שיעור בקהילתיות.

I am a freak

New member
לפחות תתאימו גירסאות.....

לפני רגע וחצי דנה כאן הסכימה שאני עונה על כל השאלות אבל המידע שאני נותן הוא לא משהו
~אני בטוח שזה לא יוצא מראש, אלא מהלב, ולכן- אני לא מתייחס למה שהיא כותבת
~ אני רוצה לראות שהיא תוכיח את מה שהיא כתבה כשהיא "תעבור על הארכיון"
(בהצלחה לך, את תצטרכי את זה) לכן, אני חושב שבכלל אין זכות לבוא ולהגיד שאני לא מבין כלום
אם אני לא טועה- לא הייתה לך הודעה אחת עיניינית שענתה לאחד השואלים בפורום
תודה (משלון ציווי)- אתה כאן רק בכדי לחקור ולמצוא כפלי משמעויות כדי להתחיל ויכוח או סתם להוכיח משהו לא מובן. זה לא עובד
- זה פועל רק לרעתך. עד אז- אני לא מתכוון להתייחס בכלל להודעות הללו שלך. יום נעים,

peter Wi

New member
צא מזה.

אני לא חלק מהקבוצה הקטנה של דנה ושאר הירקות. וכן היו לי הודעות עינייניות. דיי להכפיש. מה פועל לרעתי? אני לא מקלל, אני לא בא בטענות אליך, אני בא בטענות יותר לתפוז מאשר אליך, הרבה יותר. ומה שדנה תעשה זה עיניינה, אני לא מכיר אותה. אני לא חולק את קבצי הזיכרון האלו. ולא אמרתי שאתה לא מבין כלום. אמרתי, שלטעמי, ולטעם חלק נכבד מחברי הפורום (אני אפילו לא מתכוון להרוב. פשוט חלק נכבד), אתה לא מבין מספיק כדי לההיות מנהל פורום בנושא זה. זה הכל. ויש לי את הזכות המלאה לחשוב ככה ולהביע את דעתי.

Nizzan Cohen

New member
די, זה גבר גובל בספאם.

אוקי. נירשום לפנינו שלדעתך, לדעת דנה, ולדעת עוד מישו (אפשר לעשות רשימה, רק תוסיפו את שימכם) לשוש אין מספיק ידע ברוחות רפאים. אוקי - הבעת דיעה מקובלת לחלוטין. *ועכשיו*, מיכיוון שכולנו הבנו את דעתכם, ולאור העובדה שאתם מיעוט - כך שרוב הסיכויים שלא תוכלו לשנות את המצב, אני מציע שבימקום ליכתוב זאת כל הזמן תוסיפו את זה לחתימה, זה יחסוך בהודעות הזבל הלא קשורות שממלאות את הפורום. ושוב - מסרים פרטים! הם לא סתם קישוט מרשים. הם נועדו לשימוש.

peter Wi

New member
אני לא אכתוב את זה במסרים

מכיוון שאני מנסה לעשות שינוי. אני לא מרוצה מהמצב הקיים ולכן אני אנסה לשנות אותו. ואם זאת הדרך שאני מוצא לנכון, כל עוד בהודעות שלי לא משולבות קללות כלפי מישהו, מותר לי להביע את דעתי. מה עוד שנראה לי שמנהל הפורום זה בהחלט משהו שקשור לפורום
.

