תגובה
יש לי כמה הערות, אני מקווה שזה בסדר מצידך.. -השיער סימטרי? זה יוצר תחושה של שיער נפוח שלא במיוחד מתאים לפנים של הבייס. גם הפוני הצמוד לא מאוד מחמיא, אבל דווקא עשוי טוב, כמו התלתלים:] אני חושבת שהדרך לפתור את זה היא להגדיל את הפוני כלפי מעלה, שלא יראה צמוד והדוק לפנים. -השמלה מקסימה:] אני אוהבת את הצבע, ההצללה והברק, במיוחד בחלק העליון שמוצלל נפלא. דווקא פה, לדעתי, בניגוד למה שכתבו, לא חסר צד אחורי.. מה שכן, ההצללה של הקפלים צורמת בעין. לא נראה לי הגיוני שבכל קפל גדול יהיו כמה פסי אור-קפלים קטנים. זה נראה טוב, כי הפלטה טובה, אבל מוזר מבחינה ריאליסטית. -ציירת את הנעליים בדיוק לפי הרגל של הבייס? בד"כ, צורת הנעל שונה מצורת הרגל. אולי מחיקת כמה פיקסלים מהצד הפנימי של הנעליים, כדי לעגל אותן, תעזור. דבר נוסף, הנעל נראית שטוחה. זה מה שהתכוונת? עקב נראה לי מתאים יותר לאאוטפיט.. אגב, אהבתי יותר את הברק בנעליים לפני התיקון. -התכשיטים מוסיפים המון:] הם עדינים ומאבזרים, אבל לא מוסיפים יותר מידי:] אם את רוצה להוסיף משהו, תליון יכול להתאים. גם חגורה מעניינת יכולה להוסיף, אבל היא תסתיר את ההצללה הנפלאה של השמלה, וחבל.. אולי גרביים קצרות מגולגלות, או כאלו שמסתיימות בתחרה יתאימו?

תכלס, דולי מקסימה:] ההערות קטנות וממוקדות (או ככה לפחות התכוונתי..). לא התייחסתי לחלקים המרכזיים בדולי, בגלל שאני חושבת שהם עשויים טוב ואין צורך לשפר:]