שווה לראות

מריה111

New member
אוייי גמלי היה ת'יומן הזה אבל אין לי מושג

איפה הוא עכשיו נראה לי זרקתי אותו כי היתה תקופה שלא התענינתי בה אבל גזרתי את התמונות משם וה''הידעת?'' אבל אין לי שמץ איפה זה נעלם:(

tali44

New member
נכון ה- 4 תמונות הצבעוניות האלה,

יש לי מחברת משובצת כזו

Kryptonite

New member
אחלה אוסף!

רק מה זה הדיסק בפינה השמאלית התחתונה? כי זה העיצוב של הדיסק של BOMT, וכתוב עליו שזה אופס.

Brit22k

New member
תודה ו...

הדיסק הזה , זה שקנו לי את הבובה של אופס ... אז הדיסק הזה בא עם הבובה ויש שמה רק את השיר אופס חח...

BRITNEY MY STAR

New member
ו-ו-א-ו :|

איזה דברים מהממים:|הכל ממש נדיר חחח ממתי קיבלת את הכל?בטח כבר אין את הכל.. אבל הכל ממש יפה

YugiBoy

New member
וואו! ממש יפה! אפשר שכולם יציגו פה..

היה פעם שירשור כזה הוא אפילו בטג-ליינס... אפשר לעשות שירשור חדש להשנה.... ממה שיפה... איזה כיף לך חחח.... ממש ממש יפה!

YugiBoy

New member
הכוונה אלי? אין לי הרבה..

אני לא מעריץ מושבע שלה מגיל 8, ואין לי המון דברים שלה.. נשאיר את זה למי שבאמת יכול לתת כן שואו:)

tali44

New member
ואוווו ../images/Emo2.gif

איזה כיף לך!! בן אדם, יש לך מלא דברים שלה, (ואיי אני לא יתחיל לחרבש שגם אני רוצה בלה, בלה,בלה... כי כולם פה רוצים אני מאמינה) ממש אהבתי את הדברים לביה"ס, ובובה זה מדליק, ושתמיד הייתי קטנה רציתי
. יש לך רק להשלים טיפה DVD וכל מני דברים כאלה (ואני מניחה שתוותר על הרעיון של לקנות את הבשמים שלה) אבל יש לך ממש אוסף מהמם!

Brit22k

New member
ואוייי שכחתי ... חח

דפקה יש לי גם את הבושם ! אבל רק את הבקבוק ריק ! זה היה של דודה שלי וביקשתי ממנה שיגמר לה שתביאי לי את הבקבוק חחח חמאססס
-ותודה לכולם , שמח שאהבתם D:

Britney Style

New member
מעלף!!

וואוו זה מדהים ממש ממש נהנתי לראות את הכל כל הכבוד קובי
וחג שמח

s H e L i 1 6

New member
ואוווו

כמה דבריייםם יפההה לך, אוסףף אדירר. אם תרצה איי פעם למכור את זהה אני אקנה את הכלל.

למעלה