שבוע טוב

newKiticat

New member
זה תרגיל מעולה

כדי לבחון את עצמך.
אני בכלל מקפידה להצטלם גם מאחורה וגם מהצד. טריני וסוזנה מדברות כל הזמן על מראת ה-360 רק כדי להוכיח כמה שאנחנו לא תמיד שמים לב לעצמנו... אני אוהבת את החצאית אבל לא בטוחה למה הגרביים הלבנות מציצות מהנעל הכהה...

efrato1

New member
בוקר טוב!

היום את לבושה נחמד מאוד. הייתי מחליפה את המכנסיים מתחת החצאית לגרביון אטום שחור (או טייץ שחור), את הגרביים לשחורים, ואת הצעיף לכזה שפחות מתכתב עם החצאית (זה יותר מידי מתאים). מה שחסר היום זה רק fine tuning

efroch99

New member
מסכימה לגמרי

@ילדה בחולצה כחולה - רואים שאת לומדת מהר! המשיכי ככה

תודה

לרשימת הקניות שלי נוסף פריט נוסף: גרביון כהה. יש לי אחד כזה (מופיע בתמונה משבת), חדש יחסית. עשיתי לו הרצה ראשונה. השבת עשיתי הסטוריה: לבשתי גרביונים אחרי יותר מ-15 שנים שלא עשיתי זאת.
היום הייתה לי נסיגה ל-comfort zone, כלומר סנדלים, חולצה פשוטה והמכנסיים העליונים בערימה. מצד שני, רוב היום ביליתי (ועודני מבלה) בחוות המחשבים, צמודה לערימת קלסרים. האינטראקציה היחידה עם הסביבה הייתה בדרך לפקולטה (אבל אין הרבה אנשים בסביבה ב-6 בבוקר), ובקפיצה לקפה (יש לנו קפה חינם פעמיים ביום). מחר אני יכולה להשקיע קצת יותר.
הפרויקטים הנוכחיים מבחינת לבוש: - לגרור את עצמי לעשות קניות (טוב, אולי אחרי הבחינה ביום רביעי. או שבוע הבא.) - למצוא בגדים שמתאימים לחורף (לא ישראלי, אלא צפון-אירופאי. פעם אחרונה שבדקתי, היו שם מינוס שלושים מעלות) לביקור של שבוע. שם אני באמת לא יכולה לנעול סנדלים

למעלה