שבוע טוב לכולם!

larisa125

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

האריכו לי את המשמרת בעבודה בשעתיים...
הייתה הפסקת חשמל מצחיקה בעבודה
יום הולדת לאבא DD: בן 60 כבר
בגיל הזה הוא אמור להיות סבא כבר...

shirlapes

New member
../images/Emo204.gif

היה מאד מעניין היום במכינה. וגם כיף. הלוואי וכל התואר שלי יהיה כזה
היה גם אחלה שיעור פ. קול אח"כ.
נירה: יש לך גבוהים ובהם יש לך גוון דק יותר. את סופראן, לא אלט אני: אני אלט
נירה: את סופראן מאמי אני: אני אלט!!!
**ממשיכות לתרגל** נירה: אי אפשר לדרג את הקול שלך אני: אני אלט

Edge of Thorns

New member
ווי חזר לי האינטרנט!

מה שלום כולם, בהנחה שאתם מעוניינים לדעת איך עבר עליי יום שני? יום שני עבר עליי בסדר, אם שאלתם, אם תהיתם, אם התעניינתם, ואם לא.
בא לי להיות בהיריון!
שתיתי מילקשייק!
הזונה מהדוכן שמה לי דברים שלא רציתי במילקשייק!
הייתי בחוץ!
היה חם בחוץ!
עומד להיגמר החופש, וזה החופש האמיתי האחרון שלי. פשוט כי אני יודעת שיגייסו אותי בשבועות הראשונים שאחרי הבגרות האחרונה.
גיליתי שהנתונים השכליים שלי ממש אבל ממש לא משקפים את הרמה השכלית שלי. יעני, הנתונים שיש לי עכשיו בצבא.
אני בכלל רוצה לעשות שירות לאומי במקום ספציפי, כי אני בטוחה שיציעו לי משרות פקידותיות במקומות שקר-כלשהו.
ועוד!

LadySilkworm

New member
את ממש מגזימה

זה ממש לא החופש האחרון שלך, כי נחשי מה? את יכולה לבקש שיידחו לך את הגיוס ואז את תהיי באיזה חצי שנה חופש :} והחופש לפני הצבא זה פשוט..החופש הכי טוב בעולם. זה באמת החופש האמיתי האחרון. עד הפרישה, חהחה. :} אם את יודעת שרמת האינטליגנציה שלך עולה על הנתונים בצבא אז יש מה לעשות עם זה..אם אני הייתי יודעת, בדיעבד, אוף, אבל היה כל כך לא אכפת לי. את יכולה לערער על התוצאות של המבחנים שלך בצו ראשון ולבקש לעבור אותם שוב, את יכולה להציק ולבקש מיונים לכל מיני דברים שנשמעים לך ממש מעניינים. יש לך שנה, שנה!!! זה כל כך הרבה זמן להשפיע על הגיוס שלך, אל תוותרי על זה..באמת, תראי אותי, אני כל כך מצטערת על האדישות שלי עכשיו. אגב יש דברים בשירות לאומי שהם גם..עבודות פקידותיות P: תנסי להימנע מזה. ואם את הולכת על זה, תעשי שנתיים, לדעתי. אבל בעצם, מה שמתאים לך, העיקר שיהיה לך טוב, אבל גם ש..אממ..תתרמי קצת, את יותר ציונית ממני נראה לי P: למה בא לך להיות בהריון?!

