שבוע טוב

ענת תוכלי לפרט בבקשה?

האמת שהתלבטתי אם להוסיף את הצעיף אבל הוא הרגיש לי כייפי ונוח ( מבחינת נוחות וחמימות על הצוואר). מה עוד היית מורידה?

יקירה,
את נראית נפלא אך התלבושת הזו סו

מעומס יתר.

זה יכול לעזור

יש פה פשוט מומחיות בנושא שבטוח ידעו להסביר במילים מה כדאי לשפר (אני קטונתי...)

גם אבל לא רק.

כל פריט בפני עצמו מאוד מאוד מוצלח חוץ מהחצאית הזו , שאיך לאמר בעדינות, מסמלת עבורי עידן שכבר חלף מן העולם.....בגדי הקטיפה המבריקים הללו נראים מאוד מיושנים ושייכים לסגנון השאנטי באנטי . אני מניחה שאולי יש כאלה שתדענה אין ללבוש חצאית כזו, לי אין שמץ של מושג והייתי שמה אותה בגניזה. מה שיוצר את העומס זה גם עודף הפרטים : גם מנומר, גם קטיפה גם צעיף גם קרדיגן מעוטר , גם גרביון מעוטר, גם חגורה.

יש לי באמת קטע של העמסת יתר בעיצובים בכלל

( למשל בעיצובי דפי אלבום שאני עושה). אף פעם לא שמתי לב שזה גם בבגדים אבל אם אני חושבת על זה אז באמת אין לי כמעט פרטי בייסיק כי תמיד הם נראים לי משעממים ואני נמשכת לקנות את אילו עם הדוגמאות, הסלסולים , התחרות, והכיווצים, ואם יש על פריט כלשהו נקודות אני מיד נמסה ממנו נקודה טובה למחשבה אני אכניס לרשימת הקניות שלי פרטי בייסיק.

אכן, עומס יתר

גם חגורה, גם צווארון תחרה, גם קרדיגן, גם חצאית מבריקה, גם גרביונים מדוגמים וגם רצועות על הנעליים. יותר מדי. הייתי: א. מוותרת על החגורה. חולצה שיש לה אלמנט כלשהו, כמו הצווארון, לא יכולה לרוב "לשאת" אלמנטים נוספים ב. בוחרת חצאית בצבע קצת יותר רגוע. אני אישית לא מחבבת קטיפה ובטח לא בפסטל, אבל זה עניין של טעם אישי. אם את ממש אוהבת אותה, אז עם גרביונים חלקים, בצבע שדומה יותר לזה של הנעליים.

במבט שני נראה שבאמת החגורה מיותרת

כנראה סתם התלהבתי לגאול אותה משיממון של יותר מ10 שנים. החצאית נראיית במציאות פחות זוהרת . נראה לי שהפלאש על הקטיפה הבהיר אותה מאד אבל גרביונים חלקים באמת נחוצים ( ותמיד כשאני הולכת לקנות כאלה אני בסוף יוצאת עם חבילת גרבונים בשלל דוגמאות כי הם כל כך חמודים....) נראה לי שאני אתחיל להזמין באינטרנט לפי רשימת מכולת כדי לא להתפתות

nowonder

New member
אני לגמרי אוהבת

את יודעת למה? כי את הולכת עם הקונספט עד הסוף. אין דבר יותר מגניב ואופנתי בעיני מנשים שלובשות את האישיות שלהן ולא מפחדות להראות אקסנטריות. לא הייתי משנה כלום. התלבושת הזו מוצלחת דווקא בגלל העומס שלה. זה נכון שהורדת פריטים תוריד את הטון. אבל מי רוצה להוריד את הטון? והגרביונים והנעליים שילוב מגניב.

גם אני. אולי הייתי מוותרת רק על החגורה

שנראית לי כאן קצת מיותרת, אבל כל השאר מייצג סגנון מסוים, שהמיוחדות שלו הוא דוקא בעומס הפרטים והטקסטורות ובעיניי צריך אומץ עבורו והרבה אישיות מתחת לבגדים האלו; הסגנון הזה לגמריי יוצא מהמסגרת ולא הולך אחרי העדר. חפרתי אולי אבל זו דעתי

כנראה בלי להתכוון יצא לי החוצה

העניין של האישיות. עומס , מגוון וצבע זה לגמרי אני תודה

sheffys1

New member
אני בדעת הרוב

גם אני חושבת שכל הפריטים יפים אבל יש פה עומס יתר... אני מבינה מה ש - nowonder אומרת, שזה סוג של סגנון, אבל הוא לא לטעמי
עכשיו נשאלת השאלה האם לשם כיוונת? אם כן, מצויין

אז זהו שאני לא כיוונתי לשום מקום

שמתי מה שהתחשק לי באותו רגע כמו שבדרך כלל אני עושה ומאד מוצא חן בעיני לקבל כאן ביקורת וללמוד ממנה. בכלל הפורום הזה מאד מוצא חן בעיני .

sheffys1

New member
בקיצור...

אם את אוהבת מה שיצא - לכי על זה
וכן - זה פורום מקסים

efroch99

New member
האמת?

לקח לי הממממווווןןן זמן לקלוט שזאת את שהעלית פה אתמול את השאלות על הטוניקה. הלבוש הזה מבגר אותך באיזה 15 שנה ומטשטש לגמרי את הגוף המהמם שלך, לעומת הטוניקה, טייץ ומגפיים. אז אולי זה סוג של טוטאל לוק, אבל למה שמישהי תרצה להזקין את עצמה ולהעלים את גופה היפה? סליחה על הישירות, אבל זה פשוט חבל בעיני.

למעלה