שווה לראות

ממש יפהה:

ממש הייתי רוצה את כל הדיסקים שלך עלייה חחחח כל העניין אצלי זה כסף.... איף... ממש כיף לך, וסחטיין...

SuperShiro

New member
אוסף מרשים, כל הכבוד לך../images/Emo9.gif

אני אכתוב את זה שוב
היה הרבה יותר נוח אם היית משרשר את הכל להודעה הראשית - גם נעים למראה וגם היה הרבה יותר נוח להגיב

viko222

New member
הדיסקים שיש לי שלה

יש לי מלא חומר עליה (תשאלו אפילו את עידן הוא ראה במצלמה) אני אצלם בהזדמנות סבבה?:)

viko222

New member
חומר שלי עליה

יש לי 2 קלסרים אחד ממש מלא חחח לא יודע אם יראו את זה בתמונה... פוסטר גדול(זה שמגולגל) ועוד פוסטר אחד שקניתי את הדיסק ועוד פוסטר לא הכי גדול(מאלבום האחרון)

viko222

New member
עוד תמונה

יש לי גם ניר עטיפה לספרים(הוא נראה כמו המחברת ספירלה) שחכתי לצלם את הספר "לב אל לב" בבית יש לי עוד כמה פרטים עליה (תמונות) שמסתובבות באיפשהוא במגירות חחח

Kryptonite

New member
איזה ישןן

אני זוכר שקיבלתי את הפוסטר הזה כשקניתי את אופס!

Brit22k

New member
חחח והקלסר גם ישן

אני קניתי אותו אולי בכיתה ג' או ב'

Brit22k

New member
לא ....

אפילו נראה לי שאין בחוץ לארץ... אולי עוד מעט בקאמבק שלה יצאו דברים חדשים ואני מקווה שזה גם יגיע לארץ !

viko222

New member
נקווה,גם לך יש תקלסרים האלה לא?..

אני זוכר שמכרו את זה בקרביץ חחחח לא ידעתי שיש לה יומן איזה מבאס

Brit22k

New member
כן יש לי את הקלסרים

קניתי אותם באיזה חנות בבת ים נראה לי ... תאמת אני לא ממש זוכר אז שאני לא יגיד סתם ... גם הייתי ממש ממש קטן אולי בן 7 או 6 ... והיום כן יצאה לה קניתי אותו בסטימצקי ויש בתוך היום כל מיני תמונות מהסרט ! דרך אגב ראיתי שאתה גם מזל בתולה ! כמוני
חח מה התאריך שלך ?

viko222

New member
יש לה יומן?

כלומר,של השנה האחרונה או של שנה הבאה?.(יומן ביה"ס) התאריך לידה שלי 26/8 עוד שלושה חודשים יומהולדת לנו ;) ואתה?

Brit22k

New member
לא...

השבוע לא היה לה אבל חכה אולי בחופש הגדול נכון תמיד יוצאים דברים חדשים לבצפר אז אולי יצא לה איזה משהו נחמד ! אני ממש מקווה בא לי לקנות יומן חדש שלה ! התאריך שלי זה ה- 16.9 אני באותו שבוע עם שון פרסטון וג'יידון

למעלה