שד"חם

../images/Emo80.gifתודה רבה לכולן ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

אני אתקן
אבל בעיקרון, התייץ אמור להיות עם הרבה הרבה קפלים דקים...
*הו הרבה תגובות
. צריך הלתחיל להגיב XD*

../images/Emo80.gifסייימתיייי + תיקוניםם! ../images/Emo2.gif ../images/Emo41.gif

תודה לכולן
אז ידוע.. הנעליים דומות לקאקי. עזרה? תמי, יכול להיות שלא הבנתי. בכל אופן סתכלי בקובץ, האור בעיקרון מחולק לפי מה שאני ראיתי במראה וההגיון
לא הצלחתי להפחית את הקפלים המטייץ
כנראה שהיא גמורה

LudaGirl

New member
טוב נו

אני אוהבת אותה. זאת מד"לצ לא קיבלתי יותר מדי תגובות. בייס משוארי

TheWingedPig

New member
הנה, אני אגיב לך :)

הפלטות של השמלה והשיער מאוד נעימות...תוסיפי הצללת על בחלק העליון של השמלה, ותוסיפי כמה גוונים יותר בהירים לחוט השרשרת. בשמלה יש יותר מדי קפלים, תורידי כמה, בעיקר באזור האגן (הכי הרבה קפלים יתרכזו באזור הבטן). ואני יודעת שאת לא ציירת את המתאר, אבל הנעליים נראות קטנות מדי (בקושי מכסות את האצבעות)...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif השער מאד יפה :)

אבל היא נראת קצת ריקה.. אהמ אולי תוסיפי לה איזה גרביון כזה בצבע גוף אבל קצת יותר כהה מגוון העור שלה

yaeloolik

New member
היא ממש מקסימה:]../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

ההצללה והצורה של השיער ממש ממש יפים
. אבל השיער כאילו גלי-מושלם. הייתי מוסיפה קצת שיער שייברח. ובקשר לנעליים בעיקר השמאלית, כשיש לך בייס כזה פשוט תוסיפי לה רגל(
)...תוסיפי פיקסלים מאחורה:].

LudaGirl

New member
תודה על התגובות

אני יודעת שיש הרבה קפלים. אבל מה עושים עם זה? חחח איך מצלילים את זה שיראה טוב ולא גושי, ובלי קפלים. בקשר לנעליים, מסכימה. אם זה לא היה מדל"צ הייתי בהחלט עושה משהו אחר..

TheWingedPig

New member
רוב

הקפלים יתרכזו מעל למותן, כי זה המקום הכי צר בשמלה (באזור האגן [והחזה] יהיה החלק הכי מתוח, אם השמלה צמודה)...סימנתי לך בירוק וכתום (ממש בערך), איפה לרכז את הקפלים, ואיפה להפחית...(באזורים בהם הבד יימתח, יהיו יותר אזורי אור) תעגלי אותם מעט... ובכחול סימנתי לך איפה שחסרה הצללה...

לא הגבתי כאן הרבה זמן..

וגם לא עשיתי דוליז-לימודים><'' בכל מקרה..אשתדל להגיב כאן יותר. בייס שלי=]

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ווואווו ../images/Emo99.gif

השער מדהים מגפי פרווה כמו הצוורון ממש יתאימו

למעלה