זה היה ונגמר לא נשאר מה להגיד

shiroosh999

New member
מציאות מדומה/ אבי מסיקה

רוני את השיר הזה אני מקדישה לך, אני יצאתי מהבועה!, אני חולה עלייך!!!!!!!!!!!! אני חי במציאות מדומה מנסה לסלול לי דרך אבל לא עקומה כי אני חי במציאות מדומה מנסה לעבור אבל סוגרים לי חומה כי אני חי במציאות מדומה כל אצבע על ההדק נראת לי קלה אני מחפש ולא מוצא ת'תשובה אז תגידו לי מה מה מה כשבחוץ יורד הגשם וכולנו נרטבים מהבכי המתוק של אלוהים מריחים ת'ריח האפל שמתבשם פה מעלי לא בורח כי זה נמצא רחוק מדי אני חי שני עשורים ועוד שלוש שנים בתוך מבוך שרק רוצה למחוק את הצבעים שלי הם מתחילים להראות שחור לבן רוצה להיות רחוק מכאן תעצור לי את הזמן אנ'לא מוכן כן.. רחוק מחברים שחיים בתוך חומה של נרקסים לא מתאמצים להראות סימן שיש בהם תקווה פוחדים מהאמת אז הם חיים בהזיה לא רוצים להתמודד אז הם נופלים לאשליה מתמדת יורד מהרכבת ישר לגטו כי אין פה הנהות יש פה צרות נטו הופך לאפר איך אפשר לחיות בתוך שכונה שלכל דירה הקציבו 7 אפס מטר צפןף בחדר אז מישו' שיפתח לי חלון וינגן לי פזמון כי לא נשאר לי המון והפי-תרון נמצא הרחק לשם בתוך מקום שרק חלום יכול לרקום אני חי במציאות מדומה... החבל דק נסדק הולך ונשחק יום אחרי יום, שעה אחרי שעה אין ברירה סוחבים אבל שוב בסוף היום אני מוצא עצמי יושב עם חברים על ברזלים ונדמה שרק אני חושב על החיים איך לעמוד, איך לשרוד ומתי אקנה חליפה שהחייט גופי ימדוד חי בעולם טורף עולם אוכל כולם אפשר לחשוב שזה נשאר כשנעצר לך הדם את האמת ממלאים בשקר והמחשב תופס ת'ספר ואין פה סדר אנשים למדו לסמוך על מכונות יותר מבני אנוש הולכים מכות ברחובות במקום לספור עד שלוש ככל ריחות הסביונים נעלמו לי התקווה איתם ורק אוחזת במצוף שסוחף אותי לים והשמש נעלמת אל צללית של ים כחול עוצמת ת'עיניים ואחוזת במכחול ומציירת לי, צובעת לי חלום שקצת מוחש עוצרת נשימה כן לדמיין עולם חדש אני חי על סף זוחל על הקנט השער נסגר לא מוצא לי מקלט אני נמצא במרדף אחרי הכנף עבודה די קשה הכל מטורף המאבק שניצר בלילה ניכר כלום לא נשאר רק המיתר הנסתר מגיע ושאר שהכל נשאר אותו דבר אותו הטעם המריר של החיים אותו ענן של מלחמה מכסה את החלום שמחפש לו נחמה אותם אנשים באותם הכותרות אותם הסכינים רק בידיים שונות רעש כן עוד יום הלך לי פרש העיניים אדומות וכל הגוף שלי מותש אבל אני יצליח גם כשקשה לנשום אני ימשיך להלחם מסיקה לא יפול היום אני חי במציאות מדומה...

shiroosh999

New member
תנו לגדול בשקט/ גידי גוב

השיר הזה מוקדש ליערה ונועם! למרות שרובכם לא מכירים אותם, אהם אנשים מדהימים!!!!! אפונה וגזר ישבו במקרר ויחד עם בטטה התחילו לקטר קר לי ברגליים תדליק ת'מנורה בקיר כי חושך מצריים אז בואו נשיר תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר תנו לגדול בשקט בלי לקפוא מקור רק קצת זבל, מים וגם אור אפונה וגזר ישבו בתוך מחבת ויחד עם בטטה רצו להיות לבד אך שוד ושבר מישהו גפרור מדליק ושמן מכל עבר זה לא מצחיק תנו לגדול בשקט...

shiroosh999

New member
המילים החסרות/שי גבסו

אני ששתקתי לא אמרתי מילה משלים את המילים החסרות מילה אחר מילה חשבתי היא אחרת לכאן או לכאן מילה שנשמרת תכתב באותו משפט עימה. ואני רוצה ללכת למקום אחר רוצה ללכת, רוצה לדבר ולשיר את השיר שמסמן את הפרידה הזאת עד שהדמעה תעלם. עכשיו הכל אחרת עכשיו הכל שונה משלים עוד מילה שמתחרזת הדף כבר מלא מנסה להשלים את אותו המשפט שנכתב לאט כמו צעד בשחמט. ואני רוצה ללכת...

