שד"חם

DaRk ShinES

New member
היא כל כך חמודדהההה

ממש ממש מדהימה
אני מתה לראות אותה עם מגפיים

תודה רבה לכולן!D:

שיניתי את המשבצות בחצאית(נראה טוב יותר?) וגם הוספתי נעליים..=]

shanchan

New member
בהחלט נראה טוב יותר ../images/Emo9.gif

למרות שהייתי עושה את הנעליים בחום בגוון הכי כהה בשיער, אבל זאת רק אני. מה אני מקשקשת? זה מדהים ככה :)

תודה רבה=)

גם אני חשבתי על גוון חום והתלבטתי עם הורוד...אני אעלה מחר גירסא עם הנעליים בצבע חום^^

24sunshine

New member
דולי

יש לי בעיה עם הכפלים, אני לא מצליחה לעשות אותם... היא לא גמורה, אני עוד צריכה להצליל את הגרביים, להוסיף קצת ברק לשיער ודברים כאילו. אז כרגע תגובת בבקשה על הכפלים... בייס מאפיטצ'ו

24sunshine

New member
אני אמקד את עצמי קצת

איך אני יכולה לתקן את הכפלים? אני צריכה להוסיף באמצע עוד כפלים? לשנות את השיטה?

TheWingedPig

New member
טוב...

קודם כל, אמנם נכון שאת החזה מציירים לא לפי קווי המתאר (כמו שני חצאי עיגול מאוזנים), אבל אין באמת קו ישר כמו סרגל שתוחם את החלק התחתון של החזה...סימנתי לך בכחול את המתאר של החולצה שצריך טיפה לשנות (במיוחד בחלק העליון...הסטרפלס לא יכול להיות יותר גבוהה מקו בית השחי), ובערך את ההצללה, יחד עם הקפלים (בסגול- הקפלים והצל, בירוק- את הקטעים המוארים, ובשאר הצבעים את מה שנשאר)...עברתי לך גם קצת על המתאר של החצאית (ההצללה שלה לא מובנת, תסבירי לי לאיזה סוג חצאית שאפת, אני אסביר לך איך להצליל) גם חשוב לדעת להתאים את הפלטה שאת עובדת איתה לבייס (עם הבייס קטן, צריך שההבדלים בין הגוונים יהיו יותר חדים, ועם הבייס גדול, צריך פלטה יותר רחבה, עם הבדלי גוונים יותר חלקים, יותר קטנים), אז ערכתי לך את הפלטות, אני חושבת שהן יהיו טובות לבייס הנוכחי...(ערכתי את הפלטה של השיער, החולצה והחצאית) סימנתי לך גם קטע בשיער, שליד האוזן, צריך להוסיף בו עוד שיער (זה נראה מעט קירח), ובאדום סימנתי לך אזורים שמסתירים את הפנים (אם השיער מאחורי האוזן, הוא לא יכול לכסות את הלחי באותו הזמן, ואם חלק מהשיער נופל על הפנים, הוא יכסה חלק מהעין והמצח)...עוד סימנתי באדום קטעים שצריך להצליל את העור של הבייס (בחלק העליון של המצח, בחלק העליון של החולצה, בין החולצה לחצאית, מתחת לחצאית, ומעל לגרביים), כי הבגדים והשיער מצלילים על הגוף וזה מקנה מראה יותר מציאותי (פשוט תעברי בחלקים האלה עם הגוון הכי כהה של הבייס, לא כולל הגוון של המתאר). ונדמה לי שכבר כתבו את זה לפני, אבל בשביל ההתחלה הייתי ממליצה לך בייס יותר גדול (משהו בינוני)

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif תודה רבה רבה רבה!

אבל שוב אני מבקשת גם ממך, תוכלי אולי לשלוח לי אתר, עם בייסים שאיתם את ממליצה לי להתחיל איתם? פשוט אין לי מגוון כזה רחב...

TheWingedPig

New member
בוודאי :)

אפילו אותו האתר של אפיטצ'ו טוב, רק לכי בייסים יותר גדולים ממה שבחרת... אתר של אנגי-צ'אן, אתר טוב, הרבה בייסים: http://www.yumestudio.it/angychan/index_pixelart.php?contenuto=basepages/bases.php אתר של דולקאט, לא רע, אין הרבה מבחר, אבל מה שיש ממש טוב... http://dollkat.free.fr/ האתר של מאריס, הרבה בייסים קטנים ובינוניים http://www.mariiiis-dolls.de.vu

24sunshine

New member
תודה רבה רבה על הכל

בזכותך יש לי המון מה לתקן
אני כנראה אשלח את זה רק שבוע הבא, כי אני נוסעת לסופשבוע לים המלח ויש לי די עומס

TheWingedPig

New member
שמחה לעזור :)

מצטערת על העבודה הנוספת D: תהני בים המלח (ואי, בטח מה זה קר שם בתקופה הזאת...אל תצאי מהמלון!)

אוףףףףףףףףףףף ../images/Emo10.gif

למה דווקא אני לא יודעת לעשות דוליז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם יש משהי שהבינה שהכובע זה סופגניה
ושהחולצה זה סביבון
שתגיד תגובה למגיבה

למעלה