שדח"םםם

LudaGirl

New member
איך יצא שלא הגבתי לך?

אהבתי את השילוב של הצבעים בחולצה. והג'קט ממש יפה. המכנס נראה מבטיח. סיימי אותה כבר!

Dandoka

New member
בובה של רקיעעע!! =)

מקסים כמו תמיד. אהבתי את השילובים, הפלטות והכל בעצם XD מחכה להמשך..")

TheWingedPig

New member
איזה רעיון חמוד:)

אהבתי את הצורה של הג'קט, והשילוב של חולצת פסים ממש נחמד. קצוות הטופ והשרוולים ישרים מדי, וגם הפסים עצמם. סימנתי לך באדום בערך איך לעגל. גם חסר עומק לצווארון, תוסיפי את החלק האחורי שליד הצוואר (גם מסומן באדום). באזור של קצה השרוול חסר קצת עובי, זה כמו קיפול שם, לא? (סימנתי לך בסגול, כדאי להוסיף שם קצת עובי). סימנתי לך בירוק איפה שחסרה הצללת על. השרשרת ממש מגניבה! בסגול סימנתי לך כמה קפלים (לא מספיק לצייר קפלים בתוך הבגד, תמיד יש כמה קפלים שבולטים מעבר למתאר הכללי של הבגד, ואצלך כל המתאר מאוד חלק). את לא חייבת להשתמש בדיוק במה שמסומן, רק רציתי להדגים לך... אני חושבת שאם תוסיפי כמה קפלים בג'ינס, שיוצאים מהמתאר הכללי, זה ייראה ממש טוב. דולי חמודה:)

../images/Emo105.gif" תיקנתי+הסבר קטן.

חלק מהסגנון שלי כרגע הוא לא לעשות דולי ריאלית. אלא להפך. היא וירטואלית, היא עשוייה מפקסלים היא פלסטיקית כזאת. אז הוא לא עגולה וזורמת. ככה אני אוהבת :) היו כמה דברים שתיקנתי, קצת את השרוולים, הצללות על וזה...
תודה רבה על התגובה שלך. [ואני יודעת שהשיער עכשיו מכוער והוא בצבע קקי, זה יתוקן :)

shanchan

New member
Sunrise Mountain

הממ היא לא גמורה, בערך לפי ציור שאני הולכת לצייר על התיקייה שלי :) אני בטח עוד אעבוד שוב על החצאית. רעיונות לנעליים?

TheWingedPig

New member
הג'ינג'ית../images/Emo99.gif

אולי מגפיים? תוסיפי קצת שיער ליד האוזניים (פיאות לחיים)

DaRk ShinES

New member
איזה יופי ../images/Emo99.gif

קודם כל לא אשמתך אבל הבייס- חייב להחליף גוון לעיינים ולשפתיים זה כל כך צורם לעין
השרשרת מוסיפה המון והיית הולכת על השיער השמאלי הבלונד לבן. רק לגבי השיער- הוא נגמר יותר מדי גושי תעשי ילך ויהיה דליל יותר למה ככה השיער כשהוא בקוקו שכזה-הולך ונהיה דק יותר. הרעיון של המגפיים מעולה היא תראה מצויין עם קצת תוספות

shanchan

New member
תודה רבה לשתיכן ../images/Emo13.gif

אקח הכל לתשומת לבי. אני אעלה בימים הקרובים תיקון...

עדיD

New member
הצללה נחמדה ממדריך פה...

ייצא נחמד אני לא זוכרת מאיפה הבייס ולכן יש ליד את הבייס המקורי

TheWingedPig

New member
אמ..לא עוזר שאת שמה את הבייס המקורי

את צריכה לבקש את שם היוצר בשרשר של שעוו"ה, ולפרסם דוליז בשדח"ם כשכבר יש זכויות יוצרים של הבייס... בכול מקרה...הבייס של דולקט... השיער יצא נחמד, אבל הוא מאוד צמוד לקרקפת, באופן לא הגיוני, סימנתי לך בערך איפה להוסיף נפח...ותוסיפי שיער בפיאות הלחיים (מסומן בכחול). באדום מסומנת הצללת על (אגב, לא יזיק גם להצליל מתחת לשרשרת), ובירוק סימנתי לך איפה כדאי להוסיף עוד מהגוון השלישי:)

DaRk ShinES

New member
../images/Emo226.gifאממ סיימתי אותה../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

למרות שהייתי בטוחה שאני לא יוסיף לה כלום כי לא היה לי כוח, היה לי זמן וסיימתי... בייס מאיקנדי. אשמח לתגובות בשביל להעלות את המורל ולהתחיל לעשות יותר דוליז, ושלא יקח 4 חודשים עד שיהיו גמורות
תודה לתגובות הקודמות שהמליצו לי על שיער ורעיונות לנעליים וגרביים

../images/Emo105.gif

דולי חביבה ביותר :) קצת ברק בשיער יתאים. הכובע מעולה, לא רואה שום דבר לתקן... המ... החצאית קצת פונה הצידה כזה. זה לא כ"כ הגיוני. אם יש רוח גם השיער צריך לעוף לאותו כוון לא?
[ואני הייתי מורידה את הלב מהכובע, הוא יפה אבל לא כ"כ מתאים...]

TheWingedPig

New member
נראה נפלא../images/Emo13.gif

אז מה אם לקח לך זמן לסיימם אותה, היא, אני מניחה, הייתה שווה את זה :) תוסיפי הצללה מתחת לחצאית ומעל לגרביים...ובקשר לזה שהחצאית "הולכת הצידה", אולי תוסיפי טיפה בצד השני, שייראה שווה בשני הצדדים? הכובע נראה נהדר! והשיער מאוד מתאים. מקווה שהמורל שלך יעלה (אם את צריכה תמונות להשראה, אני יכולה לשלוח לך)

LudaGirl

New member
הו! היא יפה

אין תגובות בונות חוץ מהצללה מתחת. הכל עשוי טוב

למעלה