שד"חם

DaRk ShinES

New member
בייס מאיקנדי

האממ התחלתי אותה לפני איזה 4 חודשים ואתמול נזכרתי בה אז עבדתי עליה טיפה.. פשוטה אני יודעת, אבל גם זה משו
רעיונות לשיער ולדברים נוספים שיעשו אותה יותר ספורטיבית יעזרו

TheWingedPig

New member
הממ..יותר ספורטיבית?

נעליי ספורט וגרבי ברך? תוסיפי לכובע קצת יותר "רוחב" (בחלק השמאלי של המסך), הוא נראה קטן מדי לראש של הבייס, במיוחד אם תוסיפי שיער... רעיון לשיער- קארה קצר ושחור עד הלסת, או שיער אסוף, עם קצוות שיוצאים מהכובע... יצא לך מאוד חמוד :)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif וואו איזו חמודה היא ../images/Emo99.gif

תעשי לה שער כזה אסוף בקוקו בצד הנגדי של הקסקס של הכובע D: ושיהיה כזה מתולתלו וחמוד כדי לעשות אותה יותר ספורטיבית.. סופג זעה על אחת הידיים, נעלי ספורט ואולי אפילו חוטלות יוסיפו ^ ^

InvisibleTouch

New member
טהטהטהם.

אחת שהתחלתי לפני איזה חודש. אני אשמח לעזרה בהצללה של הבטן שם. :) די מרוצה
. בייס: באניסטיקD: השראה מהתמונות שמסביב, ASOS.

TheWingedPig

New member
וואו, הרעיון ממש מגניב

מאוד אופנתי...*מזילה ריר*...חחח אם את מציירת מתמונה, את יכולה ממש לראות איך הקפלים "מונחים", והתחלת להצליל את החולצה הסגולה, אבל במתאר של הטופ אין קפלים בכלל, הוא ממש חלק...(סימנתי לך באדום כמה קפלים בשרוול) והמתאר אמור להיות כולו בקפלים... תביטי בתמונה, ממנה את מציירת, ותראי איך הקפלים נראים שם, זו הדרך הכי טובה... זה נכון להצליל את הקפלים בבגד, אבל אם יש קפלים, חלקם גם יבלטו מהמתאר הכללי. הוא לא יכול להיות לחלוטין חלק. סימנתי לך כמה קפלים באזור הבטן, מקווה שזה יעזור... ובאמת רעיון יפה, אני מואד רוצה לראות את הדולי הזאת כשתסיימי אותה :)

LudaGirl

New member
יש מלא פוטנציאל

בהתחלה. תצלילי לפי בתגובה למעלה ואז נראה..

../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

בגדים מגניבים:]] לדעתי את צריכה לעשות יותר את הצורה של הקפלים בחולצה, כמו בקובץ^^( כי ככה זה גם בתמונה של הבגד) וניסיתי להראות לך את ההצללה בחולצה, רק לא כזאת גושית:p.

InvisibleTouch

New member
אבל הג'קט לא גמור בכלל../images/Emo6.gif

וכאילו, להגיד שהתכוונתי לעשות את זה כשאני אסיים עם הג'קט? סתם יצאתי מעפנה. עזבו אני אעשה אחרת ואעלה אותה לשדח"ם כבר גמורה. [אגב, תמי- ההצללה שהצעת ממש דומה להצללה של החצאית, ניסיתי את זה עוד קודם אבל זה הורס כזהP:, ווינגד פיג- תודה רבה אבל ההצללה שהצעת לא ממש ריאליסטית
].

TheWingedPig

New member
ממ..אולי זה לא סגנון ההצללה

שאת רגילה לעבוד איתה, אבל אני לא רואה מה לא ריאליסטי בזה...קפלים של בד מכווץ מעל ומתחת לחגורה, כמה קפלים בצידי האגן, וכמה באמצע...וזה לא בדיוק "הצללה", רק סימנתי את האזור של הקפלים (ז"א, סימנתי בקוים בודדים, לא בממש קטעי צל וכו')... הדולי ממש "מדיפה" פוטנציאל, וגם הרעיון כזה מקורי...

בייס מ the purple dungeon ../images/Emo96.gif

עשיתי מזמן דל"צ על הבייס הזה, ורציתי לראות אם אני עדיין יודעת להצליל, אז לקחתי את הדל"צ שעשיתי:p.

TheWingedPig

New member
טוב, אז אני נאלצת לבשר לך ש

עדיין יש לך את "זה"...חח :) ממש ממש יפה, רק נראה לי שכדאי להוסיף עוד כמה קטעי אור בשיער, עם הגוון הכי בהיר... ותוסיפי הצללות על (מאוד חסר).. פשוט מקסים!

למעלה