../images/Emo80.gifהדולי מתוקה ^^
השתדלתי לעשות תגובה עם הסברים טובים, כי יש שם כמה דברים שצריך לתקן.. ואני גרועה בהסברים
שיער הצללת על, להוריד קווי מתאר! אין אור בכלל, תוסיפי עוד 1-2 גוונ(ים) בהבדל גדול של אור. ככל שאין מקום להצליל, קשה יותר להצליל את השיער. אבל בכל זאת הוא צריך להיות מאורגן. הצללת השיער שלך נראת... טוב לא רואים כל כך את ההצללה. והיא טיפה מבולגנת הקווים הכהים, שמפרידים בין הקבוצות צריכים להיות מעוגלים, וגם לפי צורת השיער (אדום). תכהיי את השביל, ובכלל, תוסיפי עוד גוונים! אור וצל עם הבדל די ברור. סיום השיער- לא יכול להיות שזאתי תהיה קבוצת שערות כמו גוש שנדבק לכתפיים. זה צריך להראות כמו שיער (ירוק).
חולצה (לא זקט!) להוריד קווי מתאר. כפי שאת רואה בקובץ (תקרבי אותו בצייר!) עשיתי לך שמה בלאגן. השחור- הצבע הכהה ביותר. אפור- צבע שמחזק את הצבע הכהה וגורם לו להשתלב יותר טוב. צהוב- אור. לבן- ברק. בחולצה שלך את בכלל לא הראת את ה"שחור". רק עשית לו צורה עם ה"אפור". צריך להראות את השחור, כי זה בעצם הצל! ואכן- יש צל לחולצה. בנוסף זה גם מסמל קפלים. את חיברת את כל הקפלים (צהוב), והם צריכים להיות מופרדים. כמו חולצה רגילה. אני מציעה לך (גם אני עושה את זה
) ללכת למראה, ולראות איך הכל מסתדר. בחזה הקפלי מתיחה לא כ"כ לטעמי. תראי מה עשיתי לך. ההצללה בחזה גם טיפה.. מהירה ומבולגנת. אשמח אם תסדרי קצת
זקט. הזקט על אותו עיקרון כמו בחולצה בקשר לקפלים והכל, ההצללה קצת מסורבלת. תורידי קווי מתאר ואני מציעה לך להוסיף עוד גוון אור אחד.
מכנסיים להוריד קווי מתאר. דווקא פה עשית יותר-מדי הבדלים. אותו עיקרון כמו שהראתי בחולצה (עשיתי גם דוגמה
)
נעליים בנעליים תוסיפי אור. תורידי קווי מתאר. יש כמה קווי כאלו, שיוצאים ללא טעם.. סימנתי לך בכתום. מגפיים זה דבר קשיח. מציעה לך שתורידי אותם
תוסיפי טיפה סוליה למגפיים OO
בקיצור- אני מציעה לך בחום, לעשות דבר שאני עשיתי בהתחלה (לא שאני עדיין לא בהתחלה OO), תשתמשי בפלטות של אחרים, מאתרים ודברים, ואולי עם הבנות מרשות גם מהדוליז שלהן
, ותשמשי בפלטות, עד שתביני איך ליצור אותם. בכמה הבדל, כמה גוונים וכד'. בהכל להוריד קווי מתאר תעקבי אחרי הוראות ההצללה שלי
אל תעלבי מכלום בבקשה
מקווה שתתקני, השקעתי על זה40 דקות ~.~ לאחר שתתקני אני שוב אתן תגובה ואנסה לשפר איתך את הדולי
הדולי נחמדה מאד, ועם השיפורים היא תהיה מקסימה.