shiroosh999

New member
תשובה לאהבה... ../images/Emo174.gif

איזה תשובה מלאה יש לאהבה שלי ושלך איזה תשובה יש לאהבה שלי ושלך איזה תשובה מלאה יש לאהבה שלי ושלך איזה תשובה יש לאהבה שלי ושלך מתעוררת מעוד חלום הקשר נגמר היום קשה לי איתך ובלעדייך שמרת לי אמונים הרסת לי את החיים שברת הכל בבום (בואי ניפרד) מה, זה איום? מה, זה איום? כשהרגשתי בודד וכל כך לבד את הגעת משום מקום ותספת לי את היד את עשית איתי דברים שיש רק בחלומות חלומות שאני ואת מתחת לשמיחות אז נוצר המגע והשפתיים התקרבו ובתוך תוכי תחושה של דג'בו מנסה להתכחש אל אהבה בגלל שאין לי מושג מה משמעות המילה אבל אני יודע שאני אותך אוהב בגלל זה בסוף אני עליך כל הזמן חושב את אומרת לי מספיק בצורה כל כך גלויה אבל בגלל האהבה אני שברתי עוד תקווה שלוש בלילה, שתי נקישות, אני פותח את הדלת ואת מתחילה לבכות את מחבקת אותי ואני מרגיש את הדמעות אבל עומד בתמיהה ולא יודע מה לעשות מתעוררת מעוד חלום... כבר נמאס לך ממני וגם לי ממך נשבר הקשר המוזר התחיל להיות מעורער אז חפיף פרידה זה עדיף את יצאת עצבנית מהבית בלי מעיל וצעיף אמרת שקשה לך עם פרידה, את מודה אפשר אולי לחזור לקצת עבודה (לא תודה) פשוט עכשיו ניפנה לדרכינו פעם היינו ועכשיו כבר איננו שנינו שהיית מגיעה מבקשת אותי זה לא היה חלום זה היה מציאותי זה לא חשוב מה היה ומה היום אני מרגיש שהקשר הכולל כבר התחיל להתיש להעניש, אותי או את עצמך שום דבר מיוחד לא ביקשתי ממך למרות אהבתי ולמרות אהבתך לוקח ת'רגליים ואני פשוט הולך מתעוררת מעוד חלום... שוב רואה אותך מזילה דמעה על אגדה שהתנפצה לרסיסים היינו אמורים להיות לנצח אוהבים אבל מסתבר שלא הכל מסתדר כמו שרוצים חשבתי יש בינינו אהבה ללא תנאים אבל למרות הכל לא נפסקים הריבים חבל שת'גלגל אי אפשר להחזיר לאחור כי עכשיו הכל חשך והמסך נהיה שחור ולמרות האהבה לא נשאר לי שום דבר וכל ריב הוא מיותר וישר הבנתי שכבר מאוחר זה יגמר בפרידה היום או מחר קשר מיוסר מנוכר וחבל שהכל בגלל איזה טמבל כלב אומלל אהבת אותי בכלל?! (בטח שאהבתי אותך) מתעוררת מעוד חלום...

עוד מעט...

עוד מעט נינט ורן דנקר עוד מעט תתעורר ותסתכל אל השמיים כוכבים יאמרו לך שלום הם יגידו תתקרב ותפקח את העיניים ותראה שכל זה לא חלום עוד תראה שיום יגיע ומכל קצוות רקיע כולם יבואו להריע לכבודך ואתה תתן להם את כל מה שיש בך אף אחד כבר לא ישכח אותך עוד מעט תסתובב ותראה ליד הדלת ילדים עומדים ומחייכים תסתכל ותזכור איך פחדת ללכת איך היית גם כל כך תמים עוד תראה שיום יגיע... עוד מעט תתעורר ותראה כל השמיים כוכבים

שיר חדש ויפה.....

שירת הסטיקר- הדג נחש...... דור שלם דורש שלום תנו לצה"ל לנצח עם חזק עושה שלום תנו לצה"ל לכסח אין שלום עם ערבים אל תתנו להם רובים קרבי זה הכי אחי גיוס לכולם, פטור לכולם אין שום ייאוש בעולם יש"ע זה כאן נ נח נחמן מאומן No Fear, משיח בעיר אין ערבים אין פיגועים בג"ץ מסכן יהודים העם עם הגולן העם עם הטרנספר טסט בירכא חבר, אתה חסר הקדוש ברוך הוא אנחנו בוחרים בך בחירה ישירה זה רע הקדוש ברוך הוא אנחנו קנאים לך ימותו הקנאים כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמגם כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם אבא תרחם ברוך השם אני נושם מדינת הלכה - הלכה המדינה מי שנולד הרוויח יחי המלך המשיח יש לי בטחון בשלום של שרון חברון מאז ולתמיד ומי שלא נולד הפסיד חברון עיר האבות שלום טרנספר כהנא צדק CNN משקר צריך מנהיג חזק סחתין על השלום תודה על הבטחון אין לנו ילדים למלחמות מיותרות השמאל עוזר לערבים בגין טוב ליהודים פושעי אוסלו לדין אנחנו כאן הם שם אחים לא מפקירים עקירת ישובים מפלגת את העם מוות לבוגדים תנו לחיות לחיות מוות לערכים כמה רוע אפשר... לחסל, להרוג, לגרש, להטעות להדביר, להסגיר, עונשי מוות גורפים להשמיד, להכחיד, למגר, לבער הכל בגללך, חבר

