שירשורים!

spake

New member
רוני זה לא כוורת!!!!

באמת מה קורה לך??? לא שמעת אף פעם על גזוז?........9 בכיכר וכאלו?

MS6

New member
יש אצלי כלל:

כל מה שיוצא מאותם 7 מופלאים זה עדיין כוורת...למשל את השיר "זה הכל בשבילך" כתב סנדרסון כשהוא עוד היה בכוורת...

גרר..איזה שיררררררררר../images/Emo70.gif

זה הכל בשביייייייייללללללללללללללללללללללללככככככככככככככ...הביטי בשקיעעעעעעעעעעעעעעעהההההההההההה... גרר..אנחנו חורשים על כוורת\דני סנדרסון\גזוז וכל השיט בסניפ..חודשאירגונ שעבר התחלנו להמציא לנו שירים על השירים האלה..גרר..

MikeY fReAk

New member
אז למה לי פוליטיקה עכשיו?!../images/Emo79.gif

מוקדש לכם יא חצי פורום פוליטיקה.. אלפי שכירים של חרב מתכנסים בתוך מסגד הם מדברים עלי אך לא איתי ודוד של השכן שלי קיבל את הסמג"ד סיפרה אישתו של בן של אחותי אהה אחותי, אהה אחותי שמיר ופטרוזיליה נפגשים באפילה לפתור את המצב הנוכחי ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה ואיש אחד טוען שהוא אחי אהה אחי, אהה אחי שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול עסקי הרוקנרול.. בסן פרנסיסקו הגשרים זקוקים להחלמה ברוסיה עוד אסון של רכבות ההמונים הפילו בברלין את החומה ולי ולך נותר רק לקוות אהה לקוות, אהה לקוות שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול שכח שהוא עגול שכח שהוא עגול אני ברוקנרול למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה לולה? למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה לולה? את וגם אני בתוך ארגז שר ואת רוקדת במרכז שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא שכירים של חרב מתכנסים בתוך האפילה ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה מרגיש כל כך נפלא אנחנו עם סגולה אנחנו עם סגולה אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

MikeY fReAk

New member
בנות הים../images/Emo79.gif

השיר שמטריף אותי:> ואגב פוליטיקה זה כמובן משינה וגם זה משינה:) אני חושב ולא זוכר לאן הפרשים רכבו ובנות הים אינן האהבה היא כמו כאב בצד אני חושב ולא נזכר מיד לא נזכר מיד האלהים פניו מעל חיוורים לוה אותי ביום מן הימים והאלהים עולה האור יורד אל התחתית אל בנות הים יורד אל התחתית יורד אל התחתית

MikeY fReAk

New member
אהובתי../images/Emo79.gif

גם, משינה:) היו לי דמעות בעיניים בהופעה ביום חמישי..ממש רציתי לבכות\= אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות זה קשה, הם אומרים, לכולם פנים דומות עבר עוד חורף מי יודע את אולי שונה מתעייף מאבד כבר את האמונה אנשים מצביעים - הוא לבד היא נעלמה ואני כמו שוטה שוב קורא בשמה, שוב קורא בשמה לא, לא אל תדאגי מחכה, איפה שתהיי את, לקחת את נשמתי את תמיד, תמיד תהיי איתי. אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות שבאות והולכות וכשהן חוזרות הן תמיד בוכות לא, לא אל תדאגי...

MikeY fReAk

New member
אהבת אותי../images/Emo79.gif

מוקדש לרועי^-^ [אתם לא מכירים] אהבת אותי אהבתי בך אהבתי בך אהבתי בי הו לא הרכבת אותי קינאתי בך קינאתי בך קינאתי בי הו לא הרכבת אותי מרכיב אותך מרכיב אותך במעגל הו לא הרגת אותי הורג אותך הורג אותך הורג אותי הו לא איך שעטפת אותי איך שאת אהבת אותי ואיך שאת הרגת אותי אהבת אותי אהבת אותי הרגת אותי הרגת אותי איך שאת אהבת אותי הרגת אותי איך שאת אהבת אותי הרגת אותי הרגת אותי

MikeY fReAk

New member
יא ווארדי איזה פדיחה!../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

לא שמתי לב, סורי\:

MikeY fReAk

New member
מה בראש שלך/בייב../images/Emo79.gif

ימים רבים הלכתי עד לכאן אחרי עקבות בחול שהשארת עכשיו שהגעתי לכאן לא תפחדי יותר לעולם את לא צריכה להגיד לי מה שבראש שלך תעצמי את העיניים שלך עכשיו אני כאן תרדמי לבד מוקדם אני אשמור עלייך מכל רע שיבוא לכאן שאת ישנה את לא צריכה להגיד לי מה בראש שלך ואם את רוצה לפחד תפחדי תרעדי רק תדעי שאני כאן למות בשבילך ושאת לידי ושאת לצידי אני כאן את לא צריכה להגיד לי מה בראש שלך אורי מור..תעשה לי צאצא!

MikeY fReAk

New member
מדרכות/בייב../images/Emo79.gif

מדרכות בצד השני נקיות יותר כלבים לא הולכים שם לאיבוד חתונות, ילדים, אהבה גדולה, נפרדים בשבילי מאוחר מדי איך זה שלא הצלת את עצמך בחרת להישאר עכשיו מאוחר שני לילות שלושה ימים איך גירשתי את השדים בשבילך מלאכית שלי לא מתעורר בבקרים לא עושים לי כלום הסמים ובלילה השדים חוזרים איך זה שלא הצלת את עצמך בחרת להישאר עכשיו מאוחר

MikeY fReAk

New member
כמו צב/בייב../images/Emo79.gif

מסתבר שיש דברים שהסתרתם ממני לשמור עלי מעצמי מתברר שמכרתם אותי כמו שפן לציד הצבאים נחשו מה קרה סיפרו לי הכל נהייתי חכם פתאום אני בא לקחת הכל חזרה קופץ רחוק נופל מגבוה רואה הכל ולא מפסיק לנגוע הולך כמו צב כדי לא להגיע מותק תגידי לי מה את לובשת שאת יוצאת להרוג בלילות מה יש מתחת לבגדים שלך אני בא לקחת אותך מכאן נוהג במרכבות השנאה והמוות הוא השותף המתנשא שלך קופץ רחוק נופל מגבוה רואה הכל ולא מפסיק לנגוע הולך כמו צב כדי לא להגיע

למעלה