שבוע טוב

shmickey

New member
אל תדאגי, מעל זה נוסף

ג'קט
תודה!

efrato1

New member
את נראית מקסים!

מודה שלא יודעת איך הירכיים שלך נראו פעם, אבל היום הן נראות יופי
כשראיתי את התמונה מיד רציתי לשאול מאיפה החולצה... באסה!

efrato1

New member
נזכרתי מאיפה הדמות על החולצה שלך מוכרת לי!!!

הייתה פעם בלוגרית שהיתה מציירת את עצמה ודוגמניות מסלול בתור שפניות עם דיוק מטורף של הבגדים. לא יודעת לאן הבלוג נעלם אבל צרפתי תמונה לדוגמא.

shmickey

New member
תודה מתוקה!

איזה קטע, בתאילנד היו צעיפים עם הארנבים שהעלת פה!! ממש רציתי צעיף כזה אבל הם היו במחיר מופקע (טוב נו, במונחי תאילנד
) לי ה מזכירים את נינה בשלג, למי מכן שמכירה וזוכרת

efroch99

New member
אויש זאת חולצה מתוקה!

כן יש בזה משהו ב"בלי שחור" שגורם לרצות נורא ללבוש שחור.... מצד שני, באמת, אפשר להסתדר יופי ללא שחור. חשבתי שיהיה יותר קשה כי שחור זה כל כך מתחבר עם חורף. אבל באמת שיש לי יחסית מעט פרטים בשחור, והם אפילו לא זוכים לשימוש כל כך אינטנסיבי. אהבתי גם את הג'קט

שמיקי
!!!!!!!

נו זה פשוט לא יתכן כמה ה"ירכיים שלך גדלו" באמת, את יכולה להחליף את מירי מסיקה בתור
הדוגמנית
של משמין לי!

shmickey

New member
חחחחחחחחחחח

גרמת לי לפלוט צחקוק טפשי בשעת לילה מאוחרת
תודה רבה בובה! (ותראו מי שמדברת
)

shmickey

New member
תודה

אני יודעת, זו לא הגזרה הכי מחמיאה בעולם, זה מסוג הדברים שאו שאתה ממש אוהב או ממש שונא, ומשום מה היתה לי משיכה עזה אליהם..

lisa s

New member
יוו איזה בובה מהממת

השילוב מיוחד ולא טריוויאלי, לא הייתי יודעת לשלב חולצה קז'ואלית כזאת עם פריטים יותר בוגרים, אני משערת שהייתי מצוותת אותה לג'ינס (כמה צפוי ומשעמם). מה שעשית כאן זה לשדרג את החולצה בזכות הפריטים האחרים (כך שהיא לא נראית קז'ואל בכלל) ולהכניס קריצה באמצעותה לפריטים האחרים (כך שזה נראה מתוחכם ויחד עם זאת קליל). כפיים

shmickey

New member
יואו

איזה כיף לשמוע דברים כאלה!! תודה רבה רבה! העלת לי חיוך ענק על הפרצוף

למעלה