שדח"םםם

ממש אהבתי=]

במיוחד את החצאית...את החלק העליון של המחוך כדאי לעגל,ואני מוכנה לנסות לצייר קווי מתאר...לא מבטיחה שיצא^^'''

Dandoka

New member
מיין ^_^ לא גמורה עדיין

רציתי לשאול מה דעתכן עד כה ^^ חח נו סתם כי אני רוצה לפרסם משהו ואני יודעת שיקח זמן עד שאני אגמור אותה (עם כל המבחנים והכל..=( מחר במתמתיקה! בעע) בכל אופן, מה דעתכן על הקווי מתאר של השיער? לשנות למשהו אחר? איך הבגדים? ובעיה יותר מהותית- ציירתי את החצאית, אבל כפי שאתן רואות את הרגליים של הבייס בצד ימין- הרגל השמאלית בגלל הפוזיציה נגמרת יותר מוקדם. (ברור לי שזו הזווית שהיא עומדת והכל..) אבל הבעיה כשלאחר שציירתי את החצאית לא רואים אותה, וסתם רואים את רגל ימין. "\ למישהי יש הצעה מקורית מה אני אמורה לעשות עם הרגל הנעלמת הזאת? רר בייס- it's automatic

LudaGirl

New member
החצאית מדהימה

הייתי עושה אותה ארוכה יותר שתכסה גם את הרגל. אבל גם ככה זה יפה. ואולי תוספי עיטורים כלשהם עליה זה יפה

TheWingedPig

New member
ממ, נראה טוב

תוסיפי קצת נפח לאזור של השיער שליד הקרקפת (זה נראה טיפה צמוד מדי לראש), תוסיפי שיער ליד האוזן, ואולי תורידי בפיקסל או שניים את הנקודה ממנה מתחיל הפוני... ובקשר ל"רגל הנעלמת", תציירי את החלק הזה של החצאית יותר קצר, ככה יראו את הרגל :) או ש...או שאת יכולה לצייר את החלק העליון של החצאית (בחלק של רגל שמאל) מורם עם סיכה או משהו, ואז באופן טבעי הקצוות של הצד הזה יהיו יותר קצרים :)

Dandoka

New member
ברר=(

ההצעות שלכן ממש טובות! הקטע הוא שממש קשה לי לצייר שמלות, ועד שסוףסוף הצלחתי.. כל שינוי כזה (של החזקה ע"י סיכה, או להאריך את השמלה) משמע לשנות לגמרי את כל ההצללות בשמלה ודיי להתחיל מחדש..המממ אז נראה לכן שזה יהיה מאוד מוזר אם אני אמחוק את הרגל הימנית? פשוט שלא יראו את שתיהן? או שהיא תראה נמוכה באופן לא פרופורציונלי? "\ או שחשבתי שאני אנסה איכשהו להעתיק את רגל ימין ולהדביק אותה גם ברגל שמאל, פשוט לשנות קצת את הפוזיציה של הבייס הבעייתי. מה אתן חושבות? *ואני אקח את ההיערות על השיער לתשומת לבי! ^^ בגלל שלא הצללתי אז לא כ"כ שמתי לב. בד"כ כשאני מתחילה להצליל אני מתקנת כל בעיות שהן בקווי מתאר!

DaRk ShinES

New member
קודם כל היא נראית מדהימה../images/Emo99.gif

לדעתי תאריכי את החצאית אפילו בכמה סנטימרים ותמחקי את הרגל. כמו שאמרו להוסיף עיטורים חובה לחצאית כי היא מדהימה וצריך לייחד אותה. אולי עיטורים בצבע בורדו בסוף החצאית אפילו כמו נוקדות קטנות יהיה מדהים.
הסוף של הטופ המלמלה טיפה ישרה מדיי וקוצני אני מוסיפה סתם דוגמא למשהו יותר מלמלתי ומעוגל(לא כזה מושקע כן אבל סתם בשביל ברעיון והיי זאת הדולי שלך
) כמו שאמרו להוסיף עוד טיפה שיער ליד האוזן שוונץ או משו ועוד שיער איפה שהפוני מתחיל(הכל מסומן בירוק קיא) אגב אם באמת בא לך להשקיע בה ממש ממליצה להוסיף רקע אפילו סתם עלים ליד הרגליים שלא תראה קצרה.

מ א י ו

New member
אני שמה אותה שוב כי לא הגיבו הרבה..

פויזן ברי:] רעיונות לנעליים, שיער ועוד... בשמחה:] תגובה למגיבהה[;

LudaGirl

New member
ניאמ

הייתי מוסיפה עוד הצללה בחצאית השחורה, לפחות עוד צבע בהיר אחד. האמ. בקשר לחולצה. אהבתי את הלב. אבל משום שהלב כל כך ישר ומסודר, זה אומר שאין יותר מדי קפלים בחולצה. ולכן את צריכה להוריד קצת את הקפלים. אהבתי מאוד את מה שהיא לובשת. שיער בלונדיני ארוך מתולתל יתאים. ונעלי בובה :)

LudaGirl

New member
תגובה בונה

אהבתי מאוד את הצבע של השמלה והעובדה שאת מצלילה ויודעת להתשמש בפוטושופ, זה יעזור לך בהמשך. חשובה מאוד שיהיו קפלים בבובות. כלומר בבגדים. סידרתי קפלים בשמלה- בקובץ. ככה תוכלי לראות בערך איפה הם ממוקמים. וצורת השיער שלך יפה אבל לא מוצללת נכון לפי איך שהשיער אסוף. אז סידרתי לך את קווי המתאר, בערך. וגם הוספתי קווי מתאר לשיער ארוך, אולי תוכלי להשתמש בזה להבא. כי ראיתי שאת תמיד אוספת את השיער בגולגול. תיקנתי קצת את החותלות ואת הנעליים. בהצלחה. אגב, בד"כ בנות שלא יודעות מאיפה הבייס לא נותן להם לגיטימציה. את יכולה לשאול בשעווה. והבייס הזה מגוויניבר

o0Invisible0o

New member
חשוב!

פעם הבאה שאת לא יודעת מאיפה הבייס- תפרסמי את הבייס/דולי בשעוו"ה ותשאלי את הבנות!! אל תפרסמי שוב בשדח"ם בלי קרדיט..
ובבקשה לכתוב ולזכור- אי אפשר להמשיך לפרסם דוליז ולא לתת קרדיט ליוצרות הבייס- לא היית רוצה "לגנוב" יצירה של מישהי אחרת, נכון? כי זה מה שאת עושה..אז לשים לב בבקשה.

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifנתתי לך שדח"ם קודם תגובה ממש

מושקעת...ואת בכלל לא התייחסת לכל ההערות ולמדריכים. במיוחד לזו שאמרתי לך בה מה לעשות שאת לא יודעת מאיפה הבייס.

שלום:]

בייס מפוקסי. משעמם לי. כבר שבוע שאסור לי לצאת מהבית ומתחיל לשעמם.. כבר סיימתי את כל העיתונים-ספרים-תשבצים-סרטים שבסביבה ונראה לי שלחזור לדוליז זה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות:D לא נראה לי שההודעה הזו אומרת שאני חוזרת לפורום, אבל מי יודע..:p זו דולי די ישנה, מהקיץ. שיפצתי קצת את ההצללה בג'קט והתחלתי את המכנסיים. אולי זו הזדמנות לסיים אותה? אני אשמח לתגובות, כל עוד יש לי מצברוח לצייר>< [בהשראת תלבושות של בובות בחנויות של אברקרומבי אנ' פיטץ'].

o0Invisible0o

New member
רקיע????

אני לא מאמינה למראה עיניי!
ראיתי תגובה שלך למעלה ולא האמנתי.ועכשיו דולי? בכלל!! אני אגיב יותר מאוחר כי אני חייבת לצאת לצבא!

TheWingedPig

New member
הצבעים שבחרת מאוד נעימים לעין :)

אני ממליצה לך להוסיף קפלים בולטים למתאר של המכנס והג'קט (כי המתאר אצלך מאוד חלק), ותעגלי את החגורה ואת הפסים בחולצה... רעיון יפה:)

למעלה