שבוע טוב לכולם!

Brombit

New member
זהו :) ../images/Emo115.gif

היה טוב, היה ... לא כל כך טוב, פרטים אח"כ כי אין לי כח

Brombit

New member
אתם זריזים : ../images/Emo115.gifX

זה היה אמור להיות מחמאה, אבל הגורל רצה אחרת

bachner1

New member
../images/Emo45.gifאני סנטימטר רבוע! ../images/Emo9.gif

יענו, סמ"ר.
אני עוד אלך שבוע עם סמל כי אני מאחד את שתיית והענקת הדרגה עם מישהי מהמדור שמקבלת עוד מעט רב"ט.
היה לי ממש מזל שלא הייתי במשמרת ביום שלישי, עם כל מה שקרה בצפון. האנשים שהיו במשמרת בקושי ישנו
והייתה אתמול משמרת ממש רגועה :)
מחר סוגר שבת. מקווה לנצל אותה טוב טוב ללימוד פסיכומטרי רציני... מקווה שייצא לי לראות עם חברים את "התחלה" ואת "זוהי סדום" היום או ביום ראשון או שניהם.

Edge of Thorns

New member
אחח אחח... סמ"ר

זה יושב כל כך יפה על מדים
מקווה גם שיצא לך לראות את הסרטים שציינת, אני גם רוצה ללכת ל"זוהי סדום", אבל אני מחכה קודם לפידבק חיובי ממישהו שכבר הלך... אז אולי אתה תהיה האחד

bachner1

New member
../images/Emo45.gifלפחות את "התחלה" כן ראיתי ../images/Emo9.gif

הצלחתי לשכנע את חבר שלי, ולא אני ולא הוא התחרטנו :) סרט ממש יפה ומחוכם, מזכיר את מאטריקס. יכול להיות שהביקורות המטורפות העלו יותר מדי את הציפיות, אבל אי אפשר לומר שהתאכזבתי.
בזמן הסרט מישהו שעבר מאחוריי הפיל בטעות את הכיפה שלי, לא היה נוח להרים אותה אז אמרתי לעצמי שאני ארים אותה בסוף הסרט, ושכחתי :( לא נורא נסתדר עם אחרות... קיצר, מחר על הבוקר אני יוצא לסגור שבת, שבת שלום/סופ"ש נעים!

LadySilkworm

New member
גם אני ראיתי את הסרט היום בערב :)

המסקנה שלי: המטריקס הרבה יותר טוב.

bachner1

New member
לי דווקא הייתה מסקנה הפוכה ../images/Emo3.gif

ירד לי מאוד מהמטריקס מאז שההמשכים הלא-משהו יצאו, וגם הראשון איכשהו כבר נראה לי לעוס וטחון משהו. אם להתחלה יעשו המשכים יותר טובים (כי יש ברעיון הזה הרבה יותר מאשר מוצג בסרט), שבהם יהיה גם זמן לפתח את הדמויות מעבר לדמות של דיקפריו, זה גם יוכל לעבור אצלי בהרבה את סדרת מטריקס.

LadySilkworm

New member
אתה צודק בקשר למטריקס

ההמשכים מעפנים והראשון באמת מתחיל להיות כבר לעוס. אבל אין מה להגיד, מבחינת רעיון, מבחינת ביצוע, מבחינת מקוריות [גם של התסריט], המטריקס לוקח תא הסרט הזה. וזה לא שבמטריקס אין פגמים כן? אבל כשלמדנו דקארט בבי"ס, ואח"כ הראו לנו את הסרט, רואים פתאום איךהפילוסופה של דקארט נכנסה במטריקס [כל התהליך עד שהוא הגיע למסקנה ש- אני חושב משמע אני קיים], באופן כזה שעדיין התאים לסרט. לעומת זאת ב"התחלה" הרגשתי שאין להם ממש מסקנה אחידה. אז החלום הוא חלום, אבל הוא יכול להיות מציאות, אבל בעצם גם ככה מתעוררים מזה, אבל בעצם אנשים יכולים להתמכר לחלום, לא יודעת, גם ברמה של מדע בדיוני הרעיון מאחורי הסרט לא היה מובן לי עד הסוף. חוצמזה שיש קטעים שתמיד מעצבנים בסרטים הוליוודיים, כמו כל הקטע של הגיבור הטראגי-המיוסר-העמוק וכל מיני דברים הוליוודיים כאלה P:

הממ

לא הדלקתי בכלל מזגן היום! :0 ולא ממש גססתי מחום. :0
היה משהו קטן למתגייסים במבשרת. אז פגשתי כמה חברים, וגם באה מורה אחת בלבד מהתיכון שהיא במקרה אחת המורות האהובות עליי, והייתה הופעה של אורי חזקיה שהיה טוב, והיה משהו ממש מגניב XD זו אמורה להיות סימולציה לאוטו מתהפך אבל בתכלס זה מתקן לונה פארק-י שכזה
זה אוטו שמוחזק על מן שטות שנראית כמו כמה קרשים מחוברים במסמרים, אני לא מבינה איך זה מחזיק.
נכנסים לאוטו ונחגרים ופשוט מתהפכים בתוך האוטו! זה היה כ"כ כיף. XDDD רק שהאוטו היה מפוצץ חול משום מה ונפל לי חול על החיים.
עשיתי שני עמודים שלמים במחברת להילה!
עשיתי רק שני עמודים ויש לי עוד מלא עבודה! ;;;; אני אחזור לזה עכשיו. :X

למעלה