Edge of Thorns

New member
פיקאאאאאצ'ו

ביררתי לגבי לעשות שוב את המבחנים, זה אבוד ולא יקרה... יש לי עוד מעט את יום המא"ה הזה, נראה מה יהיה שם וכמה זה יעזור לי. בתכלס, אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות בצבא. בניתי על תפקיד חלומי כזה, שבו אני אאמץ את המוח, משהו כמו להיות חוקרת מצ"ח, או איזה משהו ממש מגניב במודיעין, אולי מפענחת תצלומי אוויר. יודעת מה, אפילו לא דברים עם שמות מפוצצים, רק לא משהו פקידותי שיגרום לי להיות עם אנשים עם מנת משכל X. כי את יודעת, גם ככה קשה לי עם אנשים, ובאמת שקשה לי עם אנשים, סליחה על צמד המילים- מטומטמים תחת. כאילו בכללי אני בטוחה שזו לא תהיה חוויה קלה עבורי כי זה אנשים חדשים והכל מחדש, ורושם ראשוני זה דבר שלא יוצא לי טוב, ככה שאני מעדיפה שלפחות אני אהיה בחברת אנשים משכילים, יותר ממני, שיהיה לי לאן לשאוף וממי ללמוד. קיצר חפרתי. מצאתי להיות פקידה, כן, פקידה, אבל במרכז גהה. והרי זה חלום חיי, להיות פסיכיאטרית, ורשום שם שהן נמצאות לפעמים בוועדות פסיכיאטריות בלהקליד דברים, שאני יודעת שזה לא וואו, אבל זו הסביבה שאני חולמת לעבוד בה בעתיד. בשירות לאומי, בתכלס, את בוחרת מה לעשות, זה לא איפה שתוקעים אותך, וזה עוד פלוס לדעתי בחלק הזה... וברור שאם אעשה שירות לאומי זה יהיה שנתיים
אני לא עושה את זה כי זה יהיה לי יותר משוחרר מבחינת זמנים או משהו כזה, אלא כי באמת אני רוצה לתרום, אבל לפחות שאם אני תורמת זה יהיה משהו שגם יתרום לי מבחינת ידע וכו'. ובא לי להיות בהיריון בזמן האחרון מסיבות לא ברורות. אני ואיילון ממש מגובשים לגבי העתיד של שנינו יחד, ושנינו חלמנו בשבוע האחרון שאני בהיריון ואנחנו מגדלים ביחד את הילדה שלנו. ואת זוכרת איך הייתי? ממש עד לא מזמן, הייתי ממש אנטי-הורות, מהפחד של האחריות לגדל ממש אדם ולעצב את האופי שלו, לפחות בהתחלה. וזה משהו שמאז ומתמיד היה בי, הפחד הזה... ובערך בחודש האחרון, יש בי ממש רצון לגדל ילד/ה שלי ושל איילון. יצאתי טונה?

יום המא"ה אמור בדיוק לעזור במקרים כאלה

לדעתי האישית יום המא"ה הוא שקר אחד גדול אבל שיהיה...
אם פישלת בצו הראשון ואת יכולה יותר אז זה כן יעזור לך. הקטע של פקידה בגהה נשמע קצת מפוקפק. כן הגיוני שתספגי משהו ממה שהולך סביבך, אבל יכול להיות שרוב העבודה שלך תהיה פקידותית משעממת וזה לאו דווקא יהיה שווה את זה בשביל מה שאת רוצה להשיג. את יכולה לעשות ש"ל/ש"ש ב-למשל-מוסדות פוסט אישפוזיים או טיפוליים למיניהם. אם רק עשית עכשיו צו ראשון ורק סיימת י"א, יש לך עוד כ"כ הרבה זמן וכ"כ הרבה אפשרויות ודרכים עד הצבא. אל תיסגרי על דברים כאלה עכשיו, זה עוד נורא מוקדם. באיזה חודש נולדת שאת בטוחה שיגייסו אותך כ"כ מוקדם? (וכמו ששירה אמרה אפשר לדחות, וזה תלוי בתפקיד שתתקבלי אליו ובעוד דברים אקראיים יותר או פחות. ממש ממש ממש אי אפשר לדעת.
)

Edge of Thorns

New member
meowitz

גם לדעתי יום המא"ה זה בולשיט אחד ענק, מכל מה ששמעתי מחברות שלי שברגעים אלה מתגייסות לי
הצו הראשון שלי היה לפני יותר מחצי שנה, בסוף דצמבר. לכן אמרו לי שזה כבר אבוד, לעשות מחדש את הפסיכוטכני שם. אני ההוכחה לזה שצריך להגיד "אפשר לבוא לעשות את המבחנים ביום אחר? אני לא מרגישה מוכנה" כי עבר עליי פשוט חרא רציני של יום אז. טיפשה, מה אני אגיד לך. אני מניחה שרוב העבודה תהיה פקידותית, אבל לפחות זו אווירה שונה לגמרי. הצלחתי ליצור קשר עם אחת שעשתה שם את השירות הלאומי שלה [אמנם היא ספציפית עשתה שנה...] והיא אמרה שזו הייתה חוויה שנתנה לה פרספקטיבה אחרת לחיים. כן, היא הייתה אמנם רק פקידה שם, אבל היא דיברה המון עם הפסיכיאטרים שם, עם האחיות, וגם עם חלק מהאנשים שמטופלים שם, והיא לא הייתה שם רק על תקן הפקידה/מזכירה שם. וזה משהו שאני מחפשת... זה הכי קרוב למה שאני הולכת לעשות בעתיד. בתקווה כמובן שאני אתקבל לרפואה לפחות אחרי שלושה ניסיונות, כן? נולדתי בפברואר לשאלת הגיוס
ואני יודעת שתכלס אני יכולה לדחות את הגיוס במקרה שאני אראה "18.07.11", אבל בכללי זה שגיליתי מה הנתונים שלי גורם בכלל למוטיבציה שלי להתגייס לרדת. אני יודעת, עדיף קודם לחכות למנילה ואז לראות מי מה מו, וזה נשמע מטומטם, אבל כל פעם שיש לי הרגשה רעה בנוגע למשהו- זה מתגשם. ככה שבינתיים עדיף באמת שאני אשמור על פסימיות ליתר ביטחון, עד שאקבל את המנילה המזורגגת.

