שדח"םםם

DaRk ShinES

New member
תודה לכולן../images/Emo9.gif

תיקונון- הצללות על, הורדתי את הלב, הבהרתי טיפה את השיער הוספתי ברק, וקצת שוונצים כי היה נראה לי חסר. הא והחצאית הורדתי קצת את הנפיחות בצד ימין והוספתי קצת במד שמאל שיראה טיפה שווה שהרוח מלמטה או משו
תודה רבה

shanchan

New member
היא כל כך יפה ../images/Emo99.gif

פשוט מדהים. בחצאית בצד שמאל מטה יש פיקסל אחד שבולט החוצה, הייתי מוחקת אותו כי הוא מציק קצת

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאיזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

היא ממש יפה כל מה שכדאי לתקן כבר אמרו אז חבל לאמר עוד פעם. חושבת שכדאי לנסות לשנות את הפלטה של הגרביים כי זה קצת מציק בעין...אני דווקא אהבתי את הלב על הכובע
דולי יפה המשיכי כך! D=

Dandoka

New member
פאק, איזה הצללות מדהימות-_-'

הכובע.. הנעליים.. הכל.. פשוט.. אהההההההההההההההההההההההההההההההה מדהים.

סושוש

New member
חדשה בפורום, אבל לא בדוליז

הדולי האחרונה שציירתי הייתה בסוף אפריל... משהו כמו לפני חצי שנה. והתחלתי לצייר בכלל, לפני כמה שנים. [סוף 2004?] אני תמיד שמה באותו ציור מתחת לדולי את הזכויות של הבייס, אבל כיוון שזו פעם ראשונה אז אני אכתוב את האזכור גם בהודעה- הבייס מפינקלנד. אז מה דעתכם?

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
אני מעיין. כדאי להוסיף הבדלי צבעים בפלטה גבוהים יותר(אם את מבינה את כוונתי) אהבתי את השיער. באיזה תוכנה את משתמשת להכנת הדוליז?

סושוש

New member
בצייר, אני לא אוהבת לעבוד בגרפיקה..

רק עם עיפרון =] ואני פותחת את העריכת צבעים מותאמים אישית ולוקחת משם 7 דרגות של צבעים בגוון שאני רוצה.. אבל אני אנסה פעם הבאה לדלג על צבע משם, נראה איך ייצא =] אגב סליחה על ההודעה הכפולה, אני צריכה להתרגל לפורום... [היה רשום לי שהייתה בעיה בשליחת ההודעה, לא יודעת... :S]

LudaGirl

New member
האמ.. תגובית בונית?

אני יודעת שאת חדשה פה. אז אני מקווה שלא תפגעי. רוב התיקון בקובץ. הבובה מאוד נחמדה. לא הצלחתי למצוא יותר מדי טעויות בה. הפוני קצת באמצע הפנים ונראה מוזר, זו לא טעות, פשוט הייתי מעדיפה לשים את השוונצים בצד. השיער קצת גושי, צריך קצת להפריד בין קבוצות שיער. בחולצה סימנתי לך איפה בערך צריכים להיות קפלים. במכנס לא היה מה לתקן. אבל הייתי מוסיפה כיסים וחגורה. חמודה מאוד.

סושוש

New member
וואו תודה ^__^

אני לא נפגעת, אני מאוד רוצה לשפר את הציור שלי ככה שכל הערה תתקבל בברכה * הפוני משקף את האופי שלי אני אוהבת פרוע =] לדעתי זה חמוד כשהוא על הפנים, אבל על טעם ועל ריח? * השיער בתור התחלה נראה לי ממש טוב, כי זאת פעם ראשונה שאני מציירת תלתלים. שיער חלק הולך לי הרבה יותר טוב, אני אשים פעם דוליז אחרות עם שיער חלק... בנתיים מצאתי אחרי חיטוט קל בפורום גם מדריכים לשיער לא חלק, ואני אנסה איתם * בחולצה? לא הבנתי את הסימנים בכתפיות. זאת דוגמת חולצה, לא דווקא טעות?... בקשר לגוף החולצה, אני אקח לתשומת ליבי *במכנס גם אני חשבתי להוסיף, אבל כבר לא היה לי כוח לצייר... גם לא ציירתי נעליים כמו שאת רואה, אבל בהזדמנות אני אוסיף לה אביזרים ותיקונים וכל מה שצריך =]

TheWingedPig

New member
נחמד

כמו שמעיין אמרה, תגדילי את ההבדלים בין הגוונים, כי לא רואים כ"כ את ההצללה (גם בחולצה וגם במכנסיים)...אני ממליצה לך לא להסתמך על איך שהפלטה יוצאת בעריכת הצבעים בצייר, אלה לעבוד על זה ידנית, ולראות איך ההבדלים יוצאים ממש על הדולי. קשה לי להגיב על הבגדים, אני רואה את הכול כמעט באותו הצבע...(במיוחד בחולצה, שמשתלבת מאוד עם העור של הבייס). מומלץ לחלק את השיער לקבוצות גם, כמו שלודה ציינה... אם את צריכה עזרה עם הפלטה, תגידי :) וברוכה הבאה לפורום

סושוש

New member
חדשה בפורום, אבל לא בדוליז

הדולי האחרונה שציירתי הייתה בסוף אפריל... משהו כמו לפני חצי שנה. והתחלתי לצייר בכלל, לפני כמה שנים. [סוף 2004?] אני תמיד שמה באותו ציור מתחת לדולי את הזכויות של הבייס, אבל כיוון שזו פעם ראשונה אז אני אכתוב את האזכור גם בהודעה- הבייס מפינקלנד. אז מה דעתכם?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אהמ דולי

ניסיתי לבדוק אם אני עדיין זוכרת איך עושים אחד כזאת
אז הבייס מאי-קאנדי זה מדדל''צ חנוכה ^^ היו שם כל כך הרבה בגדים יפים, אבל אין לי זמן אז בחרתי משהו אחד אהמ עדיין לא ממש גמורה, חסרים בה אביזרים הצאות מישהו?

LudaGirl

New member
החצאית מוצללת כל כך טוב

והכל בעצם. הנעליים לא מוצללות אבל. אני אוהבת דוליז שלך

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

אני יודעת שהנעלים לא מוצללות אני מחקה לפלטה לגרביון..

Dandoka

New member
ישר העיניים שלי קפצו כשההודעה נפתחה

היא מוצללת נהדר, אהבתי העיצוב והכל בעצם.. כמו שאמרו כבר הנעליים לא מוצללות! @_@ והממ אולי תוסיפי איזה גרביים ארוכות יפות? החצאית והחגורה מדהימהה!!

למעלה