שיעור בקהילתיות.

Nizzan Cohen

New member
מסקנות.

אחרי שיחה מעניינת מאוד עם דנה, במהלכה נישאלתי בשיא הרצינות האם אני מטומטם, אני חושש שהיוזמה לא תלך... חבל
זה היה חוסך הרבה. לא נורא. המנהל ידאג שהפורום יחזור לשפיות - אני סומך עליו.

I am a freak

New member
חחחחחחח

אתה רואה שאין עם מי לדבר
אבל- זה לא משנה. כמו שכבר אמרתי- הסוף קרוב. יום נעים.

black buttercup

New member
אממ...רבותי?

כמו שאמרתי כבר אני חדשה ואני לא מכירה פה כמעט אף אחד...אולי מישהו או שניים מפורומים אחרים. בכל מקרה אני רק רוצה להביע את דעתי בעיניין, ואל תאכלו אותי ותגידו שאני לא אתערב כי אולי כדאי שתשמעו גם דעה של מישהו שמתבונן מהצד. נוצר לי הרושם שיש פה איזה חשבון ישן בין כמה חברי פורום למנהל. החשבון הזה יוצר מתיחות בפורום וגורמת לכל שרוב השיחות עוסקות בהתערבות בניהול וביקורת על המנהל. באופן אישי, מרושם ראשוני הוא דווקא נראה לי מנהל אחלה ואחראי. הוא גם היחיד ששם לב שהגעתי ואמר לי ברוכה הבאה. תודה רבה לכולם! לגבי ידע, לי אין ידע, לפחות לא ביחס אליכם, ובגלל זה באתי, כי זה מעניין אותי. אני לא חושבת שרק אנשים שמבינים בתחום צריכים להיות בפורום. גם לגבי ידע אי אפשר ממש להתווכח כי עם כל הכבוד, בכל זאת מדובר בדברים שהם קצת מעבר לתודעה המינימלית ורוב התאוריות והמידע הוא יותר בגדר השארות. או שאני מפספסת משהו! לגבי הקהילה האופן כללי, כדי שקהילה תתפקד כמו שצריך חייב להיות שיתוף פעולה בין המנהל לבין חברי הקהילה, זה אומר שהמנהל לא רודן והחברים לא מורדים. במיוחד לא בל סיבה מוצדקת. אם יש תלנות פונים בפרטי כדי לא לעורר מהומות.זהו,זה מה שיש לי להגיד לבנתיים!

I am a freak

New member
אני מסכים איתך, אפילו מאוד../images/Emo70.gif

אבל.... ניסיתי להסביר להם את זה כבר המון (
) פעמים והם פשוט לא קולטים. אני מבטיח שהקהילה בפורום רק תתפתח
ברגע שהבעיות ההלו (המהומות וטענות והמענות) יפסקו- אני אתחיל בשיקום מתמיד. אמרתי את זה כבר ואני אומר זאת שוב
הסיבה שהם לא אמרו לך שלום- היא כי הם כאן רק בשביל לנסות ולרדת עלי. לא איכפת להם. תודה על הודעתך, יום נעים

black buttercup

New member
לא נעים לי להגיד...

אבל אולי במקום לנסות לשכנע אותם להפסיק לחתוך את הענף שהם יושבים עליו, תשתמש בכוח שיש לך כמנהל קהילה ו...יו נואו!

I am a freak

New member
ואז.....

זה יהיה דיקטטורה ולא דמוקרטיה- כמו שאני דוגל. תראי- דיקטטורה מובילה למררירות וכעסים. אשר במרוצת הזמן יפגעו בפורום ובי. אם אני אוכיח להם בעזרת דיבור שהם טועים- הם יבינו את זה יותר טוב. אני מוכן להשקיע תודה.

peter Wi

New member
אני לא בטוח

שיש עילה לחסום את כל האנשים שטוענים שהמנהל לא מתאים.

I am a freak

New member
מי אמר חסימה?

אפילו סתם למחוק. אבל- אם אתה חושב שאין עילה לחסימה... תישאר כאן עוד קצת... שוש.

peter Wi

New member
אני לא בטוח

שיש גם עילה למחוק את ההודעות האלו. אני יודע שאני לפחות משתדל לשמור על רמת דיון נאותה, והודעות אלו, לראות עיני לפחות, קשורות לפורום מכיוון שהן קשורות למנהל וליכולת הניהול שלו את הפורום.

