שבוע טוב לכולם!

רגע למה זה בלי התוכן שכתבתי. ._.

קיצר כתבתי שכן אני משקיעה כי יצא לי ולקלרה להתחבר הרבה יותר מהאחרים מהמשלחת הגרמנית והישראלית, ובכ"מ אני הולכת לפגוש אותה רק ל12 ימים בספט' ובערך 10 ימים באוג', וידוע לנו שכשהם באים לארץ הם מביאים מתנות מטורפות ככה שאני רוצה גם להשקיע כמה שאפשר ושתהיה שמחה מזה ובלהבלה.

../images/Emo31.gifצריכה לחכות שבוע וחצי לתשובה.

אני לא מאמינה כמה סבל אני עוברת בגלל המקום הזה. לאנשים אחרים זה עובר בקלות מטורפת. כמובן אנשים שאני שונאת. "כנראה שיש טעות איפושהוא, אבל צריך לבדוק ותקבלי תשובה עוד שבוע וחצי". כמובן, תמיד אצלי עושים טעויות. וציפייה של שבוע וחצי, אוף.

../images/Emo69.gif

כרגיל - חם. ורק הולך להחמיר
התקדמתי די הרבה עם המחברת להילה! נשאר עוד די הרבה אבל יש לי עד יום שבת/ראשון לפנות-צהריים הכי הכי הכי מאוחר לסיים אז נראה לי שיהיה בסדר. עכשיו אני צריכה לחכות כמה זמן שדברים יתייבשו ואח"כ אולי אמשיך.
לא לעורר פאניקה או משהו, אבל כבר פעם שלישית עכשיו עבר פה באזור מטוס שהשמיע רעש שריקה. איזה מן מטוס משמיע רעש כזה? :X ושלושה כאלה? :X

וואי נו ~_~

מטוס שישי. שמתי לב בשלושת האחרונים להפרשים ביניהם - 4 דקות בדיוק. אם היה לי ספק, ברור שזה צבאי.
אבל זה יכול להיות אימון בסה"כ. :0

יש לי תחושה כזאת,

שהפעם זה יהיה גם בצפון וגם בדרום. כי יש דיבורים על אש בצפון, והבוקר ראיתי בחדשות משהו על פעילות של צה"ל בעזה.

יש הרבה פעילויות שאנחנו לא יודעים עליהן

לא נראה לי שיש סיבה לפאניקה. הבלגן של אתמול בצפון נרגע כרגע לפי מה שהבנתי. נראה לי שזה היה משהו מקומי בסה"כ. לא יודעת, יש כ"כ הרבה דברים שהולכים בצבא שאין לנו סיכוי לדעת שהם מתרחשים אפילו... שאין טעם לנסות לנחש.

../images/Emo45.gifרביעי../images/Emo31.gif

אני יודעת שהשרשור כבר עצום, אבל יש הרבה שרשורים פעילים פחות או יותר בעמוד הראשון וחבל שהם ירדו, וגם אחרת יהיה מבולגן מדי P:

הם פשוט לקחו אבטיח ממש גדול

חתכו לו רק את החלק העליון רוקנו אותו יפה יפה ושמו בתוכו... תינוק!

אני מדמיינת איך זה התחיל

~עושים קניות~ -"Honey, check out that humongous watermelon! :0" -"Wow, that IS huge! :0" -"It's so big I bet our baby could fit in it!" -"No way." -"Yes way." -"Wanna bet?" והשאר היסטוריה.

לפי תפוז, יש לי עתיד.../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif

אני אהיה עורכת דין! ככה לפחות כתוב בפרסומות שיש מתחת לשם של הפורום...
היום עבר איכשהוא די סביר...העברתי את רובו בשינה אבל בכ"ז קצת מדכא.

Edge of Thorns

New member
עו"ד ג'ינג'ית זה בהחלט סקסי.

אם אצטרך לתבוע למישהו את התחת, אצלצל למספר השקרי הזה שלא מגיע אלייך בכלל!

ואז לא תזכי לראות את העו"ד הג'ינג'ית הנ"ל }:

תאמת שמעל ה"פניה ישירה לעו"ד לוטן"+מספר היה "פניה ישירה לעו"ד אבי לוטן"+מספר. משום מה, יש לי ספקות לגבי ה"סקסי" ו"ג'ינג'י". אבל מי יודע.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifחמישי.../images/Emo7.gif

באמת שאני לא זוכרת הרבה שבועות מזעזעים כאלו. השבוע היה כזה. התחיל נורא וכנראה יגמר נורא. הבוקר התעוררתי ב7:00 עם צוואר תפוס. כואב לי, אני לא יכולה להזיז אותו. טוב נו, ברגעים כאלה אתה מבין כמה אתה צריך את הצוואר. או משהו.
סופ"ש, מקווה שהשבוע החדש יהיה יותר טוב.

למעלה