שבוע טוב

efroch99

New member
האמת (2)

קצת הצטערתי על התגובה הישיריה שלי (עייפות, סוף יום, אז פחות סיננתי). שמחה שלקחת את זה ברוח טובה

מהיום:

חולצה מכופתרת לבנה משוקיקוקי, ז'קט חום קורדרוי מעונות, ג'ינס עתיק שאני הכי אוהבת בעולם (למרות שהשפשופים לא מתאימים לי) מג'אמפ ומגפיים מעור הפוך ממותג הנוחות של ניין ווסט. לתשומת ליבכן NO שחור!

החולצה נהדרת וגם הג'קט , לא מסתדר לי הצבע

הורוד של המכנסיים. לדעתי ,יש חוסר הרמוניה בצבעים.

efrato1

New member
באמת יש לך חיוך מקסים...

הפריטים יפים כל אחד בפני עצמו אבל לא באמת משתלבים ללוק מגובש. לדוגמא: את הג'קט אני מדמיינת עם סקיני כחולים, חולצה לבנה מכופתרת ומגפיים (לוק סמי מחוייט). את החולצה עם חצאית A ועקבים (או כל הופעה רומנטית אחרת). את המכנסיים עם טריקו מגניבה בתוך המכנסיים וחגורה (או כל הופעה צעירה וחתיכית בסגנון).

אחלה חיוך!! והצבעים יפים ומשתלבים בעיני

אבל נראה לי ששרשרת ארוכה היתה מוסיפה ( מצד שני כבר הובן כאן שאני לוקה בבעיית עומס יתר אז אל תסמכי עלי)

אם הפידבק בשבילי אז

ענדתי עגילי ענק ולא רציתי לצרף גם שרשר. אם הפידבק לא בשבילי אז לא...

Black Star

New member
בינתיים אני עדיין באתגר השבועי...

היום לבשתי סריג צמוד בצבע לבן-שמנת מרנואר, חצאית בז' עם כפתורים מקדימה מאסוס, גרביונים ומגפיים חומים. שרשרת זהב דקה ועגילים דמויי פנינה. האמת, וזה וידוי שאני מקווה שאפרוך לא תעשה בו שימוש באתגרים הבאים שלה, שאני לגמרי מסוגלת לשרוד שבוע בלי שחור, אבל בלי אפור כנראה שלא אשרוד. זה לגמרי הצבע הכי נפוץ אצלי...

sheffys1

New member
שבוע בלק-אאוט: יום 1

ולפני הכל נשאלת השאלה: אם קיבלתי במתנה זוג נעליים, זה עדיין נחשב שאני שומרת על העוצר נכון?
ולגבי הלבוש: בחירת הנעליים לא להיט, ידוע, אבל תזרמו איתי...
הנעליים החדשות כבר יתקנו את העניין...
למען הסר ספק: הסוודר והחולצה חומים...

sheffys1

New member
בערך חצי מהן מאסוס

והשאר מכל מיני: קסטרו, זארה, מנגו, H&M

nowonder

New member
נעליים החדשות (במתנה, במתנה)

מאוד יפות. חום מושלם. ואת חייבת שרשרת ארוכה ללוק הזה. וללוקים שלך בכלל.

sheffys1

New member
תודה...

את צודקת... אני לגמרי צריכה שרשרת נראה לי שהולכים לקרות שני דברים: 1. העוצר יופר נקודתית בשביל זה
2. אני אחפש לי דברים מגניבים בלונדון

lisa s

New member
עם הנעליים החדשות זה באמת יהיה מושלם

תתחדשי
אבל מה קורה עם כתם משחת השיניים שבאמצע החצאית שלך? ראיתי אותו כבר בכמה תמונות ואני דורשת תיקון

sheffys1

New member
תקשיבי...

זה נראה לי כמו כתם מייקאפ על המראה של השירותים. אין מצב שבעולם שאני נוגעת בזה כדי לנקות. איכס

למעלה