I am a freak

New member
את תכתוב דברים שאתה לא יודע../images/Emo70.gif

התלונה לאפרת- התלונ הגיע אליה. והועילה מאוד
הסברתי לה את המצב בצירוף הוכחות. נראה לי שהיא גם נכנסה לכאן וקראה כמה הודעות- לא בטוח בכלל.
אולי תסבירו לי אחת ולתמיד
- קח מישהו או אובייקטיבי מהפורום (שאין לו קשר אישי, משהו\ אלי או לקבוצה שלכם) ותראה מה הוא אומר. אני חושב שהדבר הזה הוכח כשחנה גונן שמחה (לשון עבר- למרות שאני כמעט בטוח שגם מלשון הווה) שחסמתי את בטי מהפורום. שלא נדבר על כל ההודעות הפרטיות בנושא.
כל שיחה
- צרף להודעה שלך לינקים. חזרתי והסברתי שכל צעד שאני עושה הוא בעל משמעות- אני לא אומר סתם "לא רוצה לדבר". צרף לינק וקבל הסבר מדוייק למה השיחה התנתקה
מבטיח
בטי בקשה ממני את מספר הטלפון שלי- נכון היא ביקשה. חשבתי שהיא עשתה משהו שמתברר שהיא לא עשתה. חזרתי ואמרתי "אני לא בטוח" (הנה... הדגשתי את החלק החשוב) ואכן טעיתי. חוץ מזה- היא לא רוצה לדבר איתי באייסיקיו...(
) אז למה שתדבר איתי בטלפון
פחחחח.... חוץ מזה- אתה חייב להבין דבר אחד. אין כאן שום בעיה בכלל. כי הכול עומד להיפתר. ממש בקרוב.
".דיי בילדותיות למען האמת." (ציטוט מההודעה שלך)- אל תנסה לפרש אותי. אם לא היית שם ושמעת ממקור שביעי- אני לא חושב שיש לך זכות לקבוע עובדה כזו.
ושוב- כל דבר שאני עושה הוא בעל סיבה מספקת. תכתוב מה לא מוצא חן בעינייך ואני- "איש טוב שכמוני" (לדעתך לפחות)- מוכן לתת לך את כל הסיבות לפעולה שלי. למרות שבעצם- אני לא חייב לך כלום
*והנה אני- מוצא את עצמי שוב מגיב לך. כשהבטחתי לעצמי שאני לא מתכוון לעשות זאת שוב.* יום נעים.

danihell7734

New member
פריק,די כבר.

די כבר עם נבואות אחרית הימים האלה שלך,אולי תתרכז כבר בניהול הפורום המסריח שלך(אגב אם ינון היה פה,היה יותר טוב)במקום לשמוע לינקין פארק כל היום?(שמע איטרנל גריי,דת' מחתרתי)

I am a freak

New member
וואי.

אתה באמת חושב שאני שואל אותך
פאק- לקחת את זה יותר מדי קשה.... אני מתעסק בפורום יותר ממה שאתה חושב. "זה שאתה לא יודע- לא אומר שזה לא קיים" יום טוב. נ.ב. בקשר ללינקין פארק- WTF
- אחת הלהקות האהובות עלי. זה שאתה לא אוהב אותם- זה כבר לא עינייני ועיניינו של הפורום.

danihell7734

New member
הם ניו מטאל,תיקון,ניו בריד.

אם כבר ניו בריד,סיסטם הם אולי הכי נורמלים מהסגנון...

I am a freak

New member
גם סיסטם טובים../images/Emo70.gif

אבל לינקין יותר
הרבה יותר
(טוב... לפחות לדעתי...)

danihell7734

New member
תראה,יש להם סולן ממש טוב(לא הראפר)

אבל פשוט המוזיקה היא שהורסת...והמיסחור...

I am a freak

New member
אממממ.....

בקשר למוזיקה- טוב, כל אחד והטעם שלו. אני אוהב אותם. המיסחור
חיחיחי... זה לא מעניין (אותי לפחות).... אם תתייחס למוזיקה יותר ולמסחור פחות- הבעיה תיפתר... אבל, כיוון שהבעיה שגם את המוזיקה אתה לא אוהב... אז- פשוט אין מה לעשות.... הפריק.

spirit of air

New member
אני לא מבין על מה הוויכוח.

אם אתם רוצים מוזיקה טובה, תקשיבו לאייל גולן, מושיק עטיה, שרית חדד ולהקת 'חמסה'. המוזיקה שלהם מניעה את מיתרי הנפש.

danihell7734

New member
אז זהו,שהמוזיקה מושפעת מהמיסחור

הלהקה משנה את עצמה לפני המיינסטרים של היום,לפי מה שמוכר הכי הרבה תקליטים. אתן לך דוגמא לשינוי שנעשה לא מטעמי מיסחור: סיילם,שינו עצמם מבלאק עם מוטיבים של דום,לדת' ללא השפעות אחרות. מה שלדעתי,תרם הרבה למוזיקה שלהם.

danihell7734

New member
אופס,שכחתי להוסיף למה הם שינו את עצ

מם... הם שינו את עצמם בעקבות החלפה של נגנים(באס-הבאסיסט חזר בתשובה ואז מיכאל גולדשטיין הצטרף(אחלה בן אדם),והוספה של גיטרת רקע,תופים-ניר נקב הצטרף...אח איזה מתופף מוכשר...).

למעלה