שד"חם

yaeloolik

New member
תודה:]../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

המממ.... מה אמרו על הקפלים?
... את מתכוונת לפסים? ובג'ינס ניסיתי לעשות אותו מראש עם קפלים ויש גם גרסא כזאת אבל בעיקרון אני אוהבת אותו יותר ככה.... ובנעליים אצלי רואים את ההצללה. זה קצת בעיה עם שחור כי זה נראה שונה במחשבים שונים. בכל מקרה אם אני אעשה עוד גוון או גוונים יותר בהירים אז זה כבר לא יהיה שחור אלא אפור:[. ורציתי כזה שחור חזק-פחם.

DaRk ShinES

New member
ואו היא ממש ממש יפה../images/Emo99.gif

*מחייה את השדחם* יש לי רק בעיה עם איפה שהמפשעה(היא יותר מדי בולטת) ועם הנעליים שלעתי ממש ישפר נעלי בוקרים חומות כאלה יפות
נחמד לראות דוליז שלך

Dandoka

New member
מקסים../images/Emo2.gif!

איזה כיף לראות דוליז שלך!! כ"כ יפה=) אהבתי את הבגדים, ההצללות, הבייס, הכל מושלם בעיני. אני דווקא אוהבת סקיני ג'ינס, למרות שאף אחד לא עולה עלי, איכשהו כולם גדולים עלי אז זה דיי מעצבן. =( הייתי מוסיפה הצללת על יותר כהה ובולטת מתחת לצעיף! ממש אהבתי את הפנים של הבייס, רק הייתי מציירת את הסומק בלחיים קצת יותר טבעי.. לאף אחד אין עיגול ורוד כזה@_@ טוב חח נו אבל אני סתם נכנסת לקטנות פה. היא פשוט מ ד ה י מ ה!

Y A B I

New member
השיער מושלםםם.../images/Emo23.gif

אני לא מבינה בדוליז כ"כ אז אל תקחי את ההודעה שלי יותר מדי ברצינות: קודם כל אני כן אוהבת סקיני, לשם שינוי.P: יש לי אחד^^ הוא נראה לי יותר מדי חלק, אם המכנס לא היה כחול לא הייתי מזהה שזה ג'ינס. חסר לי החספוס של הג'ינס.. וההצללות צריכות להיות יותר בולטות לדעתי. החולצה ממש יפה ,אהבתי מאוד את הגיזרה שלה אבל כמו שאמרו, הפסים באיזור החזה ישרים מדי [גם בבטן, אבל אמרת שאת מעדיפה להשאיר את זה ככה.] בנעליים אני לא רואה הצללות בכלל..אבל לא קירבתי או משו. הצעיף ממש יפה..
הבייס יפה, אהבתי את הפנים.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif מזמן לא פרסמתי דולי ../images/Emo9.gif

אז אהמ.. די ישנה.. מאז המשכתי את הג'קט והוספתי חזיה.. אין לי מושג איך להמשיך אותה |: בייס מ http://bubelly.altervista.org

TheWingedPig

New member
אה, אני זוכרת אותה

מאוד חמוד...ממ, אני הייתי מציירת גרביונים עם הדפס צבעוני (אולי פסים, בשילוב של 3-4 צבעים), ונעלי ספורט גדולות עם פלטפורמה, או מגפיים צמריריות בצבע בז'...

DaRk ShinES

New member
הכל ממש ממש יפה../images/Emo13.gif

רק אני ממליצה להחליף גוון לחזיה כי היא נבלעת.. וכמובן משהו ברגליים וגם בידיים אם אפשר שווה להשקיע בה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תודה לכולן על התגובות ^ ^

אהימ החלפתי את גוון החזיה, איזה עדיף? הוספתי גרב D:

../images/Emo80.gifדולי מספרים. מרוצה ../images/Emo9.gif

בייס מהופ קפה לא גמורה
תגובה למגיבה מאד מרוצה D: ** וואו אי אפשר לבטל את שמחתי כרגע. (אוף)**

LudaGirl

New member
גם אני

אוח, השיער מדהים. יש קצת יותר מדי קפלים בטייץ לטעמי

TheWingedPig

New member
יפה!

תעגלי את החלק העליון בשיער (הוא טיפונת מרובע), תעגלי את החלק התחתון של המכנסיים (יצא לך נורא ישר), ותצלילי מתחת להכול... יצא לך ממש ממש יפה, מבינה את ההתלהבות שלך :) כל הכבוד!

למעלה