שדח"םםם

TheWingedPig

New member
לתחרות של דנדוקה

בייס של וואיוקי...(דנה, קיבלת את המייל שלי עם הדולי הזאת?)

Dandoka

New member
בדיוק הסתכלתי היום במייל,

ורציתי להגיד לך שהיא ממש מקסימה@!!! @_@ יש לך סיכוי טוב לזכות במשהו..
אגב, רק את יכולה לכתוב לי את המספר של הפרח שעורר בך השראה?

TheWingedPig

New member
אחלה ח_ח

נו, זה לא היה ברור שזה הורד?...חחחחחח (אוף, אני כזאת בנאלית...) אגב, את הצבעים לדולי לקחתי ממש מהתמונות...איזה צבעים משגעים!!!

TheWingedPig

New member
תחרות של דנדוקה

דולי שתהיה מבוססת על אחת מתמונות הפרחים שדנה העלתה לתחרות... http://www.urdolls.coo.co.il/

תודה רבה=]

ראיתי את התמונות של הפרחים..והדולי שלך ממש ממש דומה לפרח שבחרת! מגניב...

DaRk ShinES

New member
הגוונים מדהימים../images/Emo99.gif

ממש אהבתי את החצאית. לגבי המגפים אישית הייתי ממילצה לנסות להוריד קצת מהקפלים
תצלילי יותר מתחת לשיער, והשרשרת צריכה להיות טיפה יותר לכיוון שמאל לפי הגוף..

TheWingedPig

New member
תודה תודה

ממ, השרשרת הולכת לצד בכוונה (ראיתי שהגוף של הבייס מצוייר בזוית). וגם המגפיים מצויירות בקפלים עבים כאל בכוונהה (לא זוכרת מאיפה, אבל יש לי תמונה בראש של איזה זוג מגפיים שראיתי מתישהו, מגפי בד כאלה, עם הרבה קפלים)...אני מניחה שאני יכולה להוסיף הצללה יותר כהה מתחת לשיער, אבל כבר שלחתי את הדולי לתחרות, אז כבר לא ממש משנה... ורציתי להגיב לך על מה שכתבת לי בשדח"ם הקודם, בעניין סגנון ההצללה שלי - אניי דיי מרוצה ממנו (ומורגלת, בעיקר), ואם אשנה אותו, הוא יהיה יותר דומה לסגנונות של אחרים (למרות שאני כן משתמשת בסגנון ההצללה שהצאת לי, רק בבייסים יותר גדולים). אולי אם הייתי מציירת יחד עם מישהו בעל סגנון ציור שונה משלי...(זה יכל להיות נחמד)

Scratched Blond

New member
שלי:]

כמו הפעם הקודמת. תודה למי שהגיב
תודה לספיר על הרעיון של הבובה על חוטים וזה
ניסיתי לצייר שיער וממש לא יצא לי;[ מישהי יכולה לצייר לי אולי קווי מתאר?
בייס מאפיטצ'ו

dinora12

New member
../images/Emo210.gifזה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מאוד יפה. הבעיה היחידה זה שהחוטים רפופים מידי(משוחררים) זהו

TheWingedPig

New member
אני יכולה לנסות את המתאר...

מה לצייר לך, איזו תסרוקת? P: אה, ותעגלי טיפה את הקו העליון של המחוך, הוא ישר מדי...

Scratched Blond

New member
לשתייכן:]

אמממ.. שיער ארוך [עד אמצע הגב בערך] גלי ופרוע אני תכף אעלה אחרי השינויים, ומה זאת אומרת שהחוטים רופפים מידי?

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

החוטים נראים רפופים משום שיש כאלו שהולכים לשתי כיוונים שונים בחוט אחד. וכשהם מתעגלים לצדדים הם לא מתגעלים באמצא הם מתעגלים בסוף ואז עולים חזרה למקום החיבור. אני לא כ"כ טובה בדוליז אבל בציור(על דף) כן יחסית. נסיתי להדגים לך מקווה שתביני..אם לא הבנת אנסה להסביר שוב
אם מישהיא חושבת שלא הסברתי נכון(ובצדק) ומוכנה לתקן אותי אז בשמחה
. ככה גם אני אלמד D= (החוט האדום-זה ההסבר)

TheWingedPig

New member
אני חושבת שאולי התכוונת

שהחוטים מצויירים שלא לפי חוקי המשיכה, וסתם מתעופפים באוויר (והקו האדום נראה טוב להדגמה)... משהו כזה? אני בכלל חשבתי שהחוטים הרופפים אמורים להיות מתוחים (כי אם היא קשורה לחוטים, הם אמורים להחזיק אותה ,לא? אחרת מה המטרה שלהם?)

dinora12

New member
../images/Emo210.gifכן בידיוק

ההסבר שלך יותר קצר מכל הסיבוך שרשמתי XD. עוד משהוא. ביד ימין צריך לעשות את החוט יותר מתוח מאשר ביד שמאל או ברגליים. היד ימין בכל זאת יותר גבוהה מהשנייה. (איזה כיף הקו האדום נראה טוב להדגמה לפי איך שאמרת *מאושרת*)

למעלה