שד"חם

LudaGirl

New member
הגבתי גם על זה כבר

אבל מה אכפת לי? אני לא קמצנית תגובות. אהבתי!! ואני עדיין חושבת שיש יותר מדי קפלים בטייץ. זה בכל זאת טייץ, והוא צמוד. הטייץ כרגע נראה גדול עליה בכמה מידות..

../images/Emo80.gif*חזרתי*תודה רבה לשתיכן ../images/Emo9.gif

יאי קניתי כל כך הרבה XDD יש עדיין יותר מדי קפלים?
ניסיתי להוריד... זה פשוט.. לא נראה טוב
(הורדתי קצת)

o0Invisible0o

New member
ההבעה שלך?../images/Emo2.gif

כי היא פשוט נפלאה!
דולי ממש חמודה..
שיער שחור עם תלתלים פתוחים [כלומר, לא בקבוקים צפופים] וקשת לבנה בשיער?

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני די מרוצה מהבגדים
אבל השיער יצא לי מוזר
תגובות בונות יתקבלו בברכה
תגובה למגיבה

../images/Emo80.gifהדולי מתוקה ^^

השתדלתי לעשות תגובה עם הסברים טובים, כי יש שם כמה דברים שצריך לתקן.. ואני גרועה בהסברים
שיער הצללת על, להוריד קווי מתאר! אין אור בכלל, תוסיפי עוד 1-2 גוונ(ים) בהבדל גדול של אור. ככל שאין מקום להצליל, קשה יותר להצליל את השיער. אבל בכל זאת הוא צריך להיות מאורגן. הצללת השיער שלך נראת... טוב לא רואים כל כך את ההצללה. והיא טיפה מבולגנת הקווים הכהים, שמפרידים בין הקבוצות צריכים להיות מעוגלים, וגם לפי צורת השיער (אדום). תכהיי את השביל, ובכלל, תוסיפי עוד גוונים! אור וצל עם הבדל די ברור. סיום השיער- לא יכול להיות שזאתי תהיה קבוצת שערות כמו גוש שנדבק לכתפיים. זה צריך להראות כמו שיער (ירוק).
חולצה (לא זקט!) להוריד קווי מתאר. כפי שאת רואה בקובץ (תקרבי אותו בצייר!) עשיתי לך שמה בלאגן. השחור- הצבע הכהה ביותר. אפור- צבע שמחזק את הצבע הכהה וגורם לו להשתלב יותר טוב. צהוב- אור. לבן- ברק. בחולצה שלך את בכלל לא הראת את ה"שחור". רק עשית לו צורה עם ה"אפור". צריך להראות את השחור, כי זה בעצם הצל! ואכן- יש צל לחולצה. בנוסף זה גם מסמל קפלים. את חיברת את כל הקפלים (צהוב), והם צריכים להיות מופרדים. כמו חולצה רגילה. אני מציעה לך (גם אני עושה את זה
) ללכת למראה, ולראות איך הכל מסתדר. בחזה הקפלי מתיחה לא כ"כ לטעמי. תראי מה עשיתי לך. ההצללה בחזה גם טיפה.. מהירה ומבולגנת. אשמח אם תסדרי קצת
זקט. הזקט על אותו עיקרון כמו בחולצה בקשר לקפלים והכל, ההצללה קצת מסורבלת. תורידי קווי מתאר ואני מציעה לך להוסיף עוד גוון אור אחד.
מכנסיים להוריד קווי מתאר. דווקא פה עשית יותר-מדי הבדלים. אותו עיקרון כמו שהראתי בחולצה (עשיתי גם דוגמה
)
נעליים בנעליים תוסיפי אור. תורידי קווי מתאר. יש כמה קווי כאלו, שיוצאים ללא טעם.. סימנתי לך בכתום. מגפיים זה דבר קשיח. מציעה לך שתורידי אותם
תוסיפי טיפה סוליה למגפיים OO
בקיצור- אני מציעה לך בחום, לעשות דבר שאני עשיתי בהתחלה (לא שאני עדיין לא בהתחלה OO), תשתמשי בפלטות של אחרים, מאתרים ודברים, ואולי עם הבנות מרשות גם מהדוליז שלהן
, ותשמשי בפלטות, עד שתביני איך ליצור אותם. בכמה הבדל, כמה גוונים וכד'. בהכל להוריד קווי מתאר תעקבי אחרי הוראות ההצללה שלי
אל תעלבי מכלום בבקשה
מקווה שתתקני, השקעתי על זה40 דקות ~.~ לאחר שתתקני אני שוב אתן תגובה ואנסה לשפר איתך את הדולי
הדולי נחמדה מאד, ועם השיפורים היא תהיה מקסימה.