flame 1

New member
ok people

תקשיבו לי חברים, ותקשיבו לי טוף...לי אישית נמאס מהמצב וכן..מהאנשים!! יותר נכון מהתנהגות האינפנטילית מצד החברים פה!! הרבה זמן ישבתי ושתקתי...וזהו!! אני הצעתי למישהו שיצטרף לפורום..אתם יודעים מה אמר לי?! "לא אני לא מתכוון לעשות את זה כבר קראתי שם..וממש אין לי מה לעשות שם.. המון תגובות ילדותיות..רק ויכוחים" אתם מבינים??? המון ויכוחים...המון אגו!!והמון שטויות הורסים את הפורום..!! אתם כל כך עסוקים בלרדת על המנהל...לנסות להראות כמה שאתם יודעים יותר וכמה שלא מגיע לו להיות מנהל, עד שאתם לא רואים שהפורום נהרס!! יאללה!!בא לכם להפסיק מתישהו?!! אוףףף נמאס לי כל כך!!!תתבגרו כבר!! גם לא אכפת לי כמה תרדו עליי בגלל ההודעה הנוכחית!!אתם פשוט אינפנטילים ולי כל כך נמאס..יש לי זכות לכעוס הפעם..אני פשוט שונאת לראות איך הפורום נהרס מול העיניים! מאוכזבת מאוד..

I am a freak

New member
פלאם...

הבטחתי שזה יישתנה... וזה הולך להשתנות
אני רק צריך לקבל אישור מאפרת. פשוט
תודה על ההודעה... שבת שלום.

Nizzan Cohen

New member
צודקת לחלוטין.

זה בדיוק מה שאמרתי. אבל אין נכונות. אבל הדמוקרטיה היא ככל הניראה לא הפיטרון. לעת עתה אני לא חושב שקיים פיטרון הגיוני, אבל כל המישטרים יתרונות להם וחסרונות להם. במיקרה זה ככל הניראה הדבר יגמר בדיקטטורה. כמה ראשים על החומות, ובני העם יתחילו ליחיות בשקט מחדש. חוץ מזה שהוצעה להורג הינה דוגמה יפה לבני העם של "צדק המלך", והינם אף הצגה נאה שתעסיק את העיר כמה ימים. אז יהיה קורבן - יהיה. אבל אחרי שכל העיניין יסתיים, תחזור הממלכה לשפיות.

peter Wi

New member
הכל היה טוב ויפה

אלמלא הדיקטטורה היתה נוגדת את חוקי תפוז בפרט ואת חוקי מדינת ישראל בכלל.

Nizzan Cohen

New member
חחחח.... דיקטורה בזעיר אנפין ../images/Emo13.gif

אני לא אומר לעלות על ביניין הממשלה עם רובים
אני מדבר על לקום, להניח חוקים, וליזרוק את מי שלא מוכן לציית להם. כלומר : אתה רוצה זכויות ? - רלוונטי. כל עוד זה לא יבוא על חשבון ריווחת הכלל. והצפת דפי הפורום בטענות אכן באה על חשבון הכלל ולכן הדיקטטור התורן שלנו ידאג שדברים יעבדו כמו שצריך, לדעתו. תיראה - אני מכיר כבר פורומים מבוססי מישטר נוקשה של איש יחיד. ואני אומר לך שזה עובד.

peter Wi

New member
שוב, זה היה נהדר

אם הפורום לא היה כפוף לחוקי תפוז וחוקי תפוז לא היו כפופים לחוקי המדינה.

Nizzan Cohen

New member
המממממ.... לא.

כשמורה בבית הספר אומר לתלמיד להיות בשקט בשיעור - זו דיקטטורה. תסובב את זה לכל כיוון - זו עדיין דיקטטורה. כשהמורה זורק תלמיד מפטפט מהכיתה - זו גם דיקטטורה. וכשמורידים לתלמיד נקודות מהתעודה על זה שהוא מפריע בשיעור זו דיקטטורה לדוגמה ! אז........ אותו הדבר גם בפורום. יש פורום, בפורום יש מנהל. מנהל להיות קובע את חוקי הפורום. הוא לא יכול להגיד לכם מה תעשו בצ'אט של נענע, אבל בהחלט כן מה תעשו בפורום "רוחות רפאים" בתפוז. זה כמו שאת החוקים בבית קובעים בעלי הבית. ולעת עתה יש לשוש גיבוי מהבעלים של המקום - והוא יעשה מה שהוא חושב שצריך להיעשות על מנת להפוך את הפורום לפורום טוב - לדעתו

Nizzan Cohen

New member
...

זה משו חינוכי. כלומר זה לא הכרח - זה אפשרות. מה אני אומר בעצם ? שבבתי ספר -רגילים- של מדינת ישראל, מותר למורה להשתיק תלמיד. וזה לא עבירה על החוק. - אותו דבר בפורומים. הפורום הוא שייך למישהו - המישהו מעניק זכות ניהול למישהו אחר, "מישו אחר" - עושה מה שבא לו, כל עוד בעל הפורום מאשר לו. זה כולל דיקטטורה. וכשאני אומר "דיקטטורה" - אני לא מדבר על להחזיק צבא ולהרוג אנשים ברחובות. אני מדבר על איש אחד, שקובע את הכללים, ושמיישם את החוק -שלו-.

למעלה