אווווו שתהיי אופטימית

ואז לא תהיה הרגשה רעה שתתגשם! P: כמו שאמרתי, תאריך הגיוס ממש ממש לא בטוח. יכול להיות שהתאריך המזויף שתקבלי (הראשון הוא שקר כלשהו, כמעט אין סיכוי שבאמת תתגייסי באותו יום בדיוק לפי מה שהבנתי ושיצא לי לראות) יהיה נגיד ליולי אבל אי אפשר לדעת מה יקרה בסוף. יש לי ידיד יליד פברואר שאמור היה להתגייס לפני שבוע בערך, אבל כמה שבועות לפני הגיוס הזיזו לו לאוקטובר, בלי הסבר. ויש לי חברה ילידת מרץ שמראש הגיוס שלה נקבע לאיזה אוקטובר או משהו כזה קצת יותר סימפטי. אחרי שתעשי את יום המא"ה תראי אם המצב שלך השתפר (לא יודעת אם אפשר לקבל תוצאות כלשהן מיום המא"ה, רק תראי אם את חושבת שהלך לך טוב). לגבי המנילה... טוב, אני לא הייתי בונה על זה לשיפור ההרגשה כי המנילה תמיד מזעזעת.
אלא אם ממש רצית להיות נגיד מדריכה של קרביים וזה הופיע לך שם (לא קשור לנתונים אגב, זה ע"פ משהו אחר שאת בוחרת בזמן מילוי המנילה. בלגן, אף אחד לא מבין מה זה אומר באמת). אין הרבה סיכויים שתהיי מרוצה מהמנילה, סביר שתקבלי אותה ותרגישי חרא.
מה שקובע זה התפקיד שאליו תקבלי זימון - שאולי זה תלוי קצת בנתונים שלך אם יזמנו אותך להתמיין לתפקיד שדירגת גבוה, אבל בעיקרון זה לא ע"פ הנתונים שלך מיום המא"ה. אם תקבלי זימון לתפקיד טוב, ותתקבלי אליו, אז תראי מה עדיף לך - הש"ל או התפקיד הצבאי. (אני פשוט חושבת שתמיד כדאי לבדוק את כל האופציות, אין לי שום נטייה עקרונית בעד הצבא דווקא ונגד ש"ל, כל עוד אחד מהשניים הוא מועיל. P:)

shirlapes

New member
יש יתרון לגיוס מוקדם:

שיחרור מוקדם. ותאמיני לי שזה עדיף בהרבה על האופציה ההפוכה.

bachner1

New member
תלוי מה הסיבה לדחייה ומה עושים בינתיים :)

*מנסה לנחם את עצמו על זה שהוא דחה לעצמו ביותר משנה את השחרור*

shirlapes

New member
וואלק, אתה... ../images/Emo3.gif

שמע, אני התגייסתי "כולה" חודשיים לאחר תחילת השנתון שלי. רוב החברים שלי התגייסו ביולי-אוגוסט ואני זוכרת שהרגשתי כיצד הם מאד השתנו כבר בשבועות הראשונים. הרגשתי LEFT OUT. השחרור המוקדם בכלל היה מתוק בשבילי...

|מתגייסת באיחור של שנה|

אבל 20% מהשכבה שלי (!) עושים ש"ש או מכינה כך שזה לא כזה ביג דיל אצלנו

bachner1

New member
יש לי חברים מהשכבה שרק מתגייסים עכשיו ../images/Emo3.gif

אנשים שהלכו יותר רחוק עם הישיבה ולמדו איזה 3-4 שנים לפני שהם התגייסו
מצד שני, יש אנשים שכבה מתחתיי שכבר אוטוטו משתחררים...

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifכרגע החיים שלי הרוסים. |:

כאילו. עברתי יום כ"כ נוראי שאי אפשר להסביר את זה אפילו. אני ממש מקווה שהכל יסתדר מהר כי זה מענה אותי ואני בוכה כל היום כמו טיפשה.
לפחות מחר ת"א. שונא את ת"א אבל זה ישכיח קצת את העצב. מקווה.

למעלה