שיעור בקהילתיות.

peter Wi

New member
לא בדיוק.

המורים כפופים לחוקי בית הספר ומשרד החינוך בדיוק כמו שהפריק כפוף, גם בתור מנהל, לחוקי תפוז.

Nizzan Cohen

New member
ותפוז....

נותנים לו את הזכות לחוקק את החוקים שלו בפורום ולנהל אותו. - כלומר, אם הוא ביקש יפה שיפסיקו לימתוח עליו ביקורת כל הודעה שלישית בפומבי, ושיעברו לפרטי - זו זכותו להתחיל ליזרוק אנשים עד שהמקום הזה יהפוך לפורום "רוחות רפאים" ולא לפורום "שוש הוא מנהל לא טוב". וויכוח טיפשי. הכל יגמר בקרוב.

peter Wi

New member
לא...

בתור מנהל הוא כפןף גם לחוקי תפוז וגם לחוקי המנהלים. כן, יש כאלו. נותנים לך פורום כדי שתשמור עליו, תטפח אותו ותתרום מהידע שלך אליו. לא שתיצור ממנו דיקטטורה עירקית קטנה.

I am a freak

New member
לא רציתי להצטרף לדיון...אבל- מילא..

"בתור מנהל הוא כפןף גם לחוקי תפוז וגם לחוקי המנהלים. כן, יש כאלו. נותנים לך פורום כדי שתשמור עליו, תטפח אותו ותתרום מהידע שלך אליו. לא שתיצור ממנו דיקטטורה עירקית קטנה."
אני שומר על הפורום
שים לב, ביחס לפורומים אחרים (בלי להשמיץ אף פורום) כמה הפורום מסודר ונקי.
לתרום מהידע
אני תורם (כל מה שאני יכול).... בינתיים, אני לא רואה שאתה עונה על השאלות.... (זו לא תחרות ולא איכפת לי שאתה לא עונה, כל אחד ורמת הידע שלו, פשוט- תשים לב) והכי חשוב- תדע לך שאתה והחברים שלך, הם
הסיבה היחידה
לכך שאני לא מטפח את הפורום. ברגע שדיונים, כמו זה למשל, לא ייתקיימו יותר בפורום- אני אתחיל לקיים את מה שהבטחתי
יום נעים, הפריק.

למעלה