שיעור בקהילתיות.

Nizzan Cohen

New member
שיעור בקהילתיות.

אוקי. נישבר לי... מה התינוקיות הזו ?! למה כל אחד מיכם חייב להגיד את המילה האחרונה ?! תקשיבו לי. קהילה בנויה מהנהלה, ומאנשים. אנשים בלי הנהלה זה כאוס. הנהלה בלי אנשים זה לא כלום. עכשיו, מה שהולך כאן, זה חיכוחים חוזרים ונישנים בין השניים. זה לא מועיל לאף אחד מכם. עכשיו, אני קורא לבגרות - בסדר ?! אנשים יקרים, בואו ניסתכל על הדברים מהצד של המנהל: המנהל משקיע פה, כותב, מגיב לכל נושא, מוחק קללות, ומשקיע מזמנו בפורום. מנהל - הבה ניראה את זה מהצד של הקהילה: לקהילה שלך יש תחושה של דיקטטורה. הם חשים שאתה מזלזל בהם לעיתים, וחולקים רבות על הצעדים בהם אתה נוקט. עכשיו מה אני מציע? אני מציע דף חדש. מה זאת אומרת ?! זאת אומרת דבר ריאשון שלא מגיבים כשאתה עצבני. זאת אומרת שלא מגבים מתוך קנטרנות טהורה. זאת אומרת שקוראים פעמים את מה שכתוב ובודקים אם זה לא פוגע - ואם זה כן, מיתנצלים. זאת אומרת שלא חייבים לאמר את המילה האחרונה. וזאת אומרת ששומרים על תרבות הוויכוח והשיחה. פעם הבאה שיש לכם טענות למנהל - פנו אליו בפרטי. אל תיגרמו לתסיסה בפורום. ובפעם הבאה המנהל, אל תיכתוב כשאתה עצבני. תרגע קודם - אני יודע שאתה מסוגל. אז אני קורא לבגרות שלכם, ומוסיף גם בבקשה כדי להנות יותר מהמקום. Nizzan "Tembel" Cohen

I am a freak

New member
לא מסכים על מה שאתה אומר.

אבל... מסכים עם ההצעה
בכל מקרה- כך או אחרת הסוף לבלאגן בפורום דיי קרוב. אז זה לא משנה... תודה על ההשקעה והרצון לעזור
יום נעים,

peter Wi

New member
ניסינו לפנות אל המנהל בפרטי

ואף כתבנו הודעות תלונה לאפרת בזמנו, אך ללא הועיל. מנהל הפורום לא מבין איך אנחנו חושבים שמנהל פורום צריך להיות. ונבצר מאיתנו להסביר לו. כמו כן, כל שיחה על הנושא הזה לאחרונה הסתיימה ב-"אני לא רוצה לראות עוד תגובות בנושא", "כל תגובה נוספת תימחק", "אני כן ככה וזהו", "טוב, אז אל תהיו בפורום, אף אחד לא מכריח אתכם". למעשה, בטי ביקשה ממנו את מספר הטלפון בעקבות אירוע משטרתי, כביכול, אך גם כדי לדבר איתו על מצב הפורום, והוא לא הסכים. דיי בילדותיות למען האמת. אז נכון שהוא לא מחוייב לפרסם את מספר הטלפון שלו, אך היא גם ביקשה ממנו להיתקשר אליה אם הוא לא רוצה לחשוף את עצמו, אך גם כאן נתקלנו בסירוב.

Nizzan Cohen

New member
קצר תיקשורתי הוא בעיה של שני הצדדים

אתה יודע מה ?! אוקי... צד שלישי יסדר את העיניינים. כתוב פה מה אתה מצפה ממנהל הפורום להיות. מנהל - כתוב פה מה אתה מצפה מהם להיות. ותעשו כבר סולחה. למען כולם.

A lost angel

New member
תוותר. אתה לא באמת מבין מה הולך פה.

אני ריאלית בקשר למה שקורה בפורום, והמצב שנוצר הוא מצב מת. המנהל יכול לעשות מה שהוא רוצה, אבל אם לא יהיו אנשיםבעלי ידע כדי לענות על שאלות הבאים(אם יהיו כאלה בכלל), לא תהיה מטרה לפורום. בעוד כמה ימים אני רוצה לפרסם שאלון ידע קטן, מהסוג שעשו ב'מאגיה וכישוף'. מכיוון שאין כאן אף אחד שאני יכולה לנטות לטובתו(בטי עזבה, אז הלך הרעיון של לתת לה לקבל 100 ולכל השאר50), אני אהיה אובייקטיבית. סתם, הייתי רוצה לדעת מי בפורום הזה באמת מבין משהו. יהיה טוב. ברגע שמישהו שמבין ינהל. לא רוצה לשמוע אפילו את התגובה שלך, שי. אתה יודע טוב מאוד שאין לך מספיק ידע בנושא.

Nizzan Cohen

New member
אני יודע דבר אחד.

