שבבניקים

הסביבה לא מאפשרת להם

להתלבש שונה.מה יגידו ההורים מה יגידו בשכונה יש הרבה השלכות לדבר הזה להתלבש אחרת שלא תמיד הם מסוגלים להתמודד עם השלכות אלו

אורוש111

New member
הם הם באמת גבר אז הם ירידו!

ויבינו שהם עושים כך פחות חילול ה והמשפחה לאט לאט תשלים עם זה!

התגובה שלי

הכי טובה שתהיה טמונה ב...אל תדון אדם עד שתגיע למקומו במילים פשוטות עד שלא תהי בסרט הזה לא תביני כמה זה קשה.מנסיון אישי זה קשה..עברתי הרבה שלבים עד שהגעתי למצב של היום שאני שלם על הלבוש שלי ולא מסמפט מה יגידו

זה התשובה שזה תהליך שלוקח זמן רב

ואם האדם נחוש בדעתו לשנות את הקו שלו הוא גם מחליף את סגנון בגדיו.וזה שהם לא מחליפים כי הבחור ישיבע המנטליות הזאת קבועה בהם חזק.וגם לרוב הם לא מכירים משו אחר שהם יתלבשו שונה כאילו כל המשפחה חרדית אז הם אף פעם גם לא התנסו בלבוש אחר

יקירתי,

את מושלמת? תמיד עושה את הישר ואת הטוב? הכל אצלך בסדר? אחרי שתגמרי לתקן את עצמך את מוזמנת לבוא לתקן אחרים.

אורוש111

New member
יקירי,

לא כתבתי שאני מושלמת! אבל אני נמצאת במסגרת שתואמת את החינוך של הבית! אני לא צבועה!

אם את לא מושלמת

לכי תתקני את עצמך, במקום לבוא לנאום לאחרים מה נכון ומה לא נכון, מה צביעות ומה לא צביעות. יש לך מספיק עבודה.

פינצאק

New member
התנהגות מקורית לטרול..

טרול נהנה לראות את האקשן מסביב להודעות שפרסם.. איך שכתב לי פעם `הבלגן מסביב מביאות אותי לגלי צחוק בלתי נשלטות..` סוף ציטוט.

זה החינוך שאת מקבלת בבית?

זה מה שלומדים בבית הספר שלך? המילים שלך מתאימות לחינוך שאת מקבלת? לכי, לכי תתקני את עצמך קודם, נראה שיש לך ה-ר-ב-ה עבודה

אורוש111

New member
חרא עליך ימסכן היתי חילוניה גמורה!!

התחזקתי בגלל חבר צלי המשפחה חילונית ואני משתדלת אבל יש אנשים כמוך סתומים שמעצבנים אז..

למעלה