שיעור בקהילתיות.

I am a freak

New member
זה לא משנה...

ברגע שהמוזיקה שלהם תשתנה (עקב לא משנה מה) ואני לא אוהב אותה יותר. אני לא אשמע אותה יותר. פשוט
שוש.

danihell7734

New member
סיסטם זה באמת מסריח,אבל זה עדיין

יותר טוב מלינקין פאק. ואין לי לינקין פארק במחשב!

A lost angel

New member
עברת את גיל 12

מותר לי להתלונן עליך במשטרה(
). אתה רואה שעצבנתי אותך? אמרתי לך שאני יכולה.(
)

peter Wi

New member
אתה חייב לי

בתור מנהל הפורום, והדמות שכביכול מייצגת את הפורום בקהילות שונות. ולי, כחבר בפורום, הסברים על למה אתה נוהג ככה כי אתה, כמנהל פורום, משרת אותי. אתה מנהל פורום כדי ש*לי* (לנו, כמובן) יהיה פורום כזה וכזה וכזה... כמו שפורום צריך להיות.

peter Wi

New member
למה בפרטי?

הוא משרת גם את שאר הפורום כמו שהוא משרת אותי. בשביל זה הוא כאן, לנהל "לנו" את הפורום.

I am a freak

New member
חחח... אני לא חייב לך כלום../images/Emo70.gif

אני מוכן לתת לך הסברים- בפרטי
למה, אתה שואל
כי- רק לך יש בעיה עם זה
אני לא רואה שאף אחד אחר כאן מגיב ומתעכב על פסיקים ונקודות פיצפוניים ופיצפוניות בהודעות שלך ועל פעולתי. אני יוצא בהצהרה- רוצה לדעת למה אני פועל כפי שפעלתי
שלח לי הודעה בפרטי/באייסיקיו ואני אענה- וזה לא כי אני חייב לך, כי אני מוכן לזה
. יום נעים.

peter Wi

New member
אבל עובדה שזה מפריע

לעוד אנשים. ואתה חייב לי ולחברי הפורום בכלל, מכיוון שאתה כמו מוכר בחנות. אתה צריך למכור את הפורום שלך, אם אנשים לא יהיו מרוצים ממך הם לא יהיו מרוצים מהפורום, ולא ירצו "לקנות" אותו. כמו כן אתה, כמנהל פורום, מייצג את תפוז, ולכן אנשים גם לא יהיו מרוצים מתפוז. זה הכל משליך. אין לי איי סיי קיו. מה זה בכלל? אה, רגע. כן, לא, אין לי איי סיי קיו.

I am a freak

New member
חחחח.. לא מתכוון להגיב.

אבל לכלכת... מקורותי מוסרים שיש לך אייסיקיו.... פחחח... אתה יכול ליותר מזה

peter Wi

New member
"מקורותיך"?

אל תצחיק אותי. ולא, אין לי איי סיי קיו. אין לי צורך בכך.

I am a freak

New member
תצחק... למרות שזה לא מצחיק (../images/Emo70.gif)

אממממממ.... הייתי אומר לך מי אמר לי- אבל- זה בהחלט לא לרמה שלי ואני בטוח (שלמרות הכול) גם לא לרמה שלך. אז בוא נפסיק את זה.

peter Wi

New member
מוזר כי...

רק שני אנשים מהתחום מכרים שלך מכירים אותי. דנה ומורן. אז... אין הרבה ברירות, אני בוחר לא להאמין לך. זה בסדר מצידך, נכון?

למעלה