../images/Emo80.gifתודה../images/Emo13.gif

אבל עדיין לו הבנתי איך היה לך כוח לכתוב את כל זה!!!!! בכל אופן תודה שוב
בשלבי תיקון

../images/Emo79.gifטה טדה דה טה דה דה דה דה דה דה

והו זה אפילו יותר טוב היפי יאי
טה דם - התיקון אני לא שיניתי את הקווי מתאר של החולצה כי זה בכוונה ככה!!!!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifדולי חמודה

אני דווקא די אהבתי את השיער..אבל כמו שאמרו שתי תגובות מעליי או תגובה מעלי |לאיודעת| הוא קצת גושי. אה והחולצה גבוהה מידי-הראיתי לך איפה כדאי לחתוך לפעם הבאה(כי כבר ציירת חולצה על הבייס)

LudaGirl

New member
מה שהם אמרו

אין סיבה להתחיל להעיר מחדש. הבובה מאוד גושית. תחדדי קצת את ההצללה. אהבתי את מה שהיא לובשת

רחלי03

New member
מגיבה למגיבות../images/Emo11.gif

מה אני קשורה? אני לא, סתם קראתי את התגובות וקצת התרגזתי (אבל רק קצת): בעיקרון, עם הרבה דברים הסכמתי, אבל-
לא באמת צריך להוריד קווי מתאר בהכל! יש מקומות שזה צריך ונחוץ, ובהתחלה זה גם יכול לא להראות טוב
אני גם מורידה קוי מתאר, אבל רק במקומות מסויימים, ועדיין יש לי קווי מתאר. זה נחוץ
ההצללה בחזה גם טיפה.. מהירה ומבולגנת. אשמח אם תסדרי קצת -מהירה ומבולגנת? זאת אומרת, כאילו היא עשתה את הדולי במהירות ובחוסר אכפתיות? אבל מה אם היא השקיעה הרבה זמן וזה פשוט לא הצליח להראות אחרת? במקרה כזה, אין מה להגיד להגיד לה "תסדרי קצת"- כי אולי הבחורה לא יודעת איך לסדר את זה!
ההצללה קצת מסורבלת - כנ"ל בערך. עוד משהו שעושה הרגשה רעה ולא מסביר איך לתקן
והחולצה גבוהה מידי-הראיתי לך איפה כדאי לחתוך לפעם הבאה(כי כבר ציירת חולצה על הבייס) זה שהחולצה גבוהה מדי: אולי החולצה הולכת ככה? יכול להיות? אולי זאת הגיזרה שלה? אי אפשר להעיר על משהו שאולי לא נראה לכן טוב בעין בגלל שאתן לא רגילות לראות כאלה חולצות, אבל בתור בנות שכבר ראו כמה בגדים בחייהן, אני מקווה שאתן יודעות שבגדים יכולים ללכת בצורה מאוד משונה לפעמים, גם אם זה לא נראה טוב בציור
וחוץ מזה, אפשר לתקן את זה גם אם כבר ציירו את זה על הבייס. להעתיק את החולצה ולשים אותה בצד, לתקן אותה, לקחת את הבייס הריק ולהלביד את הקטע שרוצים שיחזור על הדולי ואז להדביק שוב את החולצה המתוקנת. הכל אפשרי
הבובה מאוד גושית. תחדדי קצת את ההצללה. כן, אולי, אבל הנה עוד תגובה שנראית תמוהה במקצת לחדשה הממוצעת שלא יודעת מה רוצים ממנה- איך לחדד? ובכלל, מה זאת אומרת לחדד? לעשות חודים לחולצה? וזה ממש לא נותן מוטיבציה לנסות לתקן
אם אני הייתי הילדה עם הדולי החדשה והייתן מגיבות לי על זה, הייתי חושבת שזאת תגובה בסדר ולא הייתי אומרת כלום. אחרי הכל, הגיבו לי! ניסו לעזור לי! אבל בגלל שאני נמצאת כאן כבר די הרבה זמן אני יודעת שתגובות יכולות להיות יותר ספציפיות, מובנות, ואני גם זוכרת שכבר העירו פעם שלא יעירו דברים כמו "ההצללה גושית מדי. תקני אותה" כי זה לא עוזר, וזה לא נחמד. ואחרי כל הנזיפות האלה אני חייבת לציין לשבח את המחמאות שנתתן לפני הכל (דולי חמודה, הדולי מתוקה ^^, אהבתי את מה שהיא לובשת וכו') ואת הסמיילים השזורים בשפע בכל ההודעה, אות הנימה הנחמדת. כי למרות כל מה שאמרתי, אתן כאלה חמודות, ומנסות לרכך כל מילה או ביקורת...

