שדח"םםם

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif

המכנס והגרביים יצאו כל כך טוב
בשער לדעתי כדאי להוסיף עוד גוון בהיר

TheWingedPig

New member
הגרביים (גרביונים?) נראים טוב

משהו נראה לי קצת מוזר - איך הגרביים מתחברות לנעליים? חסר חלק צדדי בנעליים, והלשונית... ואולי כדאי קצת להגדיל את אזורי האור בחולצה

על נעלי בובה/פלאטס שמעת?:]

נראה לי שהגרביים לא מתחברות לנעליים, אלא שהנעליים נגמרות איפה שהורוד נגמר.

TheWingedPig

New member
בגלל שהורוד צמוד לכתום קצת

קשה לראות את הגבול בין הנעל לגרב.. תתפלאי, אני כן יודעת על נעלי בובה (גם ציירתי אותן פעמים רבות). לא מבינה מה הייתה מטרת ההערה שלך

לא התכוונתי להערה מלגלגת

זה סגנון הדיבור שלי, מצטערת.. התכוונתי לענות לשאלה שלך על הנעליים (למרות שאני לא רחלי..><)

Dandoka

New member
סיימתי אותה ^________^

תודה לכולן על ההיערות, תגובות והצעות XD מה אתן חושבות על התוצאה הסופית? (אגב, הארכתי את החצאית בסוף, זה היה דיי מסובך ודרש חתיכות והשלמות. אבל זה בסדר בסוף אני מניחה) בייס- איטס אוטומטיק

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif השער ממש יפה

החצאית משום מה נראת לי קצת קצרה.. אולי כדאי שתוסיפי איזה איתור כזה בקצה של החצאית שאולי יאריך אותה קצת יותר

סושוש

New member
איזה מדהים!!!

החצאית והשיער מוצללים כל כך יפה!!! אבל ההצללה של החולצה לא מסתדרת לי משום מה.. כל הכבוד!!!!!!!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהיא ממש מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ועכשיו-חלק אחורי? ניסיתי בערך להכין לא יצא לי משהוא

shanchan

New member
ממש יפה ../images/Emo9.gif

אני הייתי מורידה חלק מקווי המתאר בשיער, הם די בולטים.. ובקשר ליד שרואים- היא נשענת על הגוף או לא? כי אם כן, צריכם להיות קצת כפלים שיוצאים ממנה ואם לא אז לא אמור להיות צל מתחתיה...לפחות לא בצורה כתמית (אני חושבת
) אה ובקשר לחולצה- נראה לי שהיא קצת גבוה מדי בצד שמאל שלנו, אני חושבת שצריך להוריד אותה בפיקסל. זה הכל, השאר מדהים :)

LudaGirl

New member
הו!

איזה יופי! הארכת אותה. והיא ממש יפה ככה. השיער נפלא. אגב! עשיתי כניסה לתחרות שלך. ולא הגבת לי על האימייל. קיבלת אותה?

Dandoka

New member
לא קיבלתי שום מייל ממך!!../images/Emo2.gif

איזה כיף שהכנת כניסה לתחרות! ^^ ממ שלחי שוב ובעדכון הבא אני מעלה! =))

LudaGirl

New member
../images/Emo115.gif שלחי לי את האימייל שלך.

כי שלחתי לך מלא פעמים..

Dandoka

New member
תודה רבה על כל התגובות! הנה תיקון

הוספתי צל יותר בולט מתחת ליד, ניסיתי להוריד בכמה פיקסלים את המחוך והממ קצת הבהרתי את הקוים הבולטים מאוד בשיער. לא הרבה, כי בכלליות אני אוהבת שזה ככה ברובם, אבל באמת היו כמה קוים בולטים ומוגזמים מדי"\ אה ואיך קווי המתאר בחצאית? לא החלטתי אם אני אוהבת עדיין או לא"\ מה כדאי? אם או בלי? ממש תודה לכולכןןן!! XDDD

dinora12

New member
../images/Emo210.gifשיער מדהים!

אבל בכלל לא התייחסת למה שכתבתי. לפעמים נדמה שאני רושמת תגובות בונות לחינם

למעלה