שבבניקים

אני

דוקא חושבת שדיברת אליי ספציפית. אך לידיעתך זה חלק מנוער חרדי!! וזה מה שמעסיק את כולנו בחברה החרדית..בכ`א אני מצטערת אם גרמתי אזשהוא עול בכך שהעלתי את הנושא...

אמנם כתבתי את זה גם בשירשור שלך...

בטעות. אך זהו נושא שמדובר פה יותר מידי זמן ללא תוצאות משמעותיות במיוחד בלשון המעטה... זהו נושא ששייך לנוער החרדי, אך זה לא נושא שיעזור אם תדברי עליו דברים חסרי תועלת יש לך רעיונות חדשים? אני בעד שתכתבי. את רוצה שאכניס אותך לרבנים כדי לשכנע אותם, אני גם מוכן לנסות...

כמה שאתה מדבר

שטויות פשוט לא הבנתי עדיין מזה ישבישר מקווה שאמרתי נכון אולי עדיף שתלך ללמוד ולא ..

לא אכפת לי...

אבל נראה לי שזה לא בדיוק עוזר לשמור על רמת הפורום.. ואם בלומר את מה שיש על הלב עסקינן אז אולי כדאי לעשות איזה אירוע באולם בנייני האומה, וכל אחד יעלה ויאמר את דעתו...

פחחח...דואג לפורום אה?

כאילו את מפחד שהקלינטים יברחו?. .שמע אחי.לך לישון אבל זריז..זה יעשה טוב לך ולנו.

חולאהבה

New member
באמת?

רמת הפורום חשובה לך...? אם ככה... זהו לא מדברים על שבבניקים... זה מפריע לישיבשער השבבניק... נו... תפסיק להיות נחות אף אחד לא התכון אליך... יאלה... תזרום אם נושאי הפורום.

את פשוט

צודקת במאה אחוז! גם אני מכירה מישו שהעיפו אותו סתאם! היום כל אחד חושב שלהעיף זה קל..זה להרוס את הבחור ולגרום לו ליפול לבור תחתיות. מי יתן עלזה את הדין??

צ.ו.ד.ק.ת.

עם דמעות..אחי בדיוק ככה..קוראים לו שבבניק. אבל אני יודעת שהלואי וכולם היו כמוהו.,הוא רק ניראה כזה ביגלל הבגדים..אבל הנשמה שלו מבפנים היא נשמה ענקית..תודה שאת מעלה תנושא ..שאנשים יבינוו..כמה שזה כואב!

חולאהבה

New member
את צוקת...

אבל לפעמים יש לרבנים בישיבות סיבות להעיף בחור.... מאלף סיבות... ונכון שמסתתר מאחורי כול בחור נשמה טהורה שחצובה מתחת כסא הכבוד... אבל... לכו תלמדו את ראשם של הרבנים... לילה מתוק כמו חלק ממכם...

למעלה