שווה לראות

Brit22k

New member
שווה לראות ../images/Emo70.gif

החלטתי לעשות משהו נחמד לכבוד הפורום !!! וגם לכבוד החופש שלנו וחג השבועות ! צילמתי הרבה הרבה דברים שיש לי על בריטני ! דיסקים , תמונות , פוסטרים , חוברות, ועוד... והחלטתי לפרסם את זה פה בפורום ! אז על תשכוח להגיב
ממני קובי

Brit22k

New member
הוסף המגזינים שלי !

הלה הוסף המגזינים שלי !!! עם בריטני בשער ! יש גם מחול וגם מהארץ ! יש לי 30 ומשהו מגזינים פשוט פה בתמונות לא הכל נכנס ...

Brit22k

New member
דיסקים + DVD !!!

הלה הדיסקים שלי שיש לי של בריטני ! יש לי גם את הסינגל עם השיר לאקי וגם יש לי עוד DVD עם סיבוב ההופעות של אופס אבל הוא צרוב ...

Brit22k

New member
חומרים !

קלסרים מפוצצים בחומר חחח !!! יש שמה תמונות , כתבות , פוסטרים וכ"ו....

Brit22k

New member
תיק-אוכל

חח זה תיק אוכל ... שדודה שלי הביאה לי מחוץ לארץ היא גם בטח חשבה שאני ילך איתו לבצפר ... ועוד בצבע סגול אבל שמרתי אותו כי אני שומר בוא כל מיני דפים וכל מיני שטויות ...

Brit22k

New member
פוסטרים

שני פוסטרים שאמא שלי הביאה לי היא מצא את זה בתוך קטלוג של עיצוב שיער

Brit22k

New member
יומן + ספר !

יומן של בריטני יצאה בשנת 2002|2003 בפנים רשמתי כל מיני שטויות !... חח וזה הספר של קרוסרודס !!!!! וגם היה לי את מלב אל לב אבל אני לא יודע איפה הוא היום ... :|

Brit22k

New member
דברים לבצפרררר!

אוקי זה אחד הדברים אהובים עלי !!1 זה מחברת ספירלה ! + פינקס ועוד פינקס וגם יש מדבקות ! וגם כמו שאתם רואים קלמר עם עיפרונות שרשום בקטן בריטני ! וגם מחדד עם מדברה שלה ומחק וסרגל ! וכל זה מחוץ לארץ גם יש לי מערכת שעות אבל לא צילמתי את זה

Brit22k

New member
בובה ../images/Emo9.gif

בובת ברבי של בריטני מחוץ לארץ ! מתוך הקליפ של אופס !

Brit22k

New member
מדבקווווות

הלה מספר מדבקות שכבר יש לי אותם מספר שנים ! אני לא זוכר עם זה מארץ או מחול ...

Brit22k

New member
פוסטרים של סקצ'רס

הלה פוסטרים עומדים של סקצ'רס ! יש לי עוד אחד אבל לא צילמתי אותו ... איזה מדהימה היא פה!!!

Brit22k

New member
מכתב מבריט :]

זה מכתב שקילבתי מבריטני פשוט יום אחד זה הגיע לדואר שלי מתחת לבית ומה זה הייתי שמח ! אחרי שבוע קיבלתי עוד אחד כזה ! חח והקו החם הזה של בריטני כבר לא עובד ... דרך אגב זאת מדבקה !

Brit22k

New member
לסיום : כל מיני שטויות של בריטני ../images/Emo8.gif

כמו שאתם רואים עוד מכתב של בריטני יש לי שניים כאלה .. ושני מחזיכי מפתחות שזה מהארץ ! והתמונות שלמטה זה מחוץ לארץ !!

Brit22k

New member
אוקי חבר'ה בבקשה בבקשה תגיבו

השקעתי הרבה זמן !! צילמתי ! ואחר העברתי את זה למחשב ואז פירסמתי פה והיה איזה תקלה אז סידרתי ובלה בלה בלה בקיצור תגיבו מעניין אותי מה אתם חושבים ! ועם בא לכם לפרסם את הדברים שלכם אז בכיף :-} אני השמח לראות ! חולה עליכם
ממני קובי

DirrtyGirl

New member
וואי קוביייי זה ממש ממש יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא חשבתי שאתה כזה מעריץ שרוף.. יש לך מיליון דברים שלה.. הכל ממש מדהים.

lidor love lee

New member
יאווו בריטני החזיקה לך תשובההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזה כיףף לךךך

Brit22k

New member
לא מה פתאום ... חח

זה לא מכתב שהיא שלחה רק לי להרבה יש אותו ... באתר של עידן את תוכלי גם לראות את המכתב הזה עם תרגום

viko222

New member
מדברות האלה מהארץ קניתי אותם מהפנינג../images/Emo103.gif

יואו איך אני זוכרת את היומן הזה

היה אותו למישהי בכיתה שלי, והייתי קוראת בו בשיעורים משעממים
די זה היה כ"כ מזמן

למעלה