שד"חם

o0Invisible0o

New member
למה את צינית?

היא הסבירה לך הכי נחמד שאפשר מה לעשות!! ואולי את חושבת שבגלל שזה פריט קטן זה לא צריך הצללה? תתפלאי אבל זאת טעות נפוצה..!! למה את מתנפלת ככה? רוצה תגובות או לא? באמת שאין שומדבר לא בסדר בתגובה שהיא נתנה לך..ואת התנפלת ועשית ממנה צחוק, כאילו היא הוציאה אותך טיפשה, מה קרה?
" אני יודעת את זה מאוד מאוד טוב!XP" אם את כ"כ יודעת אולי פשוט לא תבקשי תגובות יותר..??

Shusho

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל, אבל לגבי השמלה

היא לא צריכה גוון בהיר יותר בהצללות, אלא גוון כהה יותר בעיקר בצידי הגוף, להפוך את זה לתלת מימדי יותר. :) ולהצליל את הקשת! מה זו העצלות הזה

BeYgi

New member
...

מצטערת זו הצורה שאני יודעת להצליל XP הרבה הצללה בחגורה?><;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; כלום לא מוצלל? שמת לב לדבר זה? אווי, נו התגובה הזאת לא לעיניין, יותר מידי מהר. בשביל להגיב. XP אוווי אני כוול כך צינית ומעוצבנת, אני סתם מוציאה קיטור ומעוצבנת XP התגובה לא נראת כוול כך הגיונית. והצורה של הפוני היתה ככה, זה מהצלל את הדולי או משו' כזה XP

DaRk ShinES

New member
אם את לא רוצה תגובות למה את בכלל

מפרסמת
אם כל מה שאת רוצה זה תגובות של וואי זה מהמם כדאי שתרשמי כדי שאנשים לא סתם יטרחו..

BeYgi

New member
...

אם הייתם קוראים את ההודעה שלי (על זה שהתבנית מהפורום) לא היו מעירים לי על הפוני אלא למי שיצרו את התבנית XP וביכלל, מה זה הצללה פשוטה מידי?! אוווי נו, אין טעם להסביר אני סתם אדם מדוכא בלי חיים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

תבנית מהפורום- קווי מתאר מפינה שנקראת דל"צ. אני בטוחה שקראו אבל לא בהכרח הבינו כשאמרת "התבנית מפה, לא זוכרת איך קוראים ללפינה Oם" כי אנחנו בכלל לא משתמשות במילה תבנית..ואמרת "מפה" לא מהפורום או משהו..ואנשים לפעמים כותבים לא ברור..חושבים על אתר כותבים "מפה" כי האתר לפניהם וכו'.. אני הייתי צריכה לקרוא את ההודעה שלך יותר מפעם אחת בשביל להבין. עכשיו אף אחד לא נגדך פה. אנחנו לא יודעות מה הרמה שלך, הניסיון וכו' ואנחנו מגיבות לפי מה שנראה לנו שצריך לתקן! זה שקווי המתאר הם מדל"צ לא אומר שהם מושלמים- ואפשר להציע לתקן אותם. ההצללה- אומנם הובע זלזול בהצללה שלך, זה כי רמתך לא ידוע ולנו נראה הכי פשוט שצריך להוסיך עוד גוון כהה ולשדרג את העוגה- אז נגיד את זה! מצטערת אם לא התנסחנו בנחמדות, אבל באנו רק מכוונה טובה. אין צורך להתחיל להוציא עצבים, להגיד שאת חסרת חיים ומדוכאת ולהוציא את הכל עלינו בגלל כמה תגובות... רק רצינו לעזור לך ולא לריב איתך. בבקשה לנשום עמוק, לקרוא את התגובות, להתעלם מהערות שנכתבו בנימה מזלזלת ואם נראה לך שצריך- תתקני. ושימי לב שכתבת בהודעה המקורית "תגיבו באכזריות XP" לא שזאת מטרתנו, רק רצינו לעזור לך! מקווה שתפנימי.

LudaGirl

New member
למה להיות עצבנית?

צמבחינתי זה לא משנה אם את מתעסקת בזה שבועיים או שנתיים. אם יש טעות אני מרגישה שזה המקום לציין את זה. החגורה לא הייתה מוצללת, זה הכל. לא הייתה פה שום כוונה שום זלזול שום רצון לפגוע בך. בסך הכל תגובה בונה. אני מתעסקת בזה קרוב לשלוש וחצי שנים ועם זאת אני לא מתעצבנת כשמתקניםפ אותי. כי אם יש פאקים, אז יש פאקים. מתקנים אותם והופכים לטובים יותר. למה עצבים? למה כעס?

LudaGirl

New member
ובקשר לפוני

לא רציתי לתקן את התבנית או מבנה השיער, אלא את ההצללה. יכולות להיות תבניות זהות אבל סוג הצללה ומבנה הצללה שונה. זה מה שניסיתי להמחיש בקובץ. אבל תודה, למדתי לא לתקן ולנסות לעזור עוד בבובות שלך.

TheWingedPig

New member
מסכימה עם מה שנאמר

לגבי הצללה וכו', ומוסיפה גם - תעגלי את הפסים בגרביים, הם לא יכולים להיות כאלה ישרים כמו סרגל (לפחות תעגלי בקצוות בכמה פיקסלים).

shanchan

New member
Room4Squares

ניסיתי להצליל שונה קצת. לא ממש מרוצה, אבל נו טוב, שיהיה.

Shusho

New member
אם את משנה את ההצללה של המכנסיים

(ההצללה כהה מדיי בצדדים) זה מושלם :)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif

אוך זה כל כך יפה
איזה כיף לראות את הדוליז שלך D: (ברבים כן)

../images/Emo80.gifקקי. לא כיף לי ../images/Emo10.gif

תרמי לי כישרון? כבר ידעתי שאת מוכשרת (ברור), ושראיתי את כותרות התגובות, פחדתי לפתוח
זה היה בצדק. זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!
*למרות שיותר אהבתי את סגנון ההצללה הקודם* הייתי משנה טיפה את הצללת המכנסיים למען האמת. בנעליים הימניות יש יותר מדי הבדל בגוון הבהיר >.< מדהים

../images/Emo80.gifיריד המותגים!! |../images/Emo99.gif עוד 20

דק'! נותנים לי 500 שח' לבזבוזים XD הופ קפה דולי מספרים תיקונים ותוספות מהשדחם שעבר
תגובה למגיבה

o0Invisible0o

New member
500 ש"ח?../images/Emo2.gif

זה יותר ממה שאני מרוויחה בחודש!!!
איזה כיף לך!
תהני ותעלי תמונות אח"כ!!
הדולי ממש חמודה..

למעלה