שד"חם

Shusho

New member
החלדתי... ../images/Emo10.gif

ולא הלך לי השיער, והנעליים גם

LudaGirl

New member
ניאמ

חסרה הצללה בשיער. הבדלי הצבעים קטנים מדי, והייתי מוסיפה עוד ברק. החולצה נראית ממש גושית. הייתי מחדדת קצת את הקפלים ואת הבדלי הצבעים. כנ"ל המכנסיים. אילו נעליים ניסית לעשות?

yaeloolik

New member
אני דווקא אוהבת את החולצה

היא נראית לי סוודרית כזאת ויורד גשם:[. גם הג'ינס יפה. בשיער הייתי קצת מכהה בשורשים ומוסיפה ברק או מבהירה את הגוון האחרון. וזהו הדולי ממש חמודה אני לא מבינה מה את רוצה......

Shusho

New member
אהה.. תיקון? לשיער בעיקר

הנעליים מתו D: עזבו אותן. ואני חושבת שלגבי החולצה והמכנסיים לא צריך ממ שלשנות.. הם בסדר נראה לי.

o0Invisible0o

New member
בייס מדולריה.

עריכת פנים שלי.
סתם דולי..
אבלאבל..לא יודעת אני אוהבת אותה.

LudaGirl

New member
היא ממש חמודה

השיער ממש יפה ונראה אמיתי. וגם החולצה. בחצאית הייתי מוסיפה עוד קצת גוון בהיר. וקצת הצללה מתחת לשיער.

o0Invisible0o

New member
אלה מכנסיים.../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אבל אני אוסיף להם גוון בהיר..
יש הרבה הצללה מתחת לשיער..
עשיתי אותה ממש עבה בשביל שיראו ועדיין לא רואים..
ותודה.

../images/Emo80.gifוואו../images/Emo99.gif

אין פלא שאת אוהבת אותה *0* המ... כן. ממש לא רואים שיש הצללת על בשיער
(לא עוזר במיוחד הא? >.<) יש לה טיפה יותר מדי מצח, הייתי מוסיפה לו קצת שיער, אולי זה יעזור להצללת על גם D: אהבתי את החולצה והמכנסיים

TheWingedPig

New member
חדשה....../images/Emo109.gif

בייס שלי, שהוכן במיוחד בשביל הדולי (בהשראת אחת הבנות פה שכתבה משהו על בייס של מריונטה..מצטערת, אני לא זוכרת את השם)

LudaGirl

New member
הווווווו

זה כשה יפה. אני חולה על הבובות המקוריות שלך. למרות שחסר ה"אחורה של החצאית". זה ממש יפה. מה שיפה אצלך, זה שיש לך סגנון הצללה משלך. את יודעת, כמו שלפינקלד יש את שלה, ולDHF יש את שלה, וליוניק ולכככככל האתרים. גם לך. וזה טוב. אני שנים מנסה להשיג סגנון הצללה יחודי לי

TheWingedPig

New member
אהא

צד אחורי לחצאית, צודקת, אני אוסיף ^_^ תודה על התגובה. אבל יודעת מה, לוקח זמן לפתח סגנון משלך, וזה הכול תהליך למידה, חלק ממנו זה התנסויות בסגנונות של אחרים, עד שאת מגיעה למשהו שאת מרוצה ממנו והוא מספיק מקורי עבורך... אני בטוחה שתגיעי לזה, או שאולי את פשוט לא מספיק מרוצה מעצמך (את מהפרפקציוניטסים, אולי? ח_ח)

DaRk ShinES

New member
החצאית ממש ממש יפה../images/Emo99.gif

אני יודעת שזה ישמע כאילו אני באה לנפץ לך את שיטת ההצללה הייחודית שלך אבל זה כבר כמה דוליז שאני רואה שאת מצלילה עם מספר גוונים רב, ורק עובי של פיקסל לכל צבע.לא שאני אומרת שזה משו רע אבל ממש הייתי רוצה לראות את החולצה המוצללת בגוון אחד פחות ועם עובי של יותר מפיקסל אחד לכל צבע(ראי דוגמא בקובץ מקווה שלא נעלבת או משו שערכתי את זה, זה סתם להמחשה.) אל תחשבי שאני באה ואומרת לך ככה זה צריך להיות או משו פשוט הייתי ממליצה לך מאוד לנסות גם משו אחר כי יש לך הרבה כישרון לנסות כל מני דברים לדעתי
הגוון הכי כהה בשיער טיפה כהה מדי, ממליצה להבהיר טיפה
היא ממש מעולה גם בהצללה וגם ברעיון

TheWingedPig

New member
ממ..

לא בכל דבר שאני מצלילה זה עובי של פיקסל אחד לגוון (ממה שזכור לי בכל מקרה), אבל כן, זו דיי השיטה שלי... אני אוהבת לעבוד עם פלטות בעלות מספר רב של גוונים, כי אם אני משתמשת במספר מצומצם יותר, זה תמיד מציק לי בעין, כאילו משהו חסר..יש לי קטע כזה :) כל עוד מדובר פה בסגנון ולא במשהו שבאמת מחייב תיקון, ברשותך, אני אשאיר את זה ככה :) זו גם בעיה עם בייסים קטנים, לא תמיד יש את המרחב להצליל כמו שאמרת, נאלצים להסתדר עם עובי מצומצם... אני אבהיר את הגוון של השיער... תודה רבה על התגובה..כבר חשבתי שלא אקבל יותר :) וגם.. למה את עדיין ערה?
.....אין לך בית ספר מחר או משהו?

DaRk ShinES

New member
חח לא סיימתי בית ספר../images/Emo3.gif

ואני המלצתי לנסות אבל איך שבא לך

למעלה