אממ...רבותי?
כמו שאמרתי כבר אני חדשה ואני לא מכירה פה כמעט אף אחד...אולי מישהו או שניים מפורומים אחרים. בכל מקרה אני רק רוצה להביע את דעתי בעיניין, ואל תאכלו אותי ותגידו שאני לא אתערב כי אולי כדאי שתשמעו גם דעה של מישהו שמתבונן מהצד. נוצר לי הרושם שיש פה איזה חשבון ישן בין כמה חברי פורום למנהל. החשבון הזה יוצר מתיחות בפורום וגורמת לכל שרוב השיחות עוסקות בהתערבות בניהול וביקורת על המנהל. באופן אישי, מרושם ראשוני הוא דווקא נראה לי מנהל אחלה ואחראי. הוא גם היחיד ששם לב שהגעתי ואמר לי ברוכה הבאה. תודה רבה לכולם! לגבי ידע, לי אין ידע, לפחות לא ביחס אליכם, ובגלל זה באתי, כי זה מעניין אותי. אני לא חושבת שרק אנשים שמבינים בתחום צריכים להיות בפורום. גם לגבי ידע אי אפשר ממש להתווכח כי עם כל הכבוד, בכל זאת מדובר בדברים שהם קצת מעבר לתודעה המינימלית ורוב התאוריות והמידע הוא יותר בגדר השארות. או שאני מפספסת משהו! לגבי הקהילה האופן כללי, כדי שקהילה תתפקד כמו שצריך חייב להיות שיתוף פעולה בין המנהל לבין חברי הקהילה, זה אומר שהמנהל לא רודן והחברים לא מורדים. במיוחד לא בל סיבה מוצדקת. אם יש תלנות פונים בפרטי כדי לא לעורר מהומות.זהו,זה מה שיש לי להגיד לבנתיים!