בא לי בכלל לקנות משהו חדש עליה:]
T tali44 New member 24/5/07 #64 למה נראה לך שיהיה יומן שלה?../images/Emo4.gif יש יומנים מעצבנים......... ודווקא לא יהיה. וגם אם יהיו, יהיו רק בחו"ל. חוקי מרפי...
למה נראה לך שיהיה יומן שלה?../images/Emo4.gif יש יומנים מעצבנים......... ודווקא לא יהיה. וגם אם יהיו, יהיו רק בחו"ל. חוקי מרפי...
B Brit22k New member 24/5/07 #61 לא... השנה לא היה לה אבל חכה אולי בחופש הגדול נכון תמיד יוצאים דברים חדשים לבצפר ... אז אולי יצא לה איזה משהו נחמד ! אני ממש מקווה ...!!!!!! בא לי לקנות יומן חדש שלה ! התאריך שלי זה ה- 16.9 אני באותו שבוע עם שון פרסטון וג'יידון
לא... השנה לא היה לה אבל חכה אולי בחופש הגדול נכון תמיד יוצאים דברים חדשים לבצפר ... אז אולי יצא לה איזה משהו נחמד ! אני ממש מקווה ...!!!!!! בא לי לקנות יומן חדש שלה ! התאריך שלי זה ה- 16.9 אני באותו שבוע עם שון פרסטון וג'יידון
0 0rin New member 25/5/07 #66 ../images/Emo210.gifווואוו קובי!!! ממש אבל ממש לא ידעתי שאתה כ"כ מעריץ שרוף של בריט!!! וואו..אני בשוקקק.. יפה יפה לך!@#!#
../images/Emo210.gifווואוו קובי!!! ממש אבל ממש לא ידעתי שאתה כ"כ מעריץ שרוף של בריט!!! וואו..אני בשוקקק.. יפה יפה לך!@#!#