שבוע טוב לכולם!

עוד עיראקית שלא אוהבת אוכל עיראקי? D:

סופסוף! אנשים אומרים לי בזעזוע שאני הזויה וזה לא הגיוני. זה כן. :mad:

shirlapes

New member
אני פולניה [חלקית] ושונאת את האוכל שלנו ../images/Emo3.gif

אוכל עיראקי/מרוקאי/וכו'
מבאס שלא קיבלתי שום דבר קולינרי מהצד המצרי/בריטי/רוסי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עם המשפטים האחרונים.
אצלי דווקא לאף אחד מהאחים שלי אין זכר מזה שהוא חצי עיראקי. אחשלי שטני-בלונדיני עם עיניים ירוקות, אחותי בלונדינית עם עיניים כחולות ואני ג'ינג'ית עם עיניים ירוקות.
בפראג לפני חודשיים ומשהו בערך היו בטוחים שאני ואחי איסלנדים וכשאמרנו שאנחנו מישראל עשו לנו פרצוף נגעל והלכו.
ו-וואי, הקטע עם המוזיקה הרוסית!
חתונות של רוסים מפחידות אותי, ממה שאני הייתי. כי יש להם מוזיקה משלהם והם דווקא כן רוקדים, כמו חולי-נפש. |: זה ממה שאני ראיתי, אבל. אולי נפלתי על מוזרים.

bachner1

New member
האמת שלי זה כמעט לא קורה

רק בנאדם אחד אי פעם אמר לי שאני נראה רוסי (מישהו שהיה כמה שכבות מתחתיי בבי"ס), אבל הוא אמר לי את זה כ"כ הרבה

המ

כתבתי ביקורת ממש מושקעת ונותנים לה לשקוע!!
דיסק חדש של בליינד.
דיסק חדש של אוונג'ד.
ממש הולך לי טוב בתיאוריה, אני אלך לעשות יום חמישי.

המ

נמאס מהחום המטופש הזה
קרובים-רחוקים מצרפת נמצאים בחופשה בארץ והם באו לבקר אצלנו היום. לא הכרתי אותם עד עכשיו (פגשתי את ההורים והבת הגדולה כשהיא הייתה בת איזה שנתיים, כשהיינו בצרפת לפני 8 שנים, אבל לא באמת זכרתי את זה וזה לא שדיברתי איתם או משהו). הם היו אצלנו ואז יצאנו למחנה יהודה, היה די מעניין שם. אכלנו באיזו מסעדה הודית צמחונית מעניינת, רק שהיה מאוחר אז נגמר רוב האוכל
אח"כ אכלנו גלידה טעימה וחזרנו הביתה (הם הלכו לאנשהו).
קשה לי עם אנשים שאני לא מכירה, וגם רוב הזמן כולם דיברו בצרפתית והבנתי הרבה אבל ממש לא הכל, ולי קשה להתבטא בצרפתית, ורוב הזמן סתם לא היה לי מה לומר, ואמא שלי גרמה לי להרגיש כאילו הייתי לא מנומסת או מגעילה או משהו בגלל שלא דיברתי. ~_~
התקדמתי קצת במחברת להילה. מחר צריך לבדוק אם יש דיו במדפסת כדי להדפיס כל מיני תמונות ואולי עוד כמה דברים, נראה. אם אני לא ארגיש אשמה מדי על כל הדיו של התמונות, אולי אדפיס כמה פודלים :X כדי לעשות עמוד של "Oy with the poodles already!" ויהיו פודלים על כל הדף. :X

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifאני כותבת כאן הודעה - יאיי!!!

זה כדי לברוח מהעבודה בבניית אתרים שאני מתעקשת לדחות ולא לסיים למרות שאני צריכה להגיש אותה ביום ראשון הקרוב
לכל מי שעדיין לא יודע - אני מאורסת, עדיין אין תאריך וגם לא יהיה בקרוב אבל היי- יש שיר לכניסה לחופה
יש לכם ניחוש אחד... טוב נו, זה sleeping sun אלא מה

The Cat Woman

New member
לא לא, זה בסדר... שלא תגיע בקרוב

יש זמן... אני באמצע הלימודים, זה העיתוי הכי גרוע שיכול להיות לחתונה גם אין לנו כסף לזה כרגע וגם אין זמן

Edge of Thorns

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב!

וואו, חתונה. וואו, מזל טוב ועוד הרים של מזל טוב, אפילו שאין לי מושג מי את ואין לך מושג מי אני

../images/Emo3.gif

:"אם וכאשר.."-שונאת את הביטוי הזה.הוא מביע ספק מאוד גדול
:חזרתי מוקדם מהפניה.

../images/Emo45.gifאמןאמן, יהיה אפשר לשנות את המצב.

אני כ"כ מקווה. אני לא מסוגלת לחשוב על העתיד הצפוי אם לא ישתנה המצב שלי. מקווה שאני אצליח.
חזרתי מת"א וקניתי לקלרה סט תכשיטים [400 שח ביי] ולמשפחה שלה ספר גדול כזה עם המון תמונות שמסביר על ישראל מאז הקמתה, משהו ממש חמוד. ואני התחדשתי בכובע ארנב חמודי. וכאבי רגליים.

למעלה