שד"חם

TheWingedPig

New member
אה, אוקיי

אז את כבר לא בבית ספר... כבר נמלאתי רגשות אשם שאת לא ישנה כדי לכתוב לי תגובה על הדולי (או, כן, אני מאוד מרוכזת בעצמי...חח:) הבנתי שאת ממליצה, אין לי בעיה עם זה, ושוב, תודה רבה על התגובה :)

o0Invisible0o

New member
למרות שכבר ראיתי תגובה מצדך...

רק רוצה להגיד שאני מסכימה עם סיון!
בכלל, אני בעד גיוון בהצללות ולנסות דברים חדשים, אבל בכלל..קצת יותר מדי הצללת כרית ההצללה שלך ואשח לראות שינויים!!
ודבר אחרון- סיון כזאת מוכשרת, כדאי להקשיב לה.
אבל זה נכון!!

o0Invisible0o

New member
את משו את...

אף פעם לא מרוצה ממה שאת עושה!
הפנים מקסימות..העיניים והחיוך הזה!
מחכה לראות את ההמשך..וקצת הערכה עצמית.

מ א י ו

New member
מקסים...מחכה להמשך:]]

ובעיניים לא אמור להיות לבן בצדדים? קטנוניותP:

מ א י ו

New member
שמתי אותה כבר נראה לי...

סתם אחת... רעיונות לשיער נעליים ועוד מיני פיצ'פקעס יתקבלו בברכהD: ונראה לי שאני אשנה את הצבעים קצתP: בייס פויזן ברי תגובה למגיבה;]

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהוו זה יפהה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אל תשני את הצבעים! זה גורם לזה להראות ממש יפה ובולט לעין השחור בחצאית מוצלל?

Y A B I

New member
[:

לא זוכרת מאיפה הבייס, פירסמתי דולי עם הבייס הזה אבל אני לא זוכרת מאיפה אמרתם שהוא|: אז אם מישהי יודעת אני אשמח אם היא תגיד
והיא לא גמורה עדיין..ציירתי לה שיער אבל אני רוצה לשנות את הקווי מתאר..אז אני עוד לא שולחת אותה עם השיער. את המגפיים עשיתי לפי טיוטוריאל או איך שלא אומרים את זה שראיתי פה, אגב.[:

dinora12

New member
../images/Emo210.gifזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אבל את לא חושבת להאריך קצת את החולצה/לעשות קפלים בחולצה? תבחרי אחד מאלה כי זה נראה כאילו החולצה ממש לוחצת עליה וכל הבטן שלה מהלחץ יצאה החוצה בקיצר-היא נראת קצת שמנה ככה (אל תעלבי...זו רק תגובה בונה) חמודה סכ"ה

Y A B I

New member
אני לא נעלבת,

אני מאוד ביקורתית כלפי עצמי ככה שביקורות בונות זה טוב בשבילי.^^ אממ כה, לגבי החולצה, היא באמת נראית לי למעלה מדי, עשיתי בהתחלה את החצאית והמגפיים והתחלתי לשרטט את החולצה ,ואז הכל נמחק לי..\\: אז זכרתי בערך איפה החולצה אמורה להיות ושירטטתי אותה, אבל את החצאית כנראה עשיתי למטה יותר ממקודם. בכל אופן, אני אנסה לשנות.[: אני מעדיפה להוסיף קפלים אבל אני לא כ"כ יודעת איך, ישמצב שתדגימי לי?

TheWingedPig

New member
תגובה בונה :)

קודם כל, הבייס לקוח מפינקלנד... ההצללה בחולצה מתאימה להצללת חפץ, אבל לא להצללת בד... (כמדומני, הצללה כזאת נקראת "הצללת כרית"). חסרים קלפים במתאר הכללי של החולצה (סימנתי לך בקובץ איך להצליל). אני חושבת שכדאי לך להחליף את הפלטות, כי ההבדלים בין הגוונים לא שווים כ"כ, מה שנותן להצללה מעט מראה גושי. כיוון הקפלים בחצאית לא נכון. הקפלים צריכים לצאת מאזור החגורה כלפי מטה, בזוויות שונות, כמו קרני שמש. סימנתי לך גם את ההצללה בחצאית. המגפיים נראות יותר כמו גרביים (גם עקב חוסר קפלים [כן,כן, גם במגפיים יש קפלים, הם אמנם לא בולטים מאוד כמו בבד דק, אבל הם שם]). אז סימנתי לך את ההצללה גם שם. דרך טובה להפוך את המגפיים ליותר אמינות, היא לסמן את החלק של האצבעות, ולהצליל בצורה עגולה (ז"א, להצליל את החלק הקדמי של כף הרגל בצורה כדורית, פחות או יותר...נו, תביטי בציור, יותר מובן ככה) סימנתי לך בירוק, איפה שחסרה הצללה על הגוף... אם את צריכה עזרה עם הפלטות, תגידי:)

Y A B I

New member
....

אוקיי, אז אני אזכור פינקלנד.[[: הממ כה עכשיו שאת אומרת ,אני לגמרי מבינה למה קוראים לזה הצללת כרית.DD: זה נראה כמו כרית-.-" לא אני הכנתי את הפלטות ולא כ"כ הבנתי את מה שאמרת עליהן, אז אני אשמח לעזרה.:) אבל בגוונים שבחרתי, יעני מגפיים חומים ,חולצה לבנה וחצאית אדומה-ורודה כזאת. כשיהיו לי פלטות מתאימות אני אשנה לפי הדוגמא.(:) תודה רבה :]

Y A B I

New member
אממ

ההבדלים בין הצבעים בחצאית נראים לי יותר מדי מודגשים.. אהבתי מאוד את הסגנון של הבובה, (:) הנעליים ממש יפות וגם החולצה, וגם השיער וזה.. קיצר הבעיה היחידה שלי היא עם החצאית, בגדול דולי יפפפה.[[:

למעלה