שבוע טוב לכולם!

Edge of Thorns

New member
אל תרגישי רע, גם אליי...

זה כנראה המחיר שצריך לשלם על להיראות רוסייה מבלי להיות כזו
כל אשכנזי, או אפילו סתם אדם לבן ביחסית לממוצע הישראלי נחשב רוסי בעיניי האחרים. ססססססססססס.

Edge of Thorns

New member
לישראלי הממוצע* ../images/Emo122.gif

אוך אני נעשית עילגת בימים האחרונים שבא לי למות מזה.

אז זהו שאני חצי רומניה וחצי

עיראקית. אבל אפחד לא מאמין לי, אפילו אבאשלי שקיבלתי ממנו את הצד העיראקי צוחק עליי שאני בכלל נראית רוסיה.
בחו"ל בטוחים שאני גרמניה/סקנדינבית. זה הדבר הכי כיף בעולם חחח. אבל פה אוטומטית אני "רוסיה מסריחה תחזרי לרוסיה". ♥

Edge of Thorns

New member
למה כל עירקי/ת שאני מכירה

הוא רק חצי עירקי?!$?!@$?!@ מה יש לכם, אתם לא אוהבים להתחתן עם בן זוג עירקי? עד כדי כך אתם מנסים לברוח מהקובה? מהסמבוסק? יש לחצי הזה שלך אוכל טוב אש. בא לי צד עירקי
גם בי יש צד רומני [אמנם רבע, הרבע השני הוא פולני], וחצי יווני, שנראה מזרחי אחושקשוקי. יענו הם כהים ושמחים וזה. הדבר היחיד שקיבלתי מהצד הזה, זה שיער שחור [כוסומו הגנים המכוערים האלה, אחי בלונדיני ואחותי ג'ינג'ית. אמנם לא כמוך, אלא יותר נוטה לחום שטני כזה
אבל עדיין!], ככה שבחו"ל חשבו גם כן שאני אירופאית, אבל זה תמיד היה איטלקיה/צרפתיה, או פשוט גרמניה/פולניה שצבעה את השיער לשחור
אצלי זה תמיד, גם חלק מהחברים שלי שלא באמת יודעים מה אני, "מה... אז בחתונות שלכם יש רק מוסיקה רוסית נכון?... לא רוקדים, מעפנים כאלה...". כוסאימכם.

Edge of Thorns

New member
כל פעם אומרים לי שזה משהו אחר האמת...

פעם עירקי, פעם טריפוליטאי, פעם זה, פעם זה! מה זה משנה, העיקר שזה טעים
מה שעוד טעים, זה חיטה! חיטה, מטוגנת עם בצל, מעט שום, ועם בהרט, עוד קצת קינמון, פפריקה, מלח, פלפל. אלוהי יעני, אלוהי! ~עושה תיאבון לעצמי~

כן, בטח שזה כורדי

כל יום שישי כל הכורדים מדברים על לחזור הביתה לקובה
אני מכירה רק שני סוגים ואוהבת אחד אבל זה לא צמחוני כמובן. מה זה בהרט? :0 וחיטה כזה, בצורה כמו שמכניסים אותה לחמין?

Edge of Thorns

New member
לא יודעת,

יש לי חברים שהם לא כורדים, אבל כן ממוצא מזרחי-שקר-כלשהו שגם מדברים המון על קובה! אבל אני סומכת עלייך בקטע הזה, החברים שלי הם לא באמת חברים שלי, הם אנשים אקראיים שנכנסו לי לחיים והחליטו לדבר איתי פעם בשבוע. ~מתרעמת~ בהרט... הו, בהרט. בהרט זה תבלין עירקי, שהוא בעצם עירבוב של כמה תבלינים דומיננטיים ומעולים. בדר"כ יש שם קינמון, ציפורן, פלפל שחור, ובחלק מהמקרים גם אגוז מוסקט. השוני הוא שכל אחד שם כמות שונה של כל אחד מהתבלינים, וגם לפעמים מוסיפים או מחסירים אחד מהתבלינים ומתקבל טעם אחר. אני אוהבת פשוט הרבה קינמון, ככה שאני מוסיפה בדר"כ למה שאני מכינה תוספת של קינמון טחון, בנוסף לבהרט. וכן כן, חיטה כמו שמכניסים אותה לחמין! אבל חיטה, לא גריסים! למרות שגם גריסים אני ממש אוהבת, אבל חיטה מגניבה יותר לדעתי

רק אני אף פעם לא ראיתי כורדי?

חוץ מאיזה ילד בשכבה שלי שלא עושה טוב לעדה שלו עם הפיגור החמור שלו. ובהרט זה תבלין חזק כזה.
לי לרוב זה לא טעים חחח.

אז הכורדים גנבו את זה?

כמו שמרוקאים גנבו את הקוסקוס לטוניסאים
(סתם, ברור שמדינות צמודות יחלקו מאכלים)

../images/Emo45.gifזה של העיראקים מה הם גונבים לנו.

רגע, אני בכלל לא אוהבת את זה.

בקלות. ../images/Emo3.gif

האמת שנראה לי שאכלתי את זה רק פעם אחת בגיל 7 או משהו כזה, אבל לא אהבתי בכ"מ.

למעלה