אינ לי מה לומר לכ אהובי

כותבת לך מכתב המרחק ניכר קר לך שם וגם פה קר שמעתי שטוב לך אבל אתה חי בשביל שום דבר בא מישהו עם שיער כמו שלך דומה אבל לא דומה לך אין לי מה לומר לך אהובי רוצחי אני סולחת לך מתגעגעת אליך תניח לי לנפשי אני מתרחקת ואתה מאחל לי אושר לרוב לא מתכוון באמת שיהיה לי טוב שמעתי שטוב לך אבל אתה חי בשביל שום דבר שטפנו את עצמנו בזיעה משותפת הרגשתי איך אני נסחפת אין לי מה לומר לך אהובי רוצחי...

רגעימ

רגעימ רינת גבאי חושבת עליכ עובר לי היומ דברימ שלחשת הגעת פתאומ שואפת תמיד לדעת יותר גמ כשזה קורה לי בלילה אחר מילימ שאמרת עוברות בתוכי עיניימ יפות מלטפות את גופי לחשת לי שיר, שיר ילדות ישנ מרגע לרגע תגיד לי לאנ רגעימ שחולפימ מגלימ לי אותכ בשמיימ כחולימ אני עפה איתכ כשתשוב גמ מחר עוד תגיע פתאומ נשקתי לכ ואמרתי שלומ אני בתוכ ימ כמו בתוכ סערה חיכיתי עוד לילה גם לי זה קרה חיבוק שנשאר אפילו יותר מה שידעתי שלא יגמר רגעימ שחולפימ מגלימ לי אותכ...

מספרים/הדג נחש

אחד הוא מספר המדינות מהירדן לים שתיים - מספר המדינות שיום אחד יהיו כאן. שלוש שנים וארבע חודשים הוא הזמן שנתתי לצה"ל, לא הייתי בקבע, הייתי בנח"ל. חמישה שקלים עולה נסיעה באוטובוס עירוני בעצם, ארבע תשעים, אבל עד שהדיסק יצא נותרו עוד כמה חודשים. הייתי בן שש כשסאדאת בא לארץ, בן שבע כשהם חתמו על ההסכמים. שמונה הוא המספר של אורי מלמיליאן, שהוא בלי שום ספק גיבור ילדותי. תשע פעמים הייתי קרוב מדי לפיגוע, לפחות - נכון לעכשיו. עשר - התשובה הכי ישראלית לשאלה - מה המצב? גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים. אשתי בת עשרים ושבע, אני בן שלושים. מתקרב מאד הרגע בו נרצה להביא ילדים. אבל נרצה גם שיהיה להם הכל אוכל, בגדים, כדורגל, משחקים. את מנכ"ל בנק הפועלים זה לא מטריד כי הוא מביא הביתה כל יום עשרים ותשע אלף שמונה מאות ושש עשרה שקלים. כל יום? אינעל רבאק תחלקו את זה בשתיים בחמש בעשר וזו עדיין משכורת חודשית יפה להיום, יסכימו איתי אלפי מפוטרי מפעלי הטכסטיל בישובי הדרום. הצמיחה בישראל באלפיים ואחת היתה מינוס אפס נקודה שש אחוז. אנשים שעד אתמול היתה להם עבודה רואים עגבנייה בפח וחושבים "איזה ביזבוז". מצב המשק הישראלי הוא החמור ביותר בארבעים ושמונה השנים האחרונות. ארבעים ושמונה? מוכר לי המספר הזה! מאיפה לעזאזל?... ארבע חברות סלולאר מתחרות על האוזן של שבעים וחמש אחוז מהישראלים, מנכ"ל סלקום הולך לבנק פעם בחודש מפקיד משכורת שש מאות שבעים וארבע אלף שקלים יש רבע מיליון מובטלים שלושים ושש אלף מהם נוספו השנה. כנראה שאלי לוזון צודק כשהוא שר... גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים... זייפנים מציעים בעשרה שקלים דיסק שעבדנו עליו ארבע שנים. הדולר עלה בעשרות אגורות תוך שלושה שבועות הזניק את שכר הדירה למאות אלפי אנשים. בכיס אין מספיק לספרי לימוד וטיטולים מה עשתה הממשלה בתגובה? קיצצה שתיים עשרה אחוז מקצבאות הילדים. כשאשה תלך לעבודה היא תביא כל שעה שבע שקל ועשרים אגורות בממוצע פחות, ממה שגבר באותה העבודה היה מביא ואני לא נביא. אבל בין חמש מאות לשש מאות איש ימותו השנה בכביש, אדוני כבוד שר התחבורה, איך הנתון הזה גורם לך להרגיש? ועדיין המספר הכי גדול עד היום שמגלם את התקווה אבל ממחיש את האסון הוא זה שכשאומרים אותו כל אדם שפוי עובר לדום הוא... שש מיליון. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים עשרים וארבע, שבע, שתיים עשרה חודשים...

למעלה