LudaGirl

New member
שטויות

את יודעת שכל התגובות לא נעשות כאן מכעס או מהתנשאות כלשהי. בסך הכל כדי לשפר אחת את השניה. אז ואלה, אם זו באסה של בובה, קצת קשה לכתוב עליה איזה יופי. עדיף לתקן שהבחורה תדע להבא לעשות משהו יותר טוב. זה לא בא מתוך תחושה של עליונות אלא בסך הכל רצוןלעזור. בדוגרי, אני לא הייתי מתקדמת לעולם אם לא היו נותנים לי את הביקורת הבונה הזו. אולי דברים נראים קצת חלולים. כאילו להגיב לשם התגובה. אבל זה לא כך. ואני בטוחה (ואם לא, אז מקווה) שאם מישהי לא הבינה למה התכוונתי, היא תשאל. ולא, אני לאמגיבה רק ל"מתחילות". את יכולה להיות דולמייקרית מקצוענית ואני בכל זאת אגיב אם אמצא טעות כלשהי, או משהו שאני הייתי מתקנת.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאולי..

אבל אם היא לא הבינה משהוא אז היא תשאל לא? (אני מקווה*) ונראה לי שהיא הפכה את הכיוון של החולצה ללמעלה-כנראה התבלבלה זה קורה חפיף. וכמו שמעליי אמרו-הכל בא בשביל לעזור ולא כדי לצעוק עליה שזה לא טוב. אז למה להתעצבן?

o0Invisible0o

New member
רוצה להגיב לך וללודה..

לא תמיד יודעים לבקש עזרה, להגיב "לא הבנתי" על כ"כ הרבה הערות זה גם לא תמיד נעים ועשוי להצטייר ככפוי טובה.
ולודה, נוצר הרושם שלא קראת בכלל מה שהיא אמרה..היא דווקא פירגנה..שלמרות הכל אמרו דברים טובים על הדולי.. היא רק רצתה להבהיר..שהיא יודעת שאתן רוצות לעזור לה להשתפר ובאות מכיוון טוב, אבל אם אתן לא ברורות בתגובה היא לא תדע מה לשפר! ואני לא חושבת שזה עצבים ממש, רק ניסתה להעיר על משהו חשוב ונכון אני מסכימה עם רחלי.

למעלה