שבוע טוב

שלום ליום א'

גופיה ישנה בשמנת, קרדיגן נייבי עם שוליים אפורים של מנגו, ג'ינס כחול כהה של מנגו ונעלי סירה בניוד של DSW. אה, ותספורת חדשה!

ותמונת גוף קצת יותר מחמיאה

תמיד כשאני עושה פרצוף מוזר הגוף יוצא מוצלח, ולהפך
ואגב, התכוונתי בלייזר, לא קרדיגן

גוליגל

New member
בדיוק מדדתי את הבלייזר הזה במנגו!

(אמנם את ההפוך, האפור עם השוליים הכחולים), לא קניתי כי הרגשתי שהוא קצת "קופסתי" עליי עם הציצים הגדולים שלי והמותניים הנעדרים, ועכשיו אני מתלבטת אם צדקתי. אולי אשוב לשם היום למדידה חוזרת בחסות המועדון.

lubasha88

New member
הלוק שלי

שמלה משיתוף הפעולה של מיסוני עם טרגט, ג'קט של פוראבר21, תיק של ניין ווסט, הנוף של הנמל כלול במחיר P:

אני בניחוח רטרו קל ...

לבשתי חולצה אדומה מנוקדת של גולף, מעליה קרדיגן רטרו בצבעי אדום, חום-חרדלי ושמנת של העין השלישית, ג'ינס סקיני, חגורת עור בגווני חום-חרדל של F21 ונעלי אוקספורד חומות בהירות של פאולה. ענדתי שרשרת מרוקאית עם חרוזים בצבע חרדל ואת עגילי המסיכה האפריקאיים שלי.

iditush forever

New member
והיום נאלצתי ללכת לעבודה

אחרי שלושה ימים של שביתה, חוסר חשק מובהק וגם איזה וירוס מעצבן שגרם לי לאבד את הקול שלי. לובשת - מכנסיים בצבע אפור בהיר, עם מותן גבוה, מחוייטות בגזרה ישרה של פרנץ' קונקשן. חולצה בצבע סגול כהה בסגנון רפוי ונשפך, עם הדפס פרחוני עליה של ורדים, בצבע ורוד עתיק, שחור ואדום, מאליז. החולצה כמובן תחובה בתוך המכנסיים, עם חגורה בצבע אדום בורדו, דקה ומבריקה. מעל זה ג'קט צבאי שחור של קום איל פו, ונועלת נעלי בלרינה אדומות מבריקות של footwear republic. כמובן הוספתי גם צעיף ורוד כהה שלא יהיה לי קר באיזור הצוואר. האיפור די פשוט - מייקאפ, סומק, אייליינר שחור דק, מסקרה שחורה, ושפתון בגוון אדום - ורוד כהה של מ.א.ק. עונדת - שרשרת נוצה של ה. שטרן, צ'ארם ברייסלט של שופארד, מזהב צהוב עם תליונים עליו - דובי, לב, מפתח, ציפור וכו' שנקנה בחו"ל, טבעת גדולה עם אבן קריסטל מקולק' דיאן וטבעת דקה יותר עם אבני רובי ושעון אדום קרמי.

Aניס

New member
שבוע נפלא

שמלת/ חולצת ג'ינס ממנגו גרביוני צמר-אסוס מגפי פועלת מעור הפוך- ניין ווסט

efrato1

New member
את נראית ממש מעולה

אבל אני חייבת להודות שאני מהאסכולה שמעדיפה shirt dress במצבה הטבעי. ככה

Aניס

New member
תודה בובה

ואת צודקת- בד"כ אני גם מעדיפה לא לגעת בגזרה הזו, רק זו ספציפית מאוד רחבה ולא פרופורציונלית בין החלק העליון שלה בכתפיים (מאוד צר) לבין ההמשך.

MistreatedLo

New member
אני מרגישה בדיוק ההיפך

בגלל שהגזרה יחסית מרובעת, אני חייבת לשים חגורה אחרת אני ארגיש ללא מותניים.

מצטרפת לאתגר

אני לובשת צבעי אפור סגול חום גופיה מנומרת של יאמי מלפני שנתיים חצאית קטיפה של רנואר מלפני המון שנים- משום מה אני לובש אותה בדרך כלל בקיץ קרדיגן מאיזה חנות פשוטה חגורה סגולה ישנה שלא חגרתי לפחות 11 שנים ושרדה את הניפויים בארון בגלל שהיא קלאסית ובמצב מצויין צעיף אפור עם נקודות ותחרה של גולברי גרבונים מבנגקוק נעליים של וויקנד

למעלה