שבוע טוב

מזל טוב
משפחתך מהממת

@יעל@

New member
בוקר טוב

השמלה מהחנות POP UP SHOP בת"א הגרביון בצבע אבן כזה.

ששת22

New member
בוקר טוב

הפעם צילמתי רק חלק כי עדיין אין לי מראת גוף מכנס שחור מפגנקה + חולצה אפורה של דפנה לוינסון עם גופיית בייסיק למטה

לי וולף

New member
זה לא באמת נחשב

יש חשיבות לזה שתראי את עצמך - כל כולך - כשאת מתלבשת; את מלבישה גוף שלם ולא רק פלג גוף ולכן יש עניין של חלוקת גוף ופרופורציות
בכל מקרה, על אף שאני מחבבת את הסריג העליון, נראה שהוא (אלא אם את עם עקבים שאני לא רואה) מאריך את פלג גופך העליון ומונח לא כל כך טוב. תנסי להרים קצת כך שישב יותר קרוב למותן מאשר לאגן.

ששת22

New member
מסכימה איתך לגבי המראה

חיפשתי אתמול אבל לא מצאתי משהו שאהבתי. באסה שאיקאה כל כך רחוקה ממני... לא הבנתי איך אני יכולה לשנות את איך שהסריג נראה ולמקם אותו במקום שונה. אני על עקבים בכל אופן...

לי וולף

New member
את לא מושכת אותו למטה?

ש"יכסה את הישבן"? נראה שהוא פשוט נמוך מידי ולכן יוצר פלג עליון ארוך (ובנוסף יושב על האגן ומדגיש אותו). אני בטוחה שהעקבים מאזנים את הרושם הכללי אבל בכל מקרה תנסי להרים אותו קצת (הצלחתי להבהיר?!?
)

ששת22

New member
זה סריג שנופל ממש אז אי אפשר לכוון לאן הוא

יגיע. הבנתי למה את מתכוונת אבל אי אפשר להרים אותו. תודה

דלעת

New member
ופה

אין תמונה, אבל שמלת סריג סגולה מתמנון (משנה שעברה), גרביונית מדוגמים שחורים של לייף, חגורת לקה שחורה עם פפיון משנה שעברה (או לפני שנתיים? אביגיל תגיד בדיוק. קניתי בגללה!
) של TNT, מגפונים שחורים. שפתון REBEL של מאק

Capelli Neri

New member
שיחקתי אותה היום

ממש רציתי למחזר את הסוודר השחור מאתמול, אבל במקום זה שלםתי חולצה מכופתרת לבנה מהארון, אחת שלא לבשתי לפחות שנה...היא הקניה הראשונה שלי מקסטרו, בגיל 16 או משהו, כשעוד אמא הייתה באה אתי ומשלמת... מעליה אני עם סוודר אפור אובר-סייז מחנות יד-שניה כך שהחולצה מציצה מתחת, ועם ג'ינס (בכל זאת נראה די סוער בחוץ). אני ממש מרגישה ששיחקתי אותה במראה שיקי סטודנטיאלי...אז גם לא לבשתי שחור, גם שלפתי שוב משהו שלא לבשתי המון זמן, וגם עוד לא קניתי כלום!

shmickey

New member
יום א' ללא שחור!

אפרוך, אני חושבת שהאתגר הזה עושה את האפקט ההפוך, ביליתי כל הבוקר בנסיון למצוא משהו שיחליף את הקרדיגנים השחורים שלי והגעתי למסקנה שאני צריכה לקנות קרדיגנים צבעוניים- FAIL
מכנסיים מלוצ'י שמדגישים כמה הירכיים שלי גדלו
חולצת ארנבונים מתאילנד מגפונים בצבע חום/אפרפר מג'וסף ג'קט דמוי עור חום (אפרוך, אם אני חוטפת דלקת ריאות, אני מאשימה אותך!
) אגב- בתמונה עם הפלאש אפשר לראות את הצבעים האמיתיים של הכל יום טוב!!

למעלה