את מזלזת. אני חושב שכדאי שתיקראי שוב את ההודעה שלך ותגידי לנו אם ההיתגרות המכוונת שלך היא מעשה בוגר או לא. ואני כן מבין מה שהולך פה.

A lost angel

New member
מזלזלת במי?

אני מציגה עובדות. זו לא התגרות. זו קביעה. אם זה מגרה אתך, הבעיה היא אצלך, לא אצלי.

Nizzan Cohen

New member
בשי.

יותר מזה אני אציין שאם הפורום מת, מה את עושה פה ?! אם את מיתעקשת שהפורום מת, ולא מיתכוונת לעשות כלום על מנת להשיב אותו לחיים - את מבזבזת את זמנך פה. כלומר - אם עבדו כל תיקוותיך להפיק תועלת מן הפורום, אז זה מזוכיזם טהור להישאר בו. את הורסת לך, ולכולם וחבל.

A lost angel

New member
אני מכירה את שי קצת יותר זמן ממך,

ומכירה גם את התחומים שלו(בערך), וזה לא אחד מהם(שדים, ורוחות, סיאנסים אולי) אני רוצה להשיב אותו לחיים,אבל זה לא אפשרי ככה. במה אני הורסת לכולם? בכתיבת ההודעה הזו? בכתיבת הודעות ענייניות אחרות? טוב. אני יכולה באותה פשטות ללכת.

I am a freak

New member
ניצן- זה לא יילך....

אין לי ידע כי א-ת החלטת שאין לי ידע. אם השנאה או מה שעומד מאחוריך לא תעוור אותך- את תראי שאני כן מבין. אבל- בסופו של דבר- באמת לא איכפת לי מה את אומרת- כי אני יודע מאיפה התשובות/תגובות האלה מגיעות. (וזה לא מהראש... אלא מהלב
) אולי נפגעת ממני באיזו שהיא דרך, דרך שאני לא יודע ולא מכיר. ניסיתי לברר- לא הצלחתי (
). כבר הסברתי שאני מצטער (למרות שאני לא יודע על מה)- ואני לא אוהב להתנגה איך שאני מתנהג- אבל זה פשוט מאלץ אותי (המצב ואתם). את לא רוצה תגובה (
)- אולי כי את מפחדת ממה שאני אגיד
מהאמת
זה בסדר- ממזמן התחלתי לקחת את ההודעות שלך בעירבון מוגבל ולא להתייחס אליהם במלוא תשומת הלב. כל זה כי את גררת אותי להגיע למצב הזה. בקשר לשאר ההודעה- אני אגיב לשם. יום טוב. נ.ב. ניצן, עכשיו אתה באמת מתחיל להבין

A lost angel

New member
אם יש לך ידע, אני אהיה יותר משמחה

אם תתחיל להעניק אותו. אני לא נגדך או נגד ניצן. אני בעד הפורום. וזהו
דנה

I am a freak

New member
וואי... את אומרת את זה סתם../images/Emo70.gif

תגידי (תצביעי...) על מקום אחד (
) שבו בתשובתי היה חסר מידע. אני מחכה. לילה טוב,

A lost angel

New member
בהזדמנות אני אעבור על הארכיון.

אם אתה כ"כ רוצה לדעת. לא שחסר ידע, אלא שהידע.. אממ.. לא משו.

Nizzan Cohen

New member
היתנשאות אווילית וחסרת בסיס.

מי את שתגידי מה זה משו ומה זה לא ?! מאגיה - "שינוי המציאות בכח הרצון באמצעים שעוד לא הוסברו ע"י המדע המערבי" לכן אין אמת אחת בנושא, לפחות לא בינתיים. ואם את חולקת על תשובה שלו - את מוזמנת להגיב ולתת מהידע שלך. אבל את לא יכולה לקום וליטעון שהידע שלו לא משו. ניצן.

peter Wi

New member
נכון,

אבל שיטות מסויימות הנהוגות בידי מכשפים ומכשפות וכוהני מסדרים בכל העולם, גם הלא מערבי וגם המערבי, נהוגות כ-"עובדות". אין כאן שאלה של הסבר, אלה עובד ולא עובד, וכיצד ננמיך את סיכון הפגיעה במבצע ה"דבר".

Nizzan Cohen

New member
הרעיון בניאו-פאגיזם

הוא לחקור וליבדוק כל הזמן. לישאול את עצמיך וליטהות לגבי האמת. לא לקבל כל דבר כמובן מעליו. להחיות את הדת \ אמונה העתיקה כך שתתאים למאה שה-21.

peter Wi

New member
אבל זה לא פורום שחוקר דת.

זה פורום שאמור לחקור את עולם הרוחות. -אז לפחות שיביאו לכאן מנהל שמבין משהו ברוחות. אישית, אני חושב שכבר ויי מאן זה יותר טוב. הרע במיעוטו כמו שאומרים.

למעלה