שבבניקים

אורוש111

New member
הא כן? למי בדיוק אני עושה שם רע אני

מתחזקת!! ומשתדלת כמה שיותר אבל אתה חרדי אז סעע לי מהענים!

ברגע ומישהו מדבר .. זה אומר שגם לו חסר

וחסר הרבה .. עזבי את לא מבינה .. זט אשמתם שהם מתביישים ללכת ברחוב צבעוני ? זו אשמתם שאבא שלהם לא נותן להם ללכת אחרת ? מה הם עשו במקום שתבואי ותאמרי וואלה יכול להיות שבבניק אבל יש ויש .. אל תפילי את כולם לאותו פח ..

אם את לא חרדיה את לא תביני את זה

זה דבר פנימי ששייך לנו והעניין זה כך כל אחד אוהב לכייף וזה רק כשהם צעירים ואחרי זה הם מעמידים את עצמם והם מעמידים בתים לתפארת

צודק

אני לא כמוכם וטוב שכך לפחות אני לא עושה חילול ה`. מי שמחפש לכייף עכשיו ורוצה אח``כ לחזור בו זה לא חרדי אמיתי שמאמין..זה סתם צביעות. חוץ מזה בחורון אתה לא יודע שחטאי הנעורים הורסים את כל מה שיכול להיות בעתיד חבל עליך..

מה הקשר? אני גם...

לא חרדי. אני חילוני שמכיר את המנטליות החרדית ואוהב אותה. ואת טפשונת היה נשמע מהכרטיס האישי שלך שאת עושה שירות לאומי. אז אולי כדאי שתשאלי זו שאחראית עלייך. היא תסביר לך למה לחלל שבת גם. הכל אינטרסים!

אולי

תתחיל לסדר הקשרים של התשובות שלך כי אני לא מוצאת את זה..אני רק יודעת שאם אתה חילוני אתה תראה במה שהשבבניקים עושים כסתם מעשים לא משמעותיים בשביל העולם הדתי זה משהו אחר

שומר 23

New member
אני למשל לא מבין אותך..

איך באה מישהי (או בא מישהו) ומטיל דופי בבחורי ובחורות ישראל שרוצים לעשות אך טוב ולפעמים נכשלים וגם אם יותר מלפעמים עם עצמך כבר גמרת ללבן את נפילותיך? למה לקטרג?

הבעיה הגדולה

שהם לא רואים בזה שום דופי, הם נהנים מכל רגע ולא מתביישים מהכישלון הכי גדול שלהם ..החילול ה` שהם או אתם עושים.

שומר 23

New member
מה איתך?

נראה לך שאת יודעת מה הם חושבים? אני מכיר את הסרט שלהם וכמעט כל אחד ואחד מהם רוצה אבל מתקשה . את שוב מקטרגת החסרי מקטרגים אנחנו.. מה גם שלא ענית לי אם עשית את החשבון של עצמך..

ללא נושא

לא משנה לך החשבון נפש שלי, דאג קודם לעצמך.. אם טיפה היית מנסה היית מצליח, הבעיה שאין רצון עדיין. בהצלחה מותק.

אז קודם את טועה בגדול....

ובקשר למה שאמרת לצביעות אז זה ממש לא כך.כי אם מישהו מחליף את המראה והלבוש אז קשה מאוד לחזור למסלול.אבל מי שנשאר שחור לבן אז בקלות אפשר להתחזק...אבל בכולופן את אני מבין שאת שבבניקית..נכון?..אז תסתדרי ותפסיקי להפיל אשמות על אחרים...לילט.

למעלה