שירשורים!

אפר ואבק\יהודה פוליקר - מסע לפולין

אפר ואבק יהודה פוליקר מילים/לחן: יעקב גלעד, יהודה פוליקר נשלח לאתר ע"י אלעד ליריקס - מילים לשירים בעברית-@ אם המילים אינן מדוייקות, לחצו כאן להציע תיקון. יום אביב, ריחות לילך בין חורבות העיר שלך יום יפה לדוג בנהר בתוכי הלב נשבר שם הייתה ואינה ילדותך, אישה קטנה אנשים שאיש לא מכיר אין אפילו בית שיזכיר ואם את נוסעת לאן את נוסעת הנצח הוא רק אפר ואבק לאן את נוסעת לאן את נוסעת שנים וכלום עוד לא נמחק קחי מעיל, יהיה לך קר כסף כיס, גביש סוכר אם יהיו קשים הימים היזכרי בי לפעמים ואם זה עוד מסע נואש אל הצריף, אל המגרש במסילת העיר הישנה איש לא יחכה בתחנה ואם את נוסעת לאן את נוסעת הנצח הוא רק אפר ואבק לאן את נוסעת לאן את נוסעת שנים וכלום עוד לא נמחק מי ימתיק לילותיך מי יקשיב לבכייך מי ישמור צעדייך בדרכך לאן את נוסעת לאן את נוסעת הנצח הוא רק אפר ואבק לאן את נוסעת לאן את נוסעת שנים וכלום עוד לא נמחק קחי מעיל, יהיה לך קר

צילו של יום קיץ\ יזהר אשדות שיר חזק

צילו של יום קיץ יזהר אשדות מילים/לחן: אלונה קמחי, יזהר אשדות נשלח לאתר ע"י דניאל לבני ליריקס - מילים לשירים בעברית-@ אם המילים אינן מדוייקות, לחצו כאן להציע תיקון. המבט שלך הוא אש קרה, אישה זרה איך שאת מתבוננת דרכי האהבה שלך כל כך מרה, מיטה סתורה מזכירה איך פלשת לתוכי כשעצמתי עיניים ניסיתי לשווא להזות את פנייך ריח אבק בשערך, אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך טעם הדם של צחוקך, אור הדבש של גופך וצילו של יום קיץ הולך ודועך הכיעור מושל ברחובות בחלונות משתקפים עננים אפורים מחפש אותך בכל מקום אולי פתאום תיוולדי מתוך רגע מקרי געגוע ישן כמו צליל לא מכוון לא נותן לי מנוח ריח אבק בשערך... הולך ודועך הכל הולך ודועך ריח אבק בשערך... כן, הולך ודועך...

shiroosh999

New member
עוד אחד!

גלגל ענק ביצוע: חלב ודבש מילים: שמרית אור לחן: קובי אושרת אדם בונה ביתו בדם ויגע מלילו ויומו ובסופה עזה ממש בין רגע הוא חרב, כן חרב עולמו. עוד שנה ועוד שנה הזמן הוא גלגל ענק ומחר עוד יום שממרומיו נדאה למרחק. מעגל נפתח בכל שנה ומעגל נסלח בכל שנה ואם דבר לא השתנה מחר וודאי נצחק. מעלה כשזה טוב ולא נורא, כשמטה אם זה רע תמיד יש עוד ברירה הזמן הוא כמו גלגל ענק. אדם אוהב תמיד בחום ולהט ביומו ולילו פתאום כמו רוח פרא לא נודעת נעלם, נעלם חלומו. עוד שנה ועוד שנה... אייי אני שמחההההההההההההההההההה אני אוהבת שירים!!!!!!

האחמית

New member
אממממ אחד אחרון נראה לי....

את השיר הזה אני רוצה להקדיש לניר...מתה עלייך ילד^_^ אנה - משינה למה כולם את אנה עוזבים למה לאנה כולם נעלמים אנה לא, לא מציאותית אנה גומרת ברבע שעה יחסים שצריכים להספיק בשנה אנה שוב, שוב בודדה אנה מוכשרת המון פוטנציאל פעם היא תצליח אם ירצה הגורל אנה לא גומרת, אנה מאחרת למקום שאי אפשר אחרת אנה אומרת קשה לי לגדול אנה שואלת למה לסבול אנה לא, לא מבינה אנה חשבה שמותר לה לבחור וכך מן הסתם נשארה מאחור אנה פתאום נבהלה אנה מוכשרת המון פוטנציאל פעם היא תצליח אם ירצה הגורל אנה לא גומרת, אנה מאחרת למקום שאי אפשר אחרת

MS6

New member
שיר גדול..

אני ישמע אותו בהופעה חיה עוד יומיים!

faith2

New member
את השיר הזה אני מקדישה...

למיכל- בחורה מדהימה
מיכלי אני מקווה שתראי את השיר הזה....את מדהימה
אם אני, אני בוכה זה לא אומר שרע לי, אני בוכה כי זה מצחיק להיות לבד להיות לבד זה לא אומר, זה לא אומר, אולי זה משהו אחר, אולי זה חם אולי זה קר, אולי זה סתם כדי לומר, אם אני, אני צוחק זה לא אומר שטוב לי, אני צוחק כי עצוב להיות אחד, להיות אחד, זה לא אומר זה לא אומר, אולי זה משהו אחר, אולי זה חם אולי זה קר אולי סתם כדי לומר, זה לא אומר זה לא אומר אולי, זה משהו אחר אולי חם אולי זה קר, אולי זה סתם כדי לומר זה לא אומר זה לא אומר, אולי זה משהו אחר, אולי זה חם אולי זה קר אולי זה סתם כדי לומר אם אני אני הולך זה לא אומר שיש לי כל הדרכים שבי הולכות תמיד היה תמיד היה זה לא אומר זה לא אומר אולי זה משהו אחר אולי זה חם אולי קר אולי זה סתם כדי לומר זה לא אומר זה לא אומר אולי זה משהו אחר אולי זה חם אולי זה קר אולי זה סתם כדי לומר

tamar brandy

New member
שירו'ש../images/Emo99.gif

מותק שלי של גלעד שגב
------------------------ מותק שלי מבקשת להיות לידי אז שלא תדאגי אם את שומעת אותי מותק שלי מציירת פרחים בראשי מחייכת איתי אם את שומעת אותי אין לך סיבה לפחד לעולם אין מפלצות אין שדים זה רק סתם רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון מותק שלי נוגעת עמוק בתוכי משגעת שלי אם את שומעת אותי מותק שלי סופרת כבשים לא נרדמת גם לא בשבילי אין לך סיבה לפחד לעולם אין מפלצות אין שדים זה רק סתם רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון... מותק שלי...

tamar brandy

New member
אינטרקום...

שיר מעולה, של אינפקציה (ככה חברה שלי ששלחה לי אמרה
) ------------------------------------------------------ גשם בחוץ וזהו חורף עצוב בשבילי כובע גדול על הפרצוף רק שלא יראו שזה אני בחורות צעירות עוד לא סיימו תיכון ויש פה מאה אלף איש אבל אני תמיד אהיה האחרון הייתי מציע לך לנסוע איתי אבל אין לי רישיון ואולי מחר יהיה יותר טוב את תראי מחר יהיה יותר טוב בשבילי ואם את שומעת את השיר שלי אז תדעי שזה אני מחר יהיה בסדר את תראי מחר יהיה בסדר בשבילי ואם את עוברת ברחוב שלי צלצלי לי באינטרקום ואז אני אקום ואפתח לך את הדלת בלונדינית חמודה יושבת על הבר מכווצת את האף כיווץ אחד ממנה ותכף אני עף חשבתי שאולי אני אגש אליה נתחיל לדבר אני אזמין לה משקה אבל עד שיהיה לי את האומץ אני והבלונדינית נחכה אני הייתי מזמין אותה לשמוע תקליטים אבל אני גר עם ההורים אז אולי מחר יהיה יותר טוב את תראי...

tamar brandy

New member
כן זה שייגעצ..

חברה שלי בילבלה אותי
היא נתנה לי רשימה של שירים ובילבלה אותי לגמריי
קורה... *נכנסת לקטע השירים חזק* סוד שלר רוני (ידעתם שגם ת'שיר הזה היא העתיקה, מאיזה אחד ישן...) ----------------- גם כשהיא חשבה לא מצאה תשובה בדרך הקשה שלה זה כל כך פשוט ללכת לאיבוד כשבוכים בלילה רק בחום של הידיים בלי מילים תפתור לה את הסוד אם היא לא לבד אז זה כואב פחות תגלה לה את הסוד שלעולם בעצם אין גבולות בתוכי שומרת סוד ולבסוף היא עוד תדע לראות איך נפתר פתאום הסוד בשמש הגדולה סוד האהבה שלה התעייפה מזמן לכעוס על העולם כל יום בכתה תמיד עזבו אותה רוצה שתאמין שרק אתה מבין מה עובר עליה רק בחום של הידיים בלי מילים תפתור לה את הסוד היא לא לבד...

fucking shanti

New member
where is my mind?!?!?!

Pixies-Where Is My Mind? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ With your feet in the air and your head on the ground Try this trick and spin it, yeah Your head will collapse If there's nothing in it And you'll ask yourself Where is my mind [3x] Way out in the water See it swimmin' I was swimmin' in the Carribean Animals were hiding behind the rock Except the little fish And he told me, I swear He tried to talk to me Where is my mind [3x] Way out in the water See it swimmin' ? With your feet in the air and your head on the ground Try this trick and spin it, yeah Your head will collapse If there's nothing in it And you'll ask yourself Where is my mind [3x] Ooooh With your feet in the air and your head on the ground Ooooh Try this trick and spin it, yeah Ooooh Ooooh

מיליונים/ אתי אנקרי

שיר! השיר הזה מוקדש לכ!!!!!
אני יודעת שהכסף לא כל כך חשוב אם הלך הוא יום אחד ישוב אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שלחשוב עליו זה סתם בזבוז של זמן שעובר עלינו גם בלעדינו הוא יזוז אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאני לא יודעת כלום אבל מישהו היום דרך עלי ואני לא יכולה לקום אני יודעת שאתה יודע - השתכרתי החודש לא רע ובכל זאת הם הגיעו להוציא לפועל אצלי בדירה לקחו את ת'טלויזיה ת'ארון ת'מגירה שפכו את מה שבתוכה אני יודעת שזה לא צודק ואין לי הוכחה ניסיתי להגיד שהמיסים הורגים כל הגיון והם אמרו לי שהם לא גונבים, הם לוקחים ברישיון אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאני לא יודעת כלום אבל איך שזה קרה לי לא יכולתי לקום ויש כמוני מליונים מתגלגלים ברחובות יש כמוני מליונים בכל מיני צורות יש כמוני מליונים אנשים בני תמותה בלי כסף, לא שווים פרוטה אני יודעת שהבריאות חשובה יותר מכסף הרבה יותר ועל אהבה אין מה לדבר אסור בשום פנים ואופן לוותר אני יודעת יש חובות מגלגולים מתגלגלים עלינו ביקום אז אם היום נפלתי אולי מחר אני אקום אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאני לא יודעת כלום אבל מישהו היום דרך עלי ואני לא יכולה לקום ויש כמוני מליונים מתגלגלים ברחובות יש כמוני מליונים בכל מיני צורות יש כמוני מליונים אנשים בני תמותה בלי כסף, לא שווים פרוטה אתה זוכר את סוזן הבכירה מהבנק נתנה לי הרבה אהבה בעיקר הפשטות הקסימה אותה, נגעתי לליבה זה לקח לה קצת זמן לתפוס את העניין לשנות את הגישה שלה אלי היא הבינה שאין לי מזומן והפשיטה את כבודי מעליי אתה יודע שאני יודעת שאתה יודע שאני לא יודעת כלום ממרומי מעלתה לא יכולתי לקום יש כמוני מליונים מתגלגלים ברחובות יש כמוני מליונים בכל מיני צורות יש כמוני מליונים, אנשים בני תמותה, בלי כסף, לא שווים פרוטה היום זה אני, מחר זה אתה. בלי כסף.... לא שווים פרוטה

רוני/ כוורת

רוני
נפש תאומה שלי
השיר הזה הוא שלכ
רוני, את אומרת שהכל נגמר ואת מצטערת אין לך מה לומר לפני שאת עוזבת נשמטת מידי קלף נואש אזרוק לך רוני אל תלכי. רוני, אל תלכי, השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי רוני, אל תלכי אני פשוט רוצה אותך איתי. רוני, בלעדייך אין לי שום כיוון אפליג בין מכתבייך שיכור על הסיפון לא רוצה כל ערב לצאת ולחפש תרגום בגוף אחרת תני לי מה שיש. רוני, אל תלכי... רוני, יש בטבע רגע של עצבות אך אל תתני לרגע להפוך למציאות. רוני, אל תלכי...

MS6

New member
כוורת../images/Emo99.gif

אם כבר כוורת.. נתתי לה חיי! עוד בימים הראשונים של ההיסטוריה כשהעולם היה קיים רק בתיאוריה עוד לא הבדילו בין מחר שלשום ואמש היו רבים איפה כדאי לשים ת'שמש רק דבר אחד הוסכם אם עקשן הבנאדם אין סיכוי אין פיצוי זה מה שקרה פזמון: נתתי לה חיי ירדתי על ברכי תאמינו לי כולם למדתי מזה סתם ונעלבתי! בית ב': מאז עברו הרבה גשרים מעל המים וכבר הספיקוו להמציא ת'צהריים עוד לא ידעו הם על הגלובוס מה צורה לו אם מרובע או אם עגול או איך שבא לו אך דבר אחד ידע ואת זה מיד קבעו אם סירבה אין תקווה זה מה שקרה נתתי לה חיי... היום תמצא שהנושא לכל ויכוח ומה בא קודם הביצה אן התפוח אחד אומר שנגמרים לו השמים כשיש מספיק אויר למדינה או שתים אולי בכל זאת נסתדר היא תרצה אז נתגבר היא מנעה כל גישה זה מה שקרה לי... נתתי לה חיי...

למעלה