שדח"םםם

LudaGirl

New member
ראשונה?

ובדיוק סיימתי. התלתלים הם מן נסיון. בייס מwatermelon bubblegum

TheWingedPig

New member
שיער יצא ממש טוב :)

אבל מפריע מעט שיש את הגוון הכי בהיר, וממש לידו את הכי כהה...אולי תבהירי את הכהה מעט, באזורים שהוא גובל בהכי בהיר?

LudaGirl

New member
כן, יש לי פאקים כאלו

תודה על התגובה. ואני שמחה שאהבת את השיער, אני ממש לא מסתדרת עם תלתלים

hadasusha

New member
וואו! מדהימה.. ממש נהדרת..

אממ רק כמה דברים... ההצללה בנעליים קצת כהה מדי וזה גורם לברק להיראות לא קשור כזה.. הייתי מציעה לך להבהיר את כל ההצללה עם שימוש באותה פלטה.. זה גם לא נורא אם הגוון השלישי נוגע בחמישי (סתם לדוגמה) כל עוד זה נראה הגיוני וטוב, לא חובה להצליל לפי הסדר.. במיוחד כשמדובר בפריט קטן אז הבדלי הגוונים צריכים להיות משמעותיים יותר. שנית הריכוז עצמו של הברק, לטעמי הוא צריך להיות מעל הבוהן כאילו (ז"א ברגל הימנית יותר שמאלה וברגל השמאלית יותר ימינה) מהסיבה הפשוטה שהחלק הזה יותר קרוב ולכן יש עליו יותר אור (אומשוכזה XP). ואחרון חביב.. אפ"ע שממש ממש התאהבתי בשיער ובצורת ההצללה.. חבל ממש שהוא סימטרי, זה גורע מהיופי שלו, תנסי לעשות צד אחד שונה או להוציא שוונצים שונים. תתנסי, אל תפחדי שזה לא יראה מסודר.. מקסימום תמיד אפשר לשנות.. ושוב ההצללה פשוט
! בשמלה ההצללה והקפלים והכל משגע.. רק בצדדים (הקפל הקיצוני ימני וקיצוני שמאלי) משהו לא מסתדר לי שם.. אולי המעבר בין הגוונים או הצורה. לוידת
בכל מקרה, דולי מדהימה! מקווה שלא פגעתי בך או משו...

LudaGirl

New member
תודה על התגובה

תיקנתי קצת את השמלה והנעליים. ואין לי מושג איך לעשות שוונצים בשיער בלי שזה יראה לא קשור..

hadasusha

New member
לא לזה התכוונתי כ"כ..

אממ תגידי לי איזה נעל התכוונת לעשות ואני אדגים לך למה הייתה הכוונה שלי.. בובה? עקב? ולגבי שוונצים.. אל תחשבי על הגיוני- תעשי קווים סתם ותראי אם זה נראה סבבה או לא.. לפעמים זה נראה טוב רק צריך כמה הורדות פיקסלים כפולים וזה.. תראי לדוג' על הקובץ.. סתם קישקשתי קווים מקרוב התרחקתי וראיתי אם זה נראה נורמלי. שוב- אל תפחדי, תמיד אפשר למחוק ולשנות.

Dandoka

New member
מקסימה! אהבתי ^^

הייתי מוסיפה עוד ברק בשיער, והממ בגלל שהיא קצת ריקה ברגליים יתאים לדעתי גרביונים שחורים שקופים עם תחרה בסופם! מה את חושבת? ^^ היא נורא מיוחדת ויפה, כל הכבוד!

LudaGirl

New member
תודה :)

גרביונים שקופים? חשבתי על זה. אני מרגישה שזה יעמיס עליה קצת. אני אוהבת ככה. אבל תודה

מ א י ו

New member
הקפלים בשמלה]; יאא

מציעה לך להוסיף צד אחורי לשמלה ולהוריד קצת את הסלסולים בקצוות [בחלק של החצאית] ועוד שוונצים לשיער חוצמזה זה מקסים:)

מ א י ו

New member
התכוונתי....

הסלסולים שיש בשתי קצוות החצאית, איפה שהידיים יש כאלו סלסולים, אז לדעתי כדאי 'לעדן' אותםP:... וחלק אחורי...בצבע הבהיר של הפלטה פשוט תעשי קו לאורך קצה החצאית בעובי שני פיקסלים בערך פשוט שייראה כמו חלק אחורי>< נו טוב... צירפתח קובץP: מקווה שהבנת:] נ.ב ירוק- צד אחורי אדום- הסלסולים

תגובה

יש לי כמה הערות, אני מקווה שזה בסדר מצידך.. -השיער סימטרי? זה יוצר תחושה של שיער נפוח שלא במיוחד מתאים לפנים של הבייס. גם הפוני הצמוד לא מאוד מחמיא, אבל דווקא עשוי טוב, כמו התלתלים:] אני חושבת שהדרך לפתור את זה היא להגדיל את הפוני כלפי מעלה, שלא יראה צמוד והדוק לפנים. -השמלה מקסימה:] אני אוהבת את הצבע, ההצללה והברק, במיוחד בחלק העליון שמוצלל נפלא. דווקא פה, לדעתי, בניגוד למה שכתבו, לא חסר צד אחורי.. מה שכן, ההצללה של הקפלים צורמת בעין. לא נראה לי הגיוני שבכל קפל גדול יהיו כמה פסי אור-קפלים קטנים. זה נראה טוב, כי הפלטה טובה, אבל מוזר מבחינה ריאליסטית. -ציירת את הנעליים בדיוק לפי הרגל של הבייס? בד"כ, צורת הנעל שונה מצורת הרגל. אולי מחיקת כמה פיקסלים מהצד הפנימי של הנעליים, כדי לעגל אותן, תעזור. דבר נוסף, הנעל נראית שטוחה. זה מה שהתכוונת? עקב נראה לי מתאים יותר לאאוטפיט.. אגב, אהבתי יותר את הברק בנעליים לפני התיקון. -התכשיטים מוסיפים המון:] הם עדינים ומאבזרים, אבל לא מוסיפים יותר מידי:] אם את רוצה להוסיף משהו, תליון יכול להתאים. גם חגורה מעניינת יכולה להוסיף, אבל היא תסתיר את ההצללה הנפלאה של השמלה, וחבל.. אולי גרביים קצרות מגולגלות, או כאלו שמסתיימות בתחרה יתאימו?:p תכלס, דולי מקסימה:] ההערות קטנות וממוקדות (או ככה לפחות התכוונתי..). לא התייחסתי לחלקים המרכזיים בדולי, בגלל שאני חושבת שהם עשויים טוב ואין צורך לשפר:]

LudaGirl

New member
אוווו

החולצה יפה ממש.. השיער קצת מבולגן.. אבל היא מקסימה

Dandoka

New member
אהבתי את החולצה^^

השיער יצא קצת גושי, פשוט בגלל שקווצות השיער בו לא ברורות. את צריכה לצייר קווים שהם הכהים בפוני ובתוכו קצת אור של ברק. ממ ויש יותר מדי נקודות של "חורים" בפוני". הממ החולצה אבל ממש יפה